Diğer Göktaşı olduğunu tahmin ediyoruz İlgili olanlar dönüş yapabilirler mi? çileklishake Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mıknatıs çekiyor. parlak gözenekli altın rengi lekeler var rengi olduğundan koyu lütfen ilgili olanlar dönüş yapabilir mi? Göktaşı olduğunu tahmin ediyoruz İlgili olanlar dönüş yapabilirler mi? Cevapla Gözenek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsun gök taşı bulmuşsun. Az önce baktım sarı sarı lekeleri ve manyetik özelliği olan taşlara gök taşı diyorlardı. 0 3 Yorumla çileklishake +1 yıl umarım öyledir tam bilmiyorum Yorumla султан +1 yıl 1 gramı bile 2 milyar dolar ediyorken bu göktaşıyla paraya para demezsin Yorumla çileklishake +1 yıl inşallah diyelim o zaman 😊 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hee uzaydan gelme. Adamantium. William Stryker e haber ver Wolverine'e pençe yapsın ondan 0 1 Yorumla çileklishake +1 yıl komik değil Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Teste gönderin sertifika çıkıyor diye biliyorum göktaşı olduğuna dair 0 23 Yorumla çileklishake +1 yıl İstanbul civarında bulabilir miyim ki Yorumla muhammets8 +1 yıl İllaki bulursun Yorumla çileklishake +1 yıl jeoloji mühendisi diyorlar ilgili olanlara Yorumla muhammets8 +1 yıl Evet, bu kişilerden az yoktur her yer taş sonuçta lakin biz ilgi alanımıza girmiyor diye bilmiyoruz. Yorumla çileklishake +1 yıl siz de mi uğraşıyorsunuz Yorumla muhammets8 +1 yıl Uğraşmıyorum da görüyoruz artık haberlere bile düşüyor böyle şeyler Yorumla çileklishake +1 yıl evet haklısın Yorumla muhammets8 +1 yıl Hatta çok gülmüştüm bir çoban 180 bin dolar veriyorlar da ben 200 bin dolar istiyorum falan demişti baya toplamış ama o :D :D Yorumla çileklishake +1 yıl oha knk ben nasaya göndereyim diyorum Yorumla çileklishake +1 yıl ciddiyim instagram açtım hatta göktaşı satıyorum diye de isim yaptım Yorumla çileklishake +1 yıl nasayı etiketledim Yorumla muhammets8 +1 yıl İstanbul Nasa işleri galiba o, Nasa'ya gidecekte gelecekte falan unutursun :D Yorumla çileklishake +1 yıl dün Konya meteoru etiketlemişim adam raporun nerde diyor abi hala belli değil diyorum bana daha öncesinde baya yüksek miktara satmışlar Yorumla çileklishake +1 yıl anlatıyor işte Yorumla çileklishake +1 yıl eğer bu iş olursa kendime 10 tane ev alıcam kiraya vericem hiç çalışmadan hayali bile güzel Yorumla muhammets8 +1 yıl Öyle tabi raporla kanıtla zenginsin tl bazında da değil :D Yorumla muhammets8 +1 yıl İçin içine sığmıyor gibi :D :D Yorumla çileklishake +1 yıl buraya zengin olduğumu yazarım Yorumla muhammets8 +1 yıl Ya git hayatını yaşa ne yazcan Allah aşkına :D :D Yorumla çileklishake +1 yıl tamam bir araba alırım size Yorumla muhammets8 +1 yıl Hangi birimize :D :D Sen dua et akrabaların çıkmasın :D :D Yorumla çileklishake +1 yıl aram iyi değil ki onlarla bir bitimi bile vermem Yorumla muhammets8 +1 yıl Bir bitini iyiymiş Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bundan numune alıp teste göndermen gerekiyor eğer göktaşı ise yaşadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kardeş sen onu bize versene 0 1 Yorumla çileklishake +1 yıl fiyatta pazarlık vardır Yorumla
Mehmetbke Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Bunu nerde buldun 0 4 Yorumla çileklishake +1 yıl babama iş yerindeki arkadaşı vermiş. göktaşı olduğunu söyledi Yorumla Mehmetbke +1 yıl İnşallah öyledir ama bizim burda akarsularda nehirde çok var bundan Yorumla çileklishake +1 yıl Bunun rengi çok koyu mıknatıs çekiyor bilmiyoruz Yorumla Mehmetbke +1 yıl Hmmmm acilen araştırmaya gönder onu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl mardinin hangi köyünde yaşıyon sen ya 0 1 Yorumla çileklishake +1 yıl Mardinde yaşamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayırlı olsun gök taşı bulmuşsun. Az önce baktım sarı sarı lekeleri ve manyetik özelliği olan taşlara gök taşı diyorlardı.
umarım öyledir tam bilmiyorum
1 gramı bile 2 milyar dolar ediyorken bu göktaşıyla paraya para demezsin
inşallah diyelim o zaman 😊
Hee uzaydan gelme. Adamantium. William Stryker e haber ver Wolverine'e pençe yapsın ondan
komik değil
Teste gönderin sertifika çıkıyor diye biliyorum göktaşı olduğuna dair
İstanbul civarında bulabilir miyim ki
İllaki bulursun
jeoloji mühendisi diyorlar ilgili olanlara
Evet, bu kişilerden az yoktur her yer taş sonuçta lakin biz ilgi alanımıza girmiyor diye bilmiyoruz.
siz de mi uğraşıyorsunuz
Uğraşmıyorum da görüyoruz artık haberlere bile düşüyor böyle şeyler
evet haklısın
Hatta çok gülmüştüm bir çoban 180 bin dolar veriyorlar da ben 200 bin dolar istiyorum falan demişti baya toplamış ama o :D :D
oha knk ben nasaya göndereyim diyorum
ciddiyim instagram açtım hatta göktaşı satıyorum diye de isim yaptım
nasayı etiketledim
İstanbul Nasa işleri galiba o, Nasa'ya gidecekte gelecekte falan unutursun :D
dün Konya meteoru etiketlemişim adam raporun nerde diyor abi hala belli değil diyorum bana daha öncesinde baya yüksek miktara satmışlar
anlatıyor işte
eğer bu iş olursa kendime 10 tane ev alıcam kiraya vericem hiç çalışmadan hayali bile güzel
Öyle tabi raporla kanıtla zenginsin tl bazında da değil :D
İçin içine sığmıyor gibi :D :D
buraya zengin olduğumu yazarım
Ya git hayatını yaşa ne yazcan Allah aşkına :D :D
tamam bir araba alırım size
Hangi birimize :D :D Sen dua et akrabaların çıkmasın :D :D
aram iyi değil ki onlarla bir bitimi bile vermem
Bir bitini iyiymiş
Bundan numune alıp teste göndermen gerekiyor eğer göktaşı ise yaşadın
Kardeş sen onu bize versene
fiyatta pazarlık vardır
Bunu nerde buldun