Hayatımızda birşeyi yapmadan önce bazılarımız deneyimli kişilerden tavsiye alma ihtiyacı duyarız Senin aldığın en iyi tavsiye neydi? Ve tavsiye vermek istediğin başına gelen bir konu var mı?
Bu tavsiye yalnış bence her kes aynı değildir nasıl bütün kadınlar aynı değilse erkeklerde öyle 😄 ama %80 öyle ona katılıyorum kendimide melek göstermiyim bende öyleyimdir heralde 😅
😂kadının bir bildiği var demekki. haksizda değil. arkadas olmaya çalıştığım derdi sexs , seversin derdi sexs olur. tamam sexs iyidir de çölde susuz kalmış gibi de davranmasalar keşke.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Teyzem şey derdi " Erkeklere guvenmi olur hepsi aynı sabah olunca yemek ister akşam olunca b*lük ister "😂
Bu tavsiye yalnış bence her kes aynı değildir nasıl bütün kadınlar aynı değilse erkeklerde öyle 😄 ama %80 öyle ona katılıyorum kendimide melek göstermiyim bende öyleyimdir heralde 😅
😂kadının bir bildiği var demekki. haksizda değil. arkadas olmaya çalıştığım derdi sexs , seversin derdi sexs olur. tamam sexs iyidir de çölde susuz kalmış gibi de davranmasalar keşke.
E tabi bu derece yokluk çekenlerden bencede uzaklaş yani çölde susuz kalmış gibiyse haha 😂
Valla koskoca dünyada o %20 lik kısımdan bulabileceğimi sanmıyorum. Şans açısından bahtsız bedevi gibiyimdir
Ara bulursun belki 😆
Kendinden başkasını düşünme
Arkadaşını iyi seç