Milliyetçiliğin, atatürkçülüğün eminim daha tanımını yapamayacak ve tarihi sadece ortaokul bilgisiyle sınırlı olan kitap açıp türkiye sınırları dışından araştırma yapmayanlar neden ortada dolu?😀
Güncellemeler
+1 yıl
İçler acısı kısımda bunlar çok bilgisi varmış gibi ben milliyetciyim ben atatürkçüyüm diyip geçiniyor. Profile koyduğunuz şeyle bilgili olunmuyor. Lütfen bazıları idrak etsin 😀😂
Aslinda akli basinda olan herkes durumun tamamen farkinda ama statikonun bozulmasini istemiyorlar. Tipki simdiki iktidar gibi dusun. Herkes ses kayitlarini kulaklariyla duydu suc ortaklari hergun ifsa ediyor ama herseyi bilmesine ragmen hala üç maymunu oynayan bir kesim var. Onun gibi dusun obur olayida.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tamam da bu durum seni niye geriyor? sen tarihçi misin
Bilgili olduğum kesin tarihi bilmek için tarihci olmaya gerek yok işte bir cahil daha 🙂ilkokulcu seni
Sen ve senin gibiler bana çok komik geliyor
Zaten ondedigin sekilde arastiranlar artik ataturkcu olmuyorlar. Oyuzden hic bulamiyorsun o sekildekini.
👏👏kesinlikle
Aslinda akli basinda olan herkes durumun tamamen farkinda ama statikonun bozulmasini istemiyorlar. Tipki simdiki iktidar gibi dusun. Herkes ses kayitlarini kulaklariyla duydu suc ortaklari hergun ifsa ediyor ama herseyi bilmesine ragmen hala üç maymunu oynayan bir kesim var. Onun gibi dusun obur olayida.
Çok bilmişlik, kişiliğe sahipler ve bildikleri bilgiler ile özgüvenleri yüksek olduğu için her şeye dadanırlar
Bkz. Ülkücüler ve CHP'li Atatürkçüler.
Cahillik basa bela
Ben kurt