Ailemizin bile bizi sevmesi için zengin mi olmamız gerekiyor
Neden koşulsuz kimse sevmiyor
Çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Neden koşulsuz kimse sevmiyor
Çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar menfaatlerinile yaşar oldu. Eskilere dön bak. Birşeyleri kazanmak zordu. Artık ellegal şekilde herşeye sahip olunuyor. Sevgide bunun gibi dilde basitlestirildi. Sevmek sevilmek oyuncak halini aldı. İnsan duygularıyla kolayca oynanıyor. Ve vicdanlar artık kör geziyor. Üzülme temiz kalmak için çabala
Ben aşktan bahsetmiyorum
Bence böyle durumlarda insan önce dönüp kendisini sorgulamalı hataları ve yanlışlarına bakıp kendi benliğini düzeltmeli. Eğer kendinde bir sıkıntı bulamıyorsan çevrendekilerde bir sıkıntı vardır. Onlara karşı duruşunu da ona göre belirlersin. Sevmek sevilmek önemli olsa da beklediğimiz istediğimiz yerden alamayabiliriz. Başka insanlarla tanış 🍀
Sence koşulsuz insanlar birbirlerini seviyorlar mı
Sevebiliyorlar evet ama yüreği temiz insan olmaları gerekiyor. Seni bir çıkar için seveni hissedersin zaten. Yüreği güzel insanlarla karşılaşırsın umarım.
Cevap
0Cevap
Birilerinin sevgisine ihtiyacın yok sen kendini sevmelisin kendi değerini sen belirlersin ki bence paha biçilemezsin bence aynaya bak ve kendinin farkına var sen sevmedikten sonra hiç kimseden sevgi bekleyemezsin
Yetmiyor işte
yokluğunu hissettir bak nasıl seviyorlar
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?