Diğer DDaha önce eğlencesine tarot ya da fal baktırdınız mııı hahahah? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haddii herkes yanıtlasınbaktırdınız mı Baktırır mısınız bir günInanmasal da eğlencesine DDaha önce eğlencesine tarot ya da fal baktırdınız mııı hahahah? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Baktırdım ama asla baktırmam kişinin kısmetini nasibini kapatıyor çünkü eğlencesine bile olsa Allaha şirktir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy töbe de ya ahahahahhaSenim nasibini mi kapattııı hahahaÇok sıkıldım zayen inanmam yani genelde ama eğlencesine güdel oluyo 1 kerelik Yorumla _Han_ +1 yıl Gerçekten çok kötü bir durum heleki bilenler varya bazı varlıkları kullanarak. Sen kendini teslim etmiş oluyorsun Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bi kere fal baktırmaya gitmiştik kadın çok korkunçtu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaay töbe töbee hahajajahahanasıldı ya birkaç kişi de demiş korkunçtu diye Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl kadın cinli gibiydi Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Baktırmıştım adam odamdaki eşyaya kadar her şeyi doğru bildi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tarot mu Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Kahve falı Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Tarotta da çoğu şeyim doğru çıktı da kahve falı esnasında çok korktum ben Yorumla Soran +1 yıl Aaay gerçekten mi ya korkunç diyolar niye ki Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Bilmiyorum adamın hal ve tavırları normal bi insanı anımsatmıyodu. Yanımdalar onlarla konuşuyorum falan diyordu kimle diyodum üç harflilerle falan diyordu. Yorumla
thehiddengod Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl ayy falcıyı trolledim bile olmayan erkek kardeşimin kaderine baktı ahhah 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yok batırmadım hiç 0 1 Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Klavye ağzına sıçcam senin 'baktırmadım* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baktırdım ama asla baktırmam kişinin kısmetini nasibini kapatıyor çünkü eğlencesine bile olsa Allaha şirktir
Ayy töbe de ya ahahahahha
Senim nasibini mi kapattııı hahaha
Çok sıkıldım zayen inanmam yani genelde ama eğlencesine güdel oluyo 1 kerelik
Gerçekten çok kötü bir durum heleki bilenler varya bazı varlıkları kullanarak. Sen kendini teslim etmiş oluyorsun
bi kere fal baktırmaya gitmiştik kadın çok korkunçtu
Aaay töbe töbee hahajajahaha
nasıldı ya birkaç kişi de demiş korkunçtu diye
kadın cinli gibiydi
Baktırmıştım adam odamdaki eşyaya kadar her şeyi doğru bildi
Tarot mu
Kahve falı
Tarotta da çoğu şeyim doğru çıktı da kahve falı esnasında çok korktum ben
Aaay gerçekten mi ya korkunç diyolar niye ki
Bilmiyorum adamın hal ve tavırları normal bi insanı anımsatmıyodu. Yanımdalar onlarla konuşuyorum falan diyordu kimle diyodum üç harflilerle falan diyordu.
ayy falcıyı trolledim bile olmayan erkek kardeşimin kaderine baktı ahhah
Yok batırmadım hiç
Klavye ağzına sıçcam senin 'baktırmadım*
Baktim.
Hayır