Diğer Kek ve sorularımı çalan @taciiiii kişisine neler söylemek istersiniz? Kedizm Takip Et Xper 6 Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çalma diyorum hala çalıyor, biraz özgün içerik yaa. Bu sitedeki fenomenlerin hepsi mi böyle?@Taciiiii ye karşı olan haklı davamda bana destek verir misiniz 🥲🥲🥲Manevi tazminat davası açsam ne kadar kazanabilirim? Güncellemeler+1 yıl Daha çok var onlarcası ama bu kadarı yeterli olur diye düşündüm Kek ve sorularımı çalan @taciiiii kişisine neler söylemek istersiniz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bari benden çaldığın soruyu katmasaydın😒 0 6 Yorumla Kedizm +1 yıl Kek yapınca at diye ısrar ediyordun nerden biliyim çalacağını yalanciiii 😠 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yine mi bahane😡 Yorumla Kedizm +1 yıl Yine mi iftira.. Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hep iftiraa hep iftiraa nereye kdr gidicen milader Yorumla Kedizm +1 yıl Sen demir parmaklıklar ardına gidene kadar.. Yorumla s Taciiiii +1 yıl Rüyanda mı Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ooo @taciiiii senin ruh ikizin olabilir mi? @kedizm hadi tanışın barışın 💕 0 1 Yorumla Kedizm +1 yıl Olamaz. s Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evlenin bitsin bu kavga dava kafalar aynı gibi 😄 0 1 Yorumla Kedizm +1 yıl Ne aynısı bildiğin çalıyor. s Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lalzllxlxlxlkskxıx bu ne olm 0 1 Yorumla Kedizm +1 yıl Ben de anlamadım neyse artık Yorumla
Uykusuz7878 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sorunlumu? 0 1 Yorumla Kedizm +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla
Maça_AS_ Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Hahah güzel atışma 0 1 Yorumla Kedizm +1 yıl Neresi güzel 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bari benden çaldığın soruyu katmasaydın😒
Kek yapınca at diye ısrar ediyordun nerden biliyim çalacağını yalanciiii 😠
Yine mi bahane😡
Yine mi iftira..
Hep iftiraa hep iftiraa nereye kdr gidicen milader
Sen demir parmaklıklar ardına gidene kadar..
Rüyanda mı
Ooo @taciiiii senin ruh ikizin olabilir mi? @kedizm hadi tanışın barışın 💕
Olamaz. s
Ben olsam ben de onunkileri çalardım😀
Evlenin bitsin bu kavga dava kafalar aynı gibi 😄
Ne aynısı bildiğin çalıyor. s
Lalzllxlxlxlkskxıx bu ne olm
Ben de anlamadım neyse artık
kan görünce yavaş çek reis
@Taciiiii dm bakarmısın
Sorunlumu?
Bilmiyorum ki