Esmer, burnum biraz kötü ve uzun, gözlerimin altı koyu, göz çevremde koyuluk var. 1.65 boyunda 52 kiloyum. Bugün eve komşular geldi gözünün altı koyu şöyle böyle filan moralim bozuldu 😔
Onlar senin sonuçta cirkinde olsa koyud aolsa bunlarla mutlu ol.. baskalari konussun duyma duyuyorsanda sanki kendiainin heryeri huzel diyip geç... kendini kendin motive et
Kusurlarimizi hatalarimizi secersek onlari takmazsak en azindan takinti haline getirmezsek hayatimiz hayat olur yolsa kendimizi kaybetmiş, kopmuş bir yaprak gibi ruzgar nereye biz oraya...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gozumde canlandi zaten
Nasıl sence
Standart bir tip
Nesen baskalarin sozune takiyoesunuz ki
Bilmiyorum ki ben böyleyim takıyorum hemen
Takarsan zindana girersin kendini kaybeder kiliktan kiliga giren soytariya donersin. Sen kendini sev kendin olmayi ögren
Ama biliyorum ki evet burnum çirkin, göz çevrem koyu. Bende farkındayım
Onlar senin sonuçta cirkinde olsa koyud aolsa bunlarla mutlu ol.. baskalari konussun duyma duyuyorsanda sanki kendiainin heryeri huzel diyip geç... kendini kendin motive et
Haklısın ya her insanın kusuru vardır benimde bunlar
Kusurlarimizi hatalarimizi secersek onlari takmazsak en azindan takinti haline getirmezsek hayatimiz hayat olur yolsa kendimizi kaybetmiş, kopmuş bir yaprak gibi ruzgar nereye biz oraya...
bu tarife göre teşhis koyamayız. d
Değilsin bebek
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim🌸
Öyle anlaşılmıyor fotoğraf at herşeu değişir
Değilsin
görmek lazım tarifle olmaz ki
ekle istersen biraz da sohbet ederiz
Özel değilse bakabilirmiyim fotona