Ortaokul mezunuydum. Hiç bir vasfım yok’tu aldığım karar ile hayatım değişti önerileriniz neler?

Ortaokul mezunuydum. Hiç bir vasfım yok’tu ortaokul mezunuydum ama aradan geçen o kadar eğitimsizlikten sonra cahillesmeyede baslamistim. Kimse beni işe almıyordu. Gittiğim her yer bana eğitim durumumu soruyordu ortaokul diyordum bana “malesef” diyorlardı üzülerek geri dönüyordum. Birgun çalıştığım is yerinde patronum beni herkesin icinde rezil etmişti çok kötü olmustum. Sonra çok zor olsada bir karar aldım, “okumalıyım” dedim. Bu hem kendim içindi, hemde oralardan kurtulup daha iyi yerlerde çalışabilmem içindi çünkü baska imkanım yoktu, baska çarem yoktu. 26 yaşında aldığım karar ile eğitim hayatına tam 13 yıl sonra liseden tekrar başladım. Çok zorladım ne bir öğretmenim vardi, nede bir yardim eden, yok olmucak deyip kitapları elimden attığım günlerde oldu ama asla pes etmedim. Aradan geçen 4 sene sonunda lise mezunu oldum şimdi önümde sadece bir adım kaldı üniversite sınavlarına gireceğim çok mutluyum heyecanlıyım çocuk gibi seviniyorum. Ben sadece üniversite kazanmak istemiyorum iyi bir üniversite kazanmak istiyorum aynı zamanda. Benim sizlerden öğrenmek istediğim üniversite ye girince para, ücret veya farklı birseyler veriyor muyuz? Bide bana hangi bölümleri önerirsiniz, hangi bölümde daha iyi iş imkanı olur önerilerinizi bekliyorum lütfen görüş yazın. 🤗
Ortaokul mezunuydum. Hiç bir vasfım yok’tu aldığım karar ile hayatım değişti önerileriniz neler?