Onceden tuylerimi aldim ve bacagim dus boyunca kanadi biraz abdest aldim kabul olur mu oyle?
Bide nedense surekli gegirme geliyo dustan sonra. Gegirincede bozuluyo mu
Bide nedense surekli gegirme geliyo dustan sonra. Gegirincede bozuluyo mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kanama olurken abdest alınmaz ama sen yinede google dan bir sor diyanetin sayfası var orda
gusül abdestin bozulmaz ama abdestin bozulur kan geldiyse
tabii abdest bozucak kadar kan geldiyse
Ee nekadar kan miktari bozuyo bilmiyom ki
onu tam ben de bılmıyorum
Nolcak simdi. Peki adet idim ya önceden ve bu gusulu alinca gecersiz mi oldu yani temizlenmedim gibi bisey mi Şu an bu halde kuran okuyamam öyle mi
şimdi yanlış bır sey soylemek ıstemıyorum ama gusulun bozulmaz normal namaz abdestın bozulur dıye bılıyorum yine de hocaların bır sey soylemesı daha dogru olur
ozelden yaz lınk atıyım
Gonderilmiyo mesaj. Burdan atimmiyo nu
Burdan atilmio mu link
hayır atamıyorum
Hay Allah ya
Neyse ben bi hocaya baktim sey dedi namaz abdesti olarak kabul olmaz ama gusul olur
Yani namaz icin yine naabdest almak lazim
evet namaz abdesti alman lazım
Aynen gusul gecerliymis yani sorum cvplandi
Özür sayılır sürekli kqnayan ger.
Bi ossurmadığın kalmış 😂
HAHAHAHAH
Yav ne komiksin hala guliom
Geçen gün biriyle konuşuyorum adam bu 40 yaşlarında benle 5 dakika konuştu adam gülme krizine girmiş görenler ne gülüyor demirle 😂 benle konuşan herkes çok gülüyo
Hahahahahah efsanesin valla 🤣🤣🤣😅😅
https://resimyukle.link/i/UlU5m
Al gülenlerden biri 😂
Ne dedinki ona🤣
Ohoo neler neler 😂
Az önce de şey dedim akıl verim para kazanma konusunda adam abana deyip duruyordu 3 kere dedi ben al sat ticaret ediyorum
Bana diyo toptan kuru erşlmverem falan
Parakende sat dedim adam erikleri bitirmiş 500 kilo eriği az kaldı dedi az önce de başka şeyler datöwsınivin fikir verdim de o güldüğü olay 3 hafga önce idi az erkeksel şey dedim ona 😂 Al sat ticaret olayı İle ilgili tabi ama orasına bos ver 😂
Vay sen kuran da mi okuyorsun helal olsun knk ama bilmen lazımdı kuran okuyorsan kan gelmeyecek ayaklarında bazen ben ayağımda kanıyor sivilce gibi yerler dr sayılmıyor sanırım bir de abdes aldıltsn sonra tüm vücuda su değince traş oluyorum sakalım üst dudağım jilet kesiyor banyoda geçerli mi o da az şüphe oluyordu da artık sakalları uzatıyorum keslip kanama olmuyor
Hahaha alemsin yaa 🤣🤣🤣
Yani surelerden bahsetmişdim 😊 evet nebilim öyle bi an kanadi durmak bilmedi ama ben bittigimde kan durmuşdu
anladım yine al gir banyoya evdekiler be der bilmem de yarın yine git al o sayılmamış demek
tamam tskler
Kan abdesti bozar tekrar almalısın
Kan varsa abdest geçersiz olur
Hayır
Gusülle normal abdesti karıştırmayın
Yok gusulden bahsediyorum boy abdesti