İstediğim bölüm gastronomi. Gastronomi okuyup ille de aşçı şef olacağım diye bişey yok. Kendimi turizm sektörüne atmayı düşünüyorum. Sağlam ingilizce çalışmayi düşünüyorum.
Okumak çok masraflı ve garantisi yok. Bir yandan diyorum okumasam o para cepte kalır ailemi yormaz. Yazık diyorum bu kadar paraya. Sonra diyorum okumasam yine ne yapacağım?
Okumak çok masraflı ve garantisi yok. Bir yandan diyorum okumasam o para cepte kalır ailemi yormaz. Yazık diyorum bu kadar paraya. Sonra diyorum okumasam yine ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üniversite bir tecrübedir hangi bölüm okuduğun ya da iş bulamaman önemli değil o duyguyu tatmalısım özelliklede İstanbul'da arkasından İzmir ve eskişehir gelir. buraları tercihet pişman olmassın.
Ciddi para gidecek ama
Tecrübe paradan daha önemli bende çok paralar harcadım işssizim İstanbul'da okudum ama bana kattığı tecerübe çok
Hocam söylemesine söylüyorsunuz sağolun da ailem i de çok zorlamak istemiyorum.
Antalya da okumak istiyorum ben. Mecbur okuyup çalışmam lazım
Kardeşim herkezin kendi tercihi sende haklısın ben okulu bitirileri 5 yıl olacak 5 yıl önceki türkiyeyle şimdiki türkiye aynı değil yaşam standtları çok düştü kardeşim allah yardımcın olsun hayat pahalı ve zor
Bende aynı fikirdeyim knk ama en iyisi seneye bırakmak
Bu 4 yilim