Şimdiki aklım olsa lisede hoşlandığım çocuğa İlanı Aşk etmezdim
Ve şimdiki aklım olsa sevgili olaylarına girmezdim
Ve şimdiki aklım olsa sevgili olaylarına girmezdim
Şimdiki aklım olsa liseyi okulu çok fazla takmaz çevre edinirdim. Ama o zaman yalnız olmam gerekiyormuş. Asosyal biriydim çok seçici bir ogrenciydim. O yüzden hep yalnız kaldım. Gerçi hala insan seçiyorum ama en azından lisede daha farklı olurdum. Nasıl olsa okuldan sonra temizlik yapar der herkesle takılırdım 😂
şimdiki aklım olsaydı diye bir cümle kurmam ben..
şimdiki aklıma yaşadığım iyi kötü ne varsa hepsinin toplamı sayesinde kavuştum ben..
Beni ben yapan.. hatalarım yanlışlarım sevgim sevgisizliğim hepsi..
Yine olsa yine yaparım..
Beni ben yapan şimdiki aklıma kavuşmama bunlar sebep
Şimdiki aklım olsa evlenmek için hiç acele etmezdim. Ruh uyumu ve ten uyumu var mı hiç düşünmedim yanlış yaptım, şimdiki aklım olsaydı hiç evlenmezdim.
Cevap
23Cevap
Okadar cokki ama madem lise dedin şimdiki aklim olsa ortaokulda bana aşık sarişin bi kiz vardi o zamanlar onunla sevgili olup gozu acilmadan evlenirdim
Öyle bir aklım olsaydı zamanında İngilizce öğrenir bu ülkeye siyasal İslamcılarla yaşamazdım. Dolar vergiler öğretmen atamaması olmaması cabası. İslama karşı değilim. Oyuncak eden süslümanız diyip her türlü haram iş yapana karşıyım
Şimdiki aklım olsa bütün kızların asıldığı adamla sevgili olmazdım
Bir sürü şey var. Kollarima zarar vermezdim. Işe yaramaz kişilerden ke dimi korurdum
Bende hoşlandığım kıza hiç söylemezdim sen evlendin mi neden öyle dedin
Yapmam dediklerini yapmasaydın, şimdiki aklın olmazdı...
Sağlık olsun...
Yaşadıklarım Olmasaydı Şimdiki Aklım Olmazdı Zaten.
şimdiki aklım olsa kripto paraya yatırım yapmıştım , şimdiki aklım olsa okumazdım
Ah ya son yılların baş belası
Sımsıkı aklın çok pişman benim şimdiki aklım olsaydı dünyaya gelmezdim
Hhislerinsonnu şimdiki aklım olsa askerden geldum gıbı evlenırdum arkadaslarım evlendı artık eskısı gıbı görusemıyoz
neden girmezdin peki? ve açılınca ne oldu? benim şimdiki aklım olsa pek farklı olmazdı.
Evlenmezdim. Ve birçok dost daldığım kişilerle muhabbetim olmazdı.
Kısacası komple ben nu şekilde olmazdım...
Şimdiki aklım olsa çocukluk aşkımla evlenirdim bedeli ne olursa olsun
Şimdiki aklım hep vardı.
Şimdiki aklım olsaydı okurdum 🤦🏿♂️
Var aslında ama hangisini sayayım 😂
Pişmanlığım yok, her şey için iyi ki diyorum..
hiç pişman olmadığım yaptılarımdan yine yapardım
Şimdiki aklım olsa bu siteye hiç bulaşmazdım.
Sevilmeden sevmezdim
Hırs yapmazdım.
Cokkkk oldu
Evet var
Evlenmezdim 😭😭😭
Her saniye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?