24 yasindayim hic kiz arkadasim olmadi bu durum normal mi?

24 yasinda bir erkegim uni mezunuyum kulturlu anlayisli biri sayilirim fizik olarakta yapiliyim kendimi secimlere girer gibi ovmeyi de sevmem ama bugne kadar insanlardan hep 2 turlu iltifat aldim 1. Cok yakisikli oldugum 2. ise cok efendi biri oldugum yonunde. Ozellikle yakisiklilik konusunda hemcinslerim dahil inanilmaz iltifatlar alirim yillardir. Gel gelelim ask konusund ise inanilmaz sanssizim, bahtsiz bedeviyim adeta..

Bugune kadar 1 defa iliskim oldu 17 yasindayken msn in meshur oldugu donemdi tabiki de sanal bir iliskiydi bu :) onun disinda elime kiz eli degmemistir yalniz bir sefer birine teklifte bulundum ve cok kotu reddedildim. Acikcasi cevremdeki insanlar kiz arkadasim olmadigina inanmiyor sakladigimi dusunuyor babam alenen gay oldugumdan supheleniyor annem beni evlendirmeye calisiyor kendimi evde kalmis kizlqr gibi hissetmeye basladim haliyle bu durum artik beni inannilmaz rahatsiz ediyor. Benim bir tanidigim var kel gobekli filan 1 metre boyu var adam evli oldugu halde her hafta esini baska kadinla aldatiyor ustelik zengin bir adamda değil bunun cevremde ornekleri var tabi aldatmayi onaylamiyorum ama.. Aslinda benimde kiz arkadaslarim var ama nedense kizlar hep benle kanka oluyor baya kiz kiza takilir gibi takiliyoruz onlarla bana sevgililerinden bahsediyorlar filan guzin ablaymisim gibi sanki. Sonuc olarak cirkin, kro bir adam olsam eyvallahta bu karizmayla bu durumlara dusmek agirima gidiyor. Sizce benim problemim nedir? Bu durumu yalnizca icine kapanik olmakla aciklayamayiz degil mi? Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
24 yasindayim hic kiz arkadasim olmadi bu durum normal mi?