+1 yılZaten öyle insan uyudugu zaman ruh bedenden 1 metre yukarı cıkar. ve diger boyutlarda gezinebilir. ve zihnimiz onun rehberidir. yanı ruyalarda gorduklerimiz gercekten yasanıyor. Bizim alemimiz dısında bir sürü alem var. Cinler alemi en basit örnek. göremiyoruz ama onlarda bizim gibi yasıyor. O tur seyleri ruyalarında gorme olasılıgın fazladır mesela cunku onların aleminede acık kapı bulunuyor ruh ile. ilmihallerde filan bu yazıyor. Ayrıca Allah bizim dusunebilecegimiz herseyi yaratmıs ama dedigim gibi farklı alemlerde. yanı sen ruyanda ucuyorsan bu farklı bir alemde ruhen ucabildigin anlamına geliyor :)
19 Yorumla
Aslan+1 yılÇok mantıklı bir yere parmak basmışsınız işte buydu istediğim beyin fırtınası oluyo yeni şeyler öğreniyorum, cok tesekkur ederim yorum için :)
Kova+1 yılÖnemli degil ne demek :) rica ederim. Bende cok ilgiliyim bu konulara önceki arastırmalarımdan biraz bilgim var iste. Astral seyehat vs vs vs:)
Aslan+1 yılBende araştırmaya başlayacağım bakalım düşüncelerimi destekleyen buna benzer şeyler çıkıcakmi karşıma :)
Kova+1 yılArastırda astral a cok odaklanma biraz tehlikeli :). ama lucid dream candır cok zevkli oluyor :)) biraz daha bilimsel degilde manevi ilim kitapları arastırırsan daha cok acıklayıcı ve gercek boyutunda bilgi bulursun cunku biraz daha manevi kısmı isin :)
Aslan+1 yılManevi kısımdan da bununla ilgili çalışmalardanda yararlanicam :) lucid ten başlayıp astarala doğru , zaten birbirini tamamlayan konular :) teşekkür ederim yorumlarınız icin
Kova+1 yılRica ederim umarın faydası dokunmustur. İyi geceler :)
Aslan+1 yılDokundu tabiki , iyi geceler :)
Kova+1 yılTesekkur ederim EİC için :)
Aslan+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİyiki de yokmuşum ben bu soruyu gördüğüm gibi uyku bastırırdı uyurdum asdfghjk Soruna gelince Dejavu olayının uyku ve rüya görmek ile bağlantısı olduğuna bende inanıyorum... Araştırmalara göre zeki insanların rüya görme olasılığı daha fazlaymış. Bunun da etkisi olabilir o durumda..
12 Yorumla
Aslan+1 yılIyiki sabah okudun ozaman uykunu almışken :D
Değişik bir bilgi daha oldu , cok teşekkür ederim :)
Kova+1 yılRica ederim :)
insan vücudunda ruh sadece bir tane o da ölünce çıkıyor değil. akl-i ruh insan uyku sırasındayken çıkar ve gezer onun gördükleri rüyalarımız olur. hatta insan bazen yatağa düşercesine uyanır onun sebebi akl-i ruhun tam beden uyanırken yetişmesidir eğer o ruh gelmeden insan uyanırsa - mesela çok gürültü duyup korkuyla uyanırsa - aklı gelmeden uyanmış olur yani delirir. bunu duymuşsunuzdur birisinin bağırama sesine falan aniden uyanıp deliren insanlar. onun sebebi de budur
13 Yorumla
Aslan+1 yılşu an benim için altın değerinde bir bilgi paylaştınız çok teşekkür ederim gercekten yeni bişey daha öğrenmiş oldum
Bunu yaşamıştım fakat nedenini bilmiyodum
Aslan+1 yılUçuk bir konu ve her yönüyle açığım iyiki yazdınız :)
+1 yılEvet tam bnde snn kafadanım :D
Yani gerçeklik ve idealar evreni.
Bende öyle birşeyin olduğunu düşünüyorum belkide bu dünya aslında yalan ve biz o dünyada yaşıyoruz çnkü rüyalarımızı kontrol edemiyoruz belki o dünyada hayvanız belki bitkiyiz belkide yine insan. Kimbilir.
Nyse son zamanlarda bu lucid dreams olaylarına taktım rüyaları kontrol etmek istediğin herşeyi rüyanda yapabiliyorsun gibi bişey..05 Yorumla
Aslan+1 yılAynen öyle düşünüyorum bende , ya burada simülasyonun içerisinde kurgulanmış bir hayatı yaşıyosak ve rüya aleminde gördüklerimiz aslında gercek yaşamsa ve bunu başka bir yasam formunda gerceklestiriyosak? Ya bizden bir tane sağa varsa? Sorular sorular :D
Lucid rüya kontrolü mükemmel bir olay , iyice araştırıp denemeyi bile düşünüyorum
Akrep+1 yılAynen yemn ediyorum bu yazdıklarını ben yazdım sandım tam benim düşüncelerim :D
Bende matrix inception gibi filmlerdn sonra kendimi sorgulamaya bşladım arada delireceğim durumlar bile oldu yani :D
Benimki biraz simulasyondan kasıt şöyle bir düşünce.
Ya aslında dünya diye bişy yoksa normal bir yaşam varsa ve bu yaşamda teknoloji çok çok ilerdeyse ve o yaşamdaki canlılar küçük bir deney hazırlayıp içine dünya yapıp evreni bize sonsuz gösterip onun içinede insanları koyup inceleme gibi bişy yapıyorlarsa.
Çok garip şyler geliyor arada aklıma :D
Akrep+1 yılBelli olur tabi böyle düşünmek sadece filmlerde olmaz felsefeciler daima sorgular soru sorar.
Ayrıca bu yazdıklarımı hiç bir filmde görmedim yani.
Deney dediğim şey idealar evrenide gibi bişy değil.
Bak şöyle düşün.
Aslında dünya diye bişy normalde var fakat aslında bu dünyada teknoloji çok çok ilerlemiş ve adamlar artık demişlerki bir test yapalım yapay bir dünya kuralım ve içindede insanlar olsun sonra yaşantılarını izleyelim. Nasıl geliştiklerini falan ve benim dediğimde biz aslında bu yapay dünyada yaşıyor olabilirz.
Umarım anlamışsındır.
Aslan+1 yılAl iste supersin sen benden bir tane daha buldum :D o filmleri çok önceden izlemiştim ve daha sonrasında bu tür düşünceler olmuştu fakat bunlar dışında şu rüya olayı çok çok tuhafima gittiği için araştırmayi cidden düşünüyorum ^_^
Aynı şekilde düşünüyorum kesinlikle bu bilinçaltınin seyehati ile biraz farklılık gösterse de çok güzel bir bakış açısı , bir çizgi film vardı belki bilirsin bir fil bir çiçek buluyodu sanırım ve bu çiçeğin içinde bir dünya vardı ama orayı sadece tek bir dünya sanıyolardi :D ismini ah bir hatırlasam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
1 yılBende rüyamda yıldızlar arası evrendeydim patlamaların içine girince başka bir evrene ışınlanıyordun ama ben ruh formunda değil yanlışlıkla bir bedeni işgal etmişim onu yönlendiriyordum farkında olmadan ha işgal ettiğim beden de böyle lacivert tenli 2-3 hatta 4 metre boyunda varlık ama belki daha da büyüktü kim bilir sonuçta patlamalar büyük olur ama onun boyundaydı neyse işte biraz firavunsu şekli şemali aurası var biraz da gözlerine sürme sürmüş cıbıldak geziyor popon etek var etek meket ama altından etek 😑 patlamalara girip habire ışınlanıyordum neyse ama çok ihtişamlı neyse bir daha ışınlandık derken aaaaa önümde bir kadın var böyle kraliçe gibi bir aura yayıyor aman allahım neyse ben o sırada geri ruh formuma döndüm bedenine yanlışlıkla girdiğim adamın önünde bir adam var yanında da sevgilisi meğer bunu görünce kendine gelmiş bu şapşik neyse işte karşısında ki adam da böyle pırlanta elmas gibi parlıyor ten rengi açık kül rengi gibi böyle gri gri ama onun kafasında mısır şapkası vardı bizim laciver adamınkininde kafasında bundan var ama böyle altın ihtişam filan kafasındaki. Gri adamında firavun gibi şapkası var elmaslı parlak parlak filan onun geliş amacı ise soyunu devam ettirmek robotsu makinemsi adam ama bu alemde ne işi var çözemedim ya salağı senin yıldızlar arası evrende ne işin var ha ben zaten minik bi boka yaramayan bir ruhum da senin gibi güçlü adamın ne işi var aq kesin öld#rm#şlerdir bunu neyse işte bizim lacivert aq etkileyici bir sesle griyi tehdit ediyor sonra kızı alıp tanrıçamsı Kleopatramsı kadına ay maşallah neyse önünde yer açıyor hemen kızı oraya koyuyor bizim lacivert sonra bunlar dövüşe dalıyor ama ne oldu bilin a-aaaaaaa UYANDIM NEDEN EN HEYECANLI YERİNDE UYANDIM AQ
Evet neyse bu da benim farkında olmadan astral seheyatlarım bazen geçmişle geleceğe de gidebiliyorum farkında olmadan bilin bakalım ne oluyor STRES SINAV SONUCUNU GÖRMEK MESALA AYRINTILI HEMDE ama ne oluyor KORKUYORSUN O RÜYA GERÇEK OLACAK diye 😖 neyse bay bay 👋
00 YorumlaKendi dusuncelerin olduguna emin misin bu konuyla ilgili reality showlar belgeseller bile var
14 Yorumla
Aslan+1 yılHayır bu konu aklıma takıldı ve gerçekten bilgi sahibi değilim çok fazla arastiricam :)
Aslan+1 yılÇok çok teşekkür ederim bakicam notumu aldım :))
Rüya senin ruhunun gordukleridir ruh görür beyine aktarir ve 3 çeşit rüya vardır salih rüyalar şeytani rüyalar birde kunluk yasantinda yasadigin olaylar ya da Kafana taktiğin ruyalardir senin dünya gözüyle goremiyecegin yerleri ruh görür ruh gezer bu arada 18.000 alem var kuranda gecen bu 108 bini nerden cikardiniz
14 Yorumla
Aslan+1 yılAsagida bir üye bahsetmişti evet dediginiz gibiymis , rüyaların yaşanmış olaylardan ve hissedilen duygulardan kaynaklandığına katılıyorum fakat o söylediğiniz âlemleri ziyaret ettiğine de inanıyorum
Akrep+1 yılBu bilinen 18 bin ama gerçeğini yanliz allah bilir 108 bin diye bisey ben okumadim sanirim yanlis yazmis ama rüya sadece yasanmis olayları dan ibaret değil bazen bize allah tarafindan rüyalar gösterilir bunlara salih rüyalar denir bu rüyalar tehtit uyarici ya da yaptigin iyilik veya sevaplarinin güzelliğini gosteren rüyada görebiliriz gerçek rüyalar seher vakti görülen ruyalardir ve de akilda kalicidir bunun şimdilik bu kadar yeterlidir umarim çünkü baya uzun bir konudur bu
Aslan+1 yılBu konuya bakacağım , baya uzun :) çok teşekkür ediyorum yazdığınız için yorumlar için
john titor diye bir adam var onun hakkında biraz bilgi edinmeye çalış adamın düşünceleri mantıklı o zmn paralel evrenler ve zaman yolculuğu hakkında kesin düşüncelere sahip olabilirsin
11 Yorumla
Aslan+1 yılNotumu aldım çok çok teşekkür ediyorum
Astroloji & Burçlar konusunda 519 cevap paylaştı. Keko bak şimdi ben sana anlatayım bu işte proffum ben uyuşturucu çekiyorsun ölüm tribine giriyorsun tripden çıkma ihtimalin çok az bu trip değil mi hayal değil mi farketmez ufak tefek tripte olur onun olduğuna inanıyorsun. RÜYA da bir triptir uyursun bedenin senin düşünmeye başlar onu sen görürsün korkarsın şok geçirirsin mutlu olursun rüya da bir trip yani anlıyacağın.
07 Yorumla
Aslan+1 yılTrip kelimesi anlatıma tuhaflık katmış fakat değişik bir bakış açısı teşekkür ederim
Aslan+1 yılHayır
Aslan+1 yılÖyle olmadığı aşikar zaten :) fakat bir bilgim yok oyüzden birsey diyemem kesinlikle
Peki anlamı ne diye sorsam?
Aslan+1 yılPekala :)
+1 yılAstral seyahat yapıyorm uzun zamandır gerçekten öyle rüyada cok farklı boyutlar var :)
17 Yorumla
Aslan+1 yılBunu eğer ciddi olarak söylüyosanız mükemmel bir olay
Nasıl yapıyosunuz peki?
Başak+1 yılBen uzman birinden meditasyon dersi alarak başladım önce gerçekten konsantrasyonumu güçlendirdim ve sürekli meditasyon yapıyorum bilinçli odaklama sağlayınca zaten boyut atlatmak basit ve astral seyehat moduna geçiyorum :)
Aslan+1 yılBunu bir uzman tarafından yardım almadan yapmak mümkün mü acaba?
Başak+1 yılMümkün tabiki akşamları odanda tek başına karanlıkta sessiz özellikle meditasyon yapmayı dene dinlendirici müzik eşliğinde başlarsan daha rahat olur. Meditasyon temel şey burada ruhunu hisset önce direk astral seyahat lucid falan deneme hiç :)
Aslan+1 yılMeditasyon > lucid > Astra seyehat olarak gider sanırım anladigim kadariyla , ozaman meditasyondan başlıyorum araştırmaya :) teşekkür ederim cidden rüya alem ruh lucid vs çok geniş bir alan oldu
Başak+1 yılİyi şanslar :) üstüne git sakın vazgeçip bırakma hayat felsefesi olarak bak sürekli gerçekten yapınca anlıcaksın ne demek isteğimi muhtesem olay :)
Aslan+1 yılÇok teşekkür ederim :) bakalım nasıl bişeyler notaları cikicak :) hayat felsefesi olarak ele alırsak zaten olaylara çok farklı yerlerden bakarız
+1 yılBilinçaltında en çok ne hükmediyorsa her gece onunla ilgili rüyalar görürsün ve unutmadan söylemek gerekirse dejavu ve rüya arasında çok büyük bir bağlantı var.
010 Yorumla
Aslan+1 yılTabiki dogru söylediğiniz
O büyük bağlantı kesinlikle var bende inanıyorum
Aslan+1 yılO değilde astral seyahati merak ediyirim ve cok yapmak istiyorum. Ruhun bedeninden çıkarıp istediği yere istediği şeyi yaptırabiliyormuşsun öyle duydum ben inşallah deneme fırsatı olur ☺☺
Aslan+1 yılBende burada söylenenlere göre araştırıp denemeyi düşünüyorum boyuma bakmadan :))))
Aslan+1 yılBoyun kaç ki asadadaffa :) nese şaka bir yana da tehlikeli bir şeymiş ruhunu uyanmadan bedenine geri getiremezsen ölüyormuşsun. 😱
Aslan+1 yılO işte asıl heyecanlı yeri :D onu göze alıp iyi bir araştırma ve birinin yardımıyla yapmak gerek aslında
Aslan+1 yılDüşünsene şimdi hersey hazır planını yaptın sabah en erken 8 gibi kalkarım diyip ruhu seyahate gönderiyorsun gönderdikten sonrada annen veya baban gelip seni uyandırmaya çalışıyor. :D :D geberirsin işte o zaman asdadfaga nese çok konuştuk ya :D
Aslan+1 yılBaya işin dalgasina kaçtık aynen öyle :D
Aslan+1 yılYazmak istersen özelden yazabilirsin :) haa bu arada Eic veririsen sevinirim astral seyahatte yanına gelirim falan filan 😊😊
Aslan+1 yılIyi geceler diliyorum:D
Aslan+1 yılHıh bb
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel bir konuya değinmişsin. farklı bir boyut olduğunu düşünüyorum bende. peki normalde görme işlemini göz yapar beyin yorumlar. rüyada gözlerimiz kapalı. o görüntüler nerede oluşuyo?
15 Yorumla
Aslan+1 yılBiliyorum desem yalan olur bilmediğim bir konu fakat ruh çıkınca nasil işlevsiz kalicaksa beden , bedenin sadece bir araç olduğu düşünülebilir. Yani kısaca ruh ve bilinçaltı başlı başına bir bedenden çok daha fazlasıdır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılbildiğim şöyle birşey var beynin %82 sini bilinçaltı oluşturuyor. hakimiyetin büyük çoğunluğu bilinçaltında aslında. uykuyuda bu belirler doğal olarak. ruh olayı hakkında bir yorum yapamam
Aslan+1 yılBahsettiğiniz kısım çok mantıklı , teşekkür ederim bilgilendirme için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim seninde aklına birşey gelirse mutlaka yaz bu yoruma
Aslan+1 yılAklıma takılan olursa yazarım elbette teşekkür ediyorum iyi akşamlar:)
+1 yılSoruna soru sorayım. Doğduğun gibi kalsan hiçbir şey görmesen duymasan dokanıp tadını almasaydın rüya görürmüydün?
07 Yorumla
Aslan+1 yılYaşanılan şeyler ve görülen insanlar rüyaları var ediyo fakat temelde duyguları ele aldığını düşüyorum , duygularımiz üzerinden rüyalarin şekillendigine inanıyorum , dediğiniz gibi eğer yaşamasaydik ruh beyin ele alicak bir duygu , konu bulamaz ve rüyalar görülemekli. Fakat sizce bu şekilde yaşamış sayılırmıydik? Yaşayanlara özgüdür rüyalar
Balık+1 yılRüyalar bence 3 türlüdür.
1 Hiç bilmediğin şeyleri görmek ve ALLAH tarafından oluşması genelde dünlerce görürsün aynı şeyi
2- Şeytani olan, Bilmediğini görürsün ama seni sarsar korkutur ve tek seferlikdir.
3- Bilgilerin birleşimi ile akılda kalmış bilgilerin kendi kendine bir dize oluşturması hali, En çok görülen budur. Ör: Yarın ne yapacağını düşünürsün bu seni etkiler rüyana gelir çünkü etkilendiğin şeylerden bir kompozisyon yapar rüya ve tek tek ne yapacağını adım adım yaşarsın ve ertesi gün aynını yapacaksındır çünkü tek tek hesaplamıştın öndesinde ve yaşayıncada ya ben bunu hatırlıyorum dersin.
Aslan+1 yılDediğiniz şey rüyaların görülüş şekilleri ve bilinçaltımizda sürekli aklınızı kurcalayan konuların zihnen rüyalar esnasında dışa vurumu
Ben ise bunların bir tarafta gerceklestigine ve ölüm uykusu esnasında zihnin ve ruhun seyehat ettiğini düşünüyorum
Balık+1 yılOlabilir. Ruhun ilk 2 maddede seyahat ettiği rivayet ettiği söylenir ama henüz şahit olmadım.
Aslan+1 yılRivayet olarak belirtilmiş bir konunun bence gerçek olmasi olağan , bende karşılaşmadım zor bir işlem olsa gerek
Yorum icin teşekkür ederim :)
Balık+1 yılBu dolanma mevzusu evliyaların sözü var olduğunu söylüyorlar. İnsan bilmediği hakkında yorum yapamaz anca rivayeti söyler.
Aslan+1 yılBelkide gerçekten vardır sorusu kafa kurcalayan
ben rüyamda rüya görüyordum ve o rüyayı yönetiyordum, istediğim zaman rüyamdaki rüyadan kaza yapıp bir şekilde uyanıyordum kendim yönetiyordum seks bile yaptım :D
05 Yorumla
Aslan+1 yılBende bundan bahsediyorum :) çok değişik bir olay değilmi sizce?
Koç+1 yılbak mutlu bir rüya gördüğünde uyanmak istemezsin ama bilincin açılmıştır , bu yönetme olayı ise , rüya görürken bilincinin açılması ve rüyanı istediğin gibi yönetebilmen bu olaya çok rastlamadım ama araştırmaya göre profesyoneller hergün bile yapabiliyormuş heyecandan kalp krizinden uykuda ölümlede sonuçlanabilir
Aslan+1 yılLucid rüya olarak adlandırılıyo evet , kontrol sağlandığında rüyanın devamını görmek bile mümkünmüs
Teşekkür ederim yorum için
Aslan+1 yılEn yararlı olana gitsin diyelim :D
+1 yılRÜYAMI YÖNETİYORUM KABUSLARIMIDA BİR KERE KABUSMDA İNTAHAR ETTİM ÖLMEDEN UYANDIM YANMAK İÇİN YAPMIŞTIM UYANDIĞIMDA ŞOK OLDUM
04 Yorumla
Aslan+1 yılBunu nasıl başarmıştınız? Yarı uyku halindemiydiniz yoksa sadece rüyadaki imgeler mi vardı?
Aslan+1 yılya evdeydim kabustu bizim eve cami yakın ben baktım minare var düşündüm öyle gittim arkamda katliam oluyordu minareden atladım uyanmak için uyandım uyuyordum bildniz uyanmak için atladım bide bişey daha var da ahlaksız anlatmaya gerek yok :)
Aslan+1 yılLucid rüyayı tabiki duydum :)
Siz bir tür kontrol sağlamışsiniz
Teşekkür ederim yorum için " yorumlarınız icin"
+1 yılPeşinden gidebileceğim bir kapı araladınız. :)) Teşekkürler:))
01 Yorumla
Aslan+1 yılNe demek rica ederim :))
inanmıyorum ama öyle olduğunu düşünmek hoşuma gidiyo. çünkü sadece rüyalarımda gördüğüm gerçek hayatta gitmediğim yerler var ve yıllar önce gördüğüm yerleri tekrar gördüğüm oluyo. güzel bişey.
01 Yorumla
Aslan+1 yılTeşekkür ederim
Nasil felsefe yapmissin beh bambaska bakis acisi valla psisik seyleri degisik seyleri severim inanirimda sen cok uctun :D
08 Yorumla
Aslan+1 yılHayır bunun hakkında araştırma yapmaya basliyicam eğer ki böyle tezler kanıtlanamamis veya ortaya atılmış bir kaç bişey varsa harika olur :D çok gizemli geliyo
Kimse gerçek hayatta görmediği birini rüyasında goremez zaten :)
Aslan+1 yılHayır bir rüyayı tekrar tekrar farklı zamanlarda görmekte bir tez konusu :D ben bunun peşini bırakmam gerçekten çok uçuk fakat fikrimin arkasındayım kanitlanabilir araştırmalar elbet vardır
Aslan+1 yılPekala ben direk genel olarak araştırıp arada bununla ilgili bir konu olursa size yazicam :D
Aslan+1 yılPekala :D
Yalnızc bilinçaltımızın bize bir oyunu bu. Bunu taaaa yok ruh çıkıyormuşta geziyormuşta, disko bar dolanıyormuşta, bırakın la bu işleri...+18 rüya gördüğünde ruhun gidip başka bir kızla mı takılıyor. Yapma abicim.
00 Yorumlane sacmaliosun yav ruyalar gunluk yasadigin olaylarin abartili bicimde tekrarlanmasidir sadece bilincaltinin ruyada disa vurumudur
00 Yorumla
+1 yılsenin dediğin şey astral seyahat. bedenin uykudayken ruhunla gezebiliyorsun. bu konuda yardımcı olabilirim.
08 Yorumla
Aslan+1 yılBenim bahsettigim aslına rüya olayının zihnen başka bir boyutta yaşadığı
Asal seyehat tabiki bağlantılı bununla ,
Siz yapabiliyomusunuz? Bunun için ne gerekli?
Boğa+1 yılsizli bizli konuşmayı pek sevmem. 3 kere yaptım gayet korkunç ama çok zevkli bişey. rüyada başka boyuta geçmen imkansız rüyalar 2-3 saniye sürüyor sadece
Aslan+1 yılAstral seyehat ne kadar sürüyo peki? Ve korkunç olan kısmı tam olarak neydi? Kendinizi kaybettiğiniz düşüncesimi
Boğa+1 yıluykudayken ruhun çıkıyor ve bedenini ölü gibi görüyorsun başlarda korkunç ama ikincisinde normal gelmişti
Aslan+1 yılBedeni ölü gibi görmek... baya korkunç olur o işte
Boğa+1 yılkorku heyecandır heyecan eğlencedir
Aslan+1 yılDeğişik bir ikilem :))
Boğa+1 yılsana öyle geliyor olabilir
Zaten biz küçükken yanımızda biri uyuyunca sinek öldüremezdik meğer uyuyan kişinin ruhu sinek olup geziyormuş. Gezdiği yerleri uyanınca rüya biliyormuş :-S
09 Yorumla
Aslan+1 yılBu bir rivayet mi
Aslan+1 yılÇok değişikmis teşekkür ederim
Oğlak+1 yılRica ederim ama kendi yaşadıklarımı söylemek isterim. Bu gece rüyamda ne görürsem yarın mutlaka onu görürüm. Ha ölü birini görürsem onunla ilgili bir hadise gelişir. Geçen yıl Ankara'da adını bile bilmediğim bir yer gördüm ve şansa bak Ankara'ya gittim o yeri görünce rüyam aklıma geldi.
Aslan+1 yılBuna benzer şeyler bende yaşadım , her yönüyle çok enteresan gerçekten
Aslan+1 yıl:)))
Zaten başka bir boyuttayız henüz asıl doyuta geçmedik istersen acele etme.
06 Yorumla
Aslan+1 yılPekala :)
Aslan+1 yılDalga olarak bakmam hiç bir yoruma yanlış anlamayın :) yazabilicek bir cümle bulamadığımdan :)
Aslan+1 yılTabiki benim cümlelerim fakat şu an tonla yorum okudum ve mantıklı cümle karamam hissiyle :))
Aynen farklı boyutta resmini birkere gördüğüm kızı rüyamda gördüm sevdiğim kızı hiç görmedim oh bea iyikide görmemişim :)
00 Yorumla108.000 alem var zaten ki rüyada bunlardan birisine girer farklı bir boyuttadır yani. Rüya aleminede Alem-i Misal denir.
08 Yorumla
Aslan+1 yılBunuda artıracağim teşekkür ederim
Bu bilgiye nerden sahipsiniz?
Aslan+1 yılokuduğum kitaplardan tabiki. İçinde bulunduğumuz alem ise alem-i şehadet yani şahid olduğumuz alem ve mesela bir eşyayı aklımızda canlandırıp düşünebilmemiz ise alem-i mana olur ve bu şekilde daha bir çok alem var yalnız bir tanesi var bir türlü anlayamamıştım. Hz şafinin atın üstünden ininceye kadar kuranı hatmesi mesela bunun nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Tabiki farklı alemlere giderek hatim edebiliyor saniyeler içerisinde
Aslan+1 yılÇok teşekkür ederim , olayın dini kısmı da bilimsel kısmı kadar önemli , cok mantıklı
Aslan+1 yılBirbirlerini desteklerler kesinlikle
Aslan+1 yıl:))
Tam olarak senin gibi düşünmesem de bende rüya konusunun sanılandan cok daha derin bir konu olduğunu düşünüyorum
01 Yorumla
Aslan+1 yılKesinlikle bencede basit bir olay değil
Yorum icin cok tesekkurler :)
Lucid olunca bılınçlı olarak farklı bı boyutta oldugun dogru. Başka ınsanlarla konusunca rüyadan atılıyosun ilahı bı sınır gıbı
09 Yorumla
Aslan+1 yılLucid rüya kontrolü başlı başına mükemmel bir durum, fakat başarması zor
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim yorum icin
Başak+1 yılRica ederim. Astral seyahatte lucid gibi galiba çünkü lucidden astrale geçiş oluyo. Oralarda agrı sızı yok maddı kaygılar yok. Boyut farklı ama bagımlı yapıyo. Belkı bu yuzdendır.
Bide haberci ruyalar var mesaj veren. Bılıncın kontrol edemıyo ama gelecekten haber gelıyo kontrolsüz bişey. Ikıncı hayat gıbı
Aslan+1 yılBunları en kısa zamanda derinlemesine araştıraracağim ,
Çok çok fazla teşekkür ediyorum çok bir bilgim yok malesef sadece bu düşünceye kapıldım ve bilmediğim bişey hakkında konuşmak doğru olmaz :)
Aslan+1 yılBen öğrenmek için açtım konutu fakat bana baya katkıniz oldu , araştırma fırsatım olduğu an bir kaç bişey de ben size söyleyebilirim belki :)
Aslan+1 yılBiraz bilgi sahibi olmam gerek ilk başta
Aslan+1 yıl:))
+1 yılO zaman rüyama davet ediyorum öncelikle, sonra da gerçekli manita oluruz :D
00 Yorumlahe bende Süperman olduğuma inanıyorum. ama bir türlü cesaret edemedim atlamaya
00 YorumlaBende senin gibi düşünüyorum deyip noktalayım ^^
Yoksa baya uzun yazarım02 Yorumla
Aslan+1 yılTeşekkür ederim :)
Merhabalar, bu uyeye mesaj gonderemezsin diyerek diyalog yarim kaldi hanimefendi
00 Yorumlabenimkilerin hepsi 4. boyutta , uyuduğum zaman bende 4. boyuta gidiyorum
00 Yorumlagördüğüm rüyaları düşününce.. yok olamaz böyle bir alem :D
00 YorumlaHmm olabilir mantıklı geldi hatta burdan bir senaryo bile çıkar :D
02 Yorumla
Aslan+1 yılTeşekkür ederim olabilir :D
+1 yılBilinçaltı denen bir varlığın en büyük kanıtıdır rüya görmek.
11 Yorumla
Aslan+1 yılEvet kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen rüyalarımda ne görürsem o konuyla baglantılı bişi gelir başıma
01 Yorumla
Aslan+1 yılBakın işte burdan da ele almak mümkün , herkesi farklı etkileyen bir konu rüya olayı
- Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSana katılıyorum
Neden mesajlara cevap vermiyorsun ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki ruyamda gordugum kisi beni goruyormu ruyasinda falan?
01 Yorumla
Aslan+1 yılBu konu hakkında bir bilgiye sahip değilim bende yeni yeni başlıyorum araştırmaya
rüyalar 2. Dünyamızdır unutmayın :)
12 Yorumla
Aslan+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılNe kadar derin bir araştırma yaptın öyle :)
03 Yorumla
Aslan+1 yılAraştırma yapmadım yapıcam daha :) sadece bir düşünce su anda
Kova+1 yılGüzel bir teori :) başarılar..
Aslan+1 yılTeşekkür ederim iyi akşamlar :)
acı gerçek: hepsi kafanın içinde gerçekleşiyor
05 Yorumla
Aslan+1 yılDuyguların isteklerin ele alındığı bir mevzu , aynen öyle , fakat ya başka bir yerde yaşanıyosa gizemi hoşuma gidiyo
Aslan+1 yılCevabı kesin bulanamayabilir hatta bulunamaz belki ama gerçekten merak uyandıran bir konu benim için en azından :)
Yorum icin cok tesekkurler :)
Aslan+1 yılMatrix izledim ve başlı başına devrim o film konu olarak :) teşekkür ederim
+1 yılakşam akşam güzel kafa yaşıyosun valla :)
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı yok rahat ol nede olsa herkes uçmuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi boyut olursa olsun Megan Fox u s*kmis olamam
10 Yorumlarüyamda altımın bezlendigini gördüm
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben inanmıyorum.
01 Yorumla
Aslan+1 yılSaygı duyarım , peki nedeni nedir
sana bulaşmıycam :)
03 Yorumla
Aslan+1 yılSadece düşünmenizi istiyorum beyin fırtınası olsun :)
Aslan+1 yılPeki :)
+1 yılgüzel teori :D
06 Yorumla
Aslan+1 yılTeşekkür ederim :) düşünceleriniz?
Terazi+1 yılbikaç kişi den daha duymuştum banada mantıklı geldi biraz çünkü rüyada insanın hiç görmediği bir yüzü ve ortamı oluşturması imkansız gibi bilmiyorum
Aslan+1 yılMatrix gibi düşünülebilir aslında
Bana çok esrarengiz geliyo, ve beynin tamamını kullanıyo olsak şu an bu bahsettiğimiz konu yemek yemek şu içmek gibi bir olay olurdu
Terazi+1 yılfazla üsteleme kafayı yersin :D
Aslan+1 yılAraştırıcam bakalım neler olucak :) herkes kafayı yemiş varsın bide ben yerim sorun yok :D
Terazi+1 yılama çok geç cevap veriyorsun be aşkım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkündür
01 Yorumla
Aslan+1 yılTeşekkür ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım