Diğer Hiç bir kuş olmak ister miydiniz? κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor düşünsenize bulutların içinde süzülmenizi sağlayan harika kanatlarınızın olduğunu..uçmak adlı eser. Hiç bir kuş olmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Selenayı çağırmam gerek, kim benimle birlikte çağırmak ister? Se-Le-Na selenaa dicezzz gelsin bizi kuş yapsın 1 2 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl ben başlıyorum Se Yorumla külllkedisi +1 yıl Tamam bende Le Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kuş olup İsviçre'ye uçtuktan sonra insana dönüşmek, var bir hayalimiz 2 1 Yorumla ByToRo +1 yıl Mantıklı :D Yorumla
asdastlaar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Evet ama benim kuş olmayı isteme nedenim uçmak değil nefret ettiğim (insan (!)) ların kafasına dışkılamak 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. Puştun biriTüfeği çıkarıp kıçımdan vuruyormuş falan 0 2 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl gsjshsnsjsnsksksksksd ve uçuş sona erer.. Yorumla MySensizlik +1 yıl Sonra bir bskmışsın pilavın üzerine mezd olmuşsun Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 730 cevap paylaştı. Evet, uçsuz bucaksız özgürlüğe kanatlanmak isterdim. 0 0 Yorumla
9köyünmarabası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hayal ederdim ama çayı nasıl içicem o zaman derdim ellerim yokki 0 0 Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İstediğim gibi uçmak isterdim. Yaşamak için göç yapmak falan. 0 0 Yorumla
Kaparozes Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kuş olup özgür olmak isterdim olmasa bile en azından kanatlarım olsaydı kendimi özgür sanardım 0 0 Yorumla
_SilαhsızKuvvetler_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kartal omak isterdim, yalnız ve yükseklerde... 1 1 Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl olmak* 😐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Selenayı çağırmam gerek, kim benimle birlikte çağırmak ister? Se-Le-Na selenaa dicezzz gelsin bizi kuş yapsın
ben başlıyorum Se
Tamam bende Le
Kuş olup İsviçre'ye uçtuktan sonra insana dönüşmek, var bir hayalimiz
Mantıklı :D
Evet ama benim kuş olmayı isteme nedenim uçmak değil nefret ettiğim (insan (!)) ların kafasına dışkılamak
Puştun biri
Tüfeği çıkarıp kıçımdan vuruyormuş falan
gsjshsnsjsnsksksksksd ve uçuş sona erer..
Sonra bir bskmışsın pilavın üzerine mezd olmuşsun
Evet, uçsuz bucaksız özgürlüğe kanatlanmak isterdim.
Hayal ederdim ama çayı nasıl içicem o zaman derdim ellerim yokki
İstediğim gibi uçmak isterdim. Yaşamak için göç yapmak falan.
Kuş olup özgür olmak isterdim olmasa bile en azından kanatlarım olsaydı kendimi özgür sanardım
Kartal omak isterdim, yalnız ve yükseklerde...
olmak* 😐
istemem sürekli kim gö edecek mk :d
Kara kartalım ben zaten 😍
Ağaçkakan olmak isterdim
Hayır sıkıcı
Hayır.
İstemem
İstemezdim