Geceleri Eve gelmesini beklerdim her seferinde hamburger isterdim alır gelirdi onu yerken izlerdim fdşfkşdkşc annem uyu artık dediğinde bile hayır abim gelsin kurtlar vadisi izlicez bana ne derdim ckdşckdşdkdş
Peder bey koymuş hatta hikayesini de anlatayım benim piyasaya giriş yaptığım aralar peder kurtlar vadisini severmiş polat alemdar var ya onun normalde adı Efe Karahanlı peder beyde beğenmiş bu ismi demiş bizim bebenin ismi efe olsun o günden beri de efe diyorlar işte bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkek olursa ege veya ömer iki en sevdiğim isim kız olursa da doğa koyarım herhalde
Ege olucağina efe olsun bari beni mi kırıcan
Ömer’i kesin koyarım da ege veya efeyi de serpiştiririm yanına seni mi kırcam dksşdksldsxj
Ömer efe yakıştı he
Yakıştı bence de ay güzel oğlum djsşdksşdjsşjxşsjd
Aslan yeğenim yav mxckkğspmclğ
Başka hiç isim düşünmedim ama kız isimlerini sıfat koyacağımı sanmıyorum djsşdjsşjcs lalin dalin lila mila ve türevleri bunlar ne ıyyyy
Yav cidden ıyy yani mxckkğspmclğ millet çocuğuna doğduğu gibi kazık atıyor lila nedir ya çizgi film karakteri gibi mxcğplşxmcğxşplğ
Bi de çocuğunuza niye sıfat koyuyorsunuz mavi falan koyan da var niye yani öğk fonetik olarak da güzel değil fksşxksşxks
Ben elif koycam beğendin mi mşcğlxpldxcdlfğ
Eh yani güzel en azından bi lila mila değil manevi değeri de olan bi isim dksşdksşdkslxcj bu arada yengeye Elif dedin ustayı getirdi aklıma
Ebru ne yıkılmıştı o sahnede yav mxckkğspmclğ
İnan ki hiçbir sahneyi pek hatırlamıyorum bayaaa eskiden abimle küçükken deli gibi izlerdim ne günlerdi ama of be djsljfdşdjs
Abi gibi abi işte ya kardeşim olsa aynısını yapardım mxckkğspmclğ
Geceleri Eve gelmesini beklerdim her seferinde hamburger isterdim alır gelirdi onu yerken izlerdim fdşfkşdkşc annem uyu artık dediğinde bile hayır abim gelsin kurtlar vadisi izlicez bana ne derdim ckdşckdşdkdş
O değilde sen niye sabahın köründe kalktın mxğlşpcmxdlfğ
Kedi miyavlamasına uyandım yaklaşık 10 gündür aç bırakmışım gibi ağlıyor da mdlskxsşkds
Selam söyle o yaramaza mcxxckkğspmclğ hadi bende yatmaya gidiyom
Söylerim cjsşxjsşdjsldj hadi git yat madem
kız olursa luna ya da mira erkek olursa cem ya da gece
Erkek olursa Ateş, Çetin, Çınar, Cihan, Levent ya da Melih
Kız Olursa Ada, Nil, Lalin, Adrian, Alexandra
Bilmiyorum olunca babasıyla karar veririz
Karar verince yaz o zaman hanım abla
Tamam Efe.. Bu arada Ecem ismini severim ve Utku Kağan Doğa Emre falan 😂
Heh böyle gel canımı ye
Ajjsjs senin adını kim koymuş? Zevkliymiş.
Peder bey koymuş hatta hikayesini de anlatayım benim piyasaya giriş yaptığım aralar peder kurtlar vadisini severmiş polat alemdar var ya onun normalde adı Efe Karahanlı peder beyde beğenmiş bu ismi demiş bizim bebenin ismi efe olsun o günden beri de efe diyorlar işte bana
Tahmin etmiştim bu hikayeyi elif i sormandan.. 🙃 Bulursun elif ini vakti zamanı gelince
İnşallah
Erkek olursa Taylan, kız olursa Eyşan 😉😇
Sezin Uras
Açelya Miraç
aklıma gelmedi başka
Erkek Furkan, kız ise deniz
Allah korusun Furkan koymayın.
Çok haklısın ama işte bir istek koymam da bir ihtimal
Neden ki
Oğlan olursa kesinlikle Korel, kız olursa Hira
ateş alev :D
Hangisi kız hangisi erkek