Diğer Hayvanların cinsel yaşamı hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkek aslan günde tam 50 defa çiftleşiyormus...😱😱😱 🤭Ben ilk defa duydum ve şok oldum o zaman bu aslan beyler 7,24 ...🤦♀️🤭😂 Hayvanların cinsel yaşamı hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz? Cevapla Erkek Soruları Çift Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Hayvanlarda ayıp kavramı yok 😀 Ama o kadar fazla vuramaz partneri inek değil sonuçta aslan kraliçe 😂😂 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl 😂😂😂😂 kısa sürüyor belgeselde görmüştüm zürafalar ın seksi 2saniye sürüyormuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 sn mi 😂😂 Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Aynen erkek koşuyor dişi duruyor çarpıyor oldu oldu olmaz sa yapacak birsey yok 😂 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl bu her gün değil. hayvanlerın çiftleşmesi belirli dönem içindir insanlar gibi 365 gün değil. 0 0 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Peki ya her iliskisinin 10 saniye sürdüğünü biliyor musun? 0 0 Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Ama bu çiftleşme fotosu değil ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ buna mi takıldın gerçekten Yorumla satiriasis20 +1 yıl Valla ona takıldım ne yalan söyleyim, hayvanlar kavga ediyor ama soru cinsel hayatları 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Canım onu koymak istedi koydum itirazi olan👀 Yorumla satiriasis20 +1 yıl Yooo soruya odaklanamadım hepsi bu Yorumla
Bdksjslssk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayy yalandir yalan olmali yani bu kadar😳😳 0 1 Yorumla неустойчивый +1 yıl Emin ol doğru Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Hayvan bu her şeyi yaparlar. ne zaman gerekirse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayvanlarda ayıp kavramı yok 😀 Ama o kadar fazla vuramaz partneri inek değil sonuçta aslan kraliçe 😂😂
😂😂😂😂 kısa sürüyor belgeselde görmüştüm zürafalar ın seksi 2saniye sürüyormuş
2 sn mi 😂😂
Aynen erkek koşuyor dişi duruyor çarpıyor oldu oldu olmaz sa yapacak birsey yok 😂
bu her gün değil. hayvanlerın çiftleşmesi belirli dönem içindir insanlar gibi 365 gün değil.
Peki ya her iliskisinin 10 saniye sürdüğünü biliyor musun?
Ama bu çiftleşme fotosu değil ki
🤦♀️🤦♀️ buna mi takıldın gerçekten
Valla ona takıldım ne yalan söyleyim, hayvanlar kavga ediyor ama soru cinsel hayatları 😂😂
Canım onu koymak istedi koydum itirazi olan👀
Yooo soruya odaklanamadım hepsi bu
Ayy yalandir yalan olmali yani bu kadar😳😳
Emin ol doğru
sende günde 50 kere yapmak istermiydin :)
Hayvan bu her şeyi yaparlar. ne zaman gerekirse
Ben şok
Bunu biliyordum :)