Evet bakış acılarını merak ettim sizce sula bu sözlerde ne demek istemiş :) "Damla sakız hayallerimize yakamoz vursa bari öyle canlansada hayat bulsa."
Not : birinden kaçtığım için gizliyim :D :D
Not : birinden kaçtığım için gizliyim :D :D
Bence sen sarkilarda anlam arama kelimler kafiyeli olsun ve sarki kulaga hos gelsin diye neler yapmadi bu millet :)
bir türkçe Öğretmenliği okuyan yok mu şu kızın sorusunu nenesinin hayrına cevaplasın
Hahhahahahahaha :D :D :D cok güldüm Allah senide güldürsün :D
''aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem '' bunun kadar saçma olamaz heralde :D
Cevap
11Cevap
Tam olarak böyle okudum cümleyi okuyunca.
valla her kelimede bir anlam arama bence , sonuçta ritim tutsun diye anlamsız kelimelerde eklenebiliyor.
Aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem sence Serdar Ortaç ne demek istemiş? :D
Hahahahahahahahahhahaah cok ağır geldi bu yapma :D
Tabi olum bide yaşım özneden büyük ama seni adım adım sayıp seviyorum var :D Serdar Ortaç gibisi var mı be miss misss
''Naraların nidanın bini bir para. Nereye koysan sığmam içime. Öteler yakın olsun dostlar bana hediye. Ah canım akıyor kaleme can buluyor'' ilk başta bu dediğini çözmek lazım sılanın
sılanın kafası tam olmamıs. normal kafayla oyle sarkılar yapılmaz, ama tam olmayıncada bole sozler cıkıyo ıste
Bu ülke çikita muz u dinledi, Sıla yı eleştirmek ne haddimize :D
Ne tuhaf insanlar var birilerinden kaciyor benle isin olmasin diyin emin olun size vereceği cevap cokta tinn olacaktır
onmu tercume edıcek beyın yok bende kanks pas dıorum
nara : bagırmak haykırmak demek bu yuzden de tahmıne dıyorum :) bagırmaların, çığlıkların biri bin para demiş olabılır :)
nıye kacıyosun nıkını ver halledelım :)
acisa da öldürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar