güzel bir bayanım öyle derler genelde. herneyse ince dudaklıyım bu yüzden sevgilim olmasını istemiyorum öpüşmemek için yaşım 19, bu huyumu nasıl yenebilirim? nasıl derseniz örnek verim ünlülerden
www.google.com.tr/search
www.google.com.tr/search
çok yakışıyor bazılarına. niye öyle diyosun bazı erkekler ince dudaklı kızlardan hoşlanır hem öpüşen kızlar hep kalın dudaklı mı :D hep insan sevdiğiyle öpüşmeyi de sever ince olsa da kalın olsa da dudakların hem bakımlı olunca ince olmasının pek önemi yok.
seni nasıl. s
kalın değil ama o kadar da çok ince değil benim. ama önemi yok dediğim gibi.
anladm*-*
benimde küçükk ama hep çok tatlı biri olduğumu söylerler suratım minik gözlerim büyük ağzm ve burnum küçük :D bu birşey değiştirmiyo dolgunluğu önemlii :) ve suratına yakışıyorsa takma
bana yakısıyor ama bu konuda zor oluyor. s seninkisidemi resmdeki gbi
hımm anladım teşekkürler :)
Küçük ayrıntılarla ilgilenme , yaşayacaklarını erteleme. Bunlar senin düşüncelerin , kendine sadece senin gözünle bakmakla haksızlık yapmıyor musun? Zaman çok hızlı akıyor. Geçmeden yakalamaya çalış , ufak tefek şeylerle kendini oyalama..
anladım teşekkürler *-*
Neden dudaklarını, güzelliklerden mahrum edesin ki? Kendini küçümseme ve istediğin kişi ile, ki seni seven kişi olmasını yeğlerim kalpten sevenin, dudak inceliği kalınlığı hiç önemli değildir. Dokunma hissini ince dudaklarında verir.
hımm öylemiii *-*
Cevap
12Cevap
Allah'in sanatı bu. Bence sana çok yakışıyordur. Hem benimkiler de çok kalın bende normal isterdim ama olsun Allah'ın sanatı en güzelidir :)
Zevkler kişiye göre değişir seni beğenen dudaklarınıda beğenir merak etme:)
hımm anladım*-*
Öpüşmenin dudak kalınlığıyla alakası yok ki. Estetik ameliyatı olmak istemezsen dudagını buyuten bir krem var onu kullan, Nurgül Yeşilçay bir filmde oynadığında o kremi kullandığını söylemişti.
biliyorm onu ama onun dudagı gerçektede kalın kullansa nolck. s
Her ne kadar dudak dolgunlugu da onmli olsa da is senin yeteneginde biter ;)
valla hiç olakası yok dudakları dolgun olanlarda adam gibi öpüşemeyebiliyor takma inceliğini bence :)
hmm anladım. s
kendmle barışıgım ama bu konuda takıntı yaptm sanırım. s
hımm *-*
Dert etme sevdiğin insanın aklına bile gelmez. bence sen sorun yapıyorsun.
bu devirde biraz zor gibi :(
Hislerinle opersen onu buyuleyecek kadar, dudak sorununu kapatabilirsin. fazla takma buna.
hımm *-*
Ne alakası var la, dudağın ince olması öpüşmeye engel değil.
öyle rahatsz eder karşıdakini
hımm *-*
vay anasını satayım ya sevgili olunca illaki öpüşmen mi lazım yuh yuh yuh yani.
devir 2014 arkadaşım. s
s*ktır git a*k b*k suratlısı
fotoğrafını attığın kızın yarısı kadar güzelsen dudağın olmasa bile giderin var.
herkes çok güzelsn diyor bana genelde ama dudagm işte. s esmerm
esmersen olmaz sarışın olucan bu kız gibi olcan dudaksız olcan bir çay içerim yoksa elektrik alamam taliplerimi aramaya devam ederimç.
yenme güzel bir huya sahipsin. hayatında 1 kişi olsun onunla evlen onu öp
yenemezsin bunu her erkek yaşatacak sana dudaklarım dolgun olsaydı diyeceksin
Takma seni seven dudağınla değil, bütününle görür.
ama mutlaka sevgli olunca öpüşme oluyor ve ben hiç yapmadım hoşlandgm sevdklerm oldu bu yüzden hiçbiriyle çıkmadım
pofffffff :(
ndenki
Aynayla öpüşerek bu huyunu geçirebilirsn
Zor durum. Haklısın istememekte.
sagol içimi rahatlattn anlatamam :O
İnce dudaklı kızlar öpüşmüyor mu? O. o
Sevgiliyi sadece öpüşme olrk düşünyosan yapma ztn
bence sorun degildir cok takıntı yapmana gerek yok
bakalım umarım*-*
bakacak bir şey de yok sende olan belli onlarla yaşamayı sev :))
pekalaaa :)
ben şahsen hiç sevmem.
sagol yardımcı oldun*-*
sakso çekerkende zorlanırsın sen ya
igrenc şey seniii by.
seni bamya seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar