Gizliden sorun daha eğlenceli 🤪 Bir de burada her şey soru formatında olmalı o yüzden “misiniz” diye soruyorum. İstemiyorsanız istemem diye görüş paylaşmak gibi bir gereksiz davranışta bulunmayın ha istiyorsanız da bulunun neyse hadi fjkdsöxöç
Böyle bir tarzın varsa ne mutlu sana. Ne kadar gül olsanda dikenin rahatsızlık veriyor, tartışmak için soruna gelmedim zaten, eğoist tavırlarına ayar oluyorum o kadar buna gıcıksın cümlesi ile söylemek istedim ama her zaman ki gibi üstünlük kompleksinin derecesi çok yüksekte.
Burda söylemek istediğim sen nasıl gelirsen ben de öyle gelirim. Senin tavrına karşılık bu üzgünüm insanlardan hoşgörü bekliyorsan hoşgörülü davranmak zorundasın. Beni ilen bilir ki kimsenin de bilmesine de gerek yok hoş ben asla egoist biri değilim kabul etmiyorum. Sen ve senin gibilere karşı tavrım bu ve değişmeyecek 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgilin var mı bilmiyorum ama,
şöyle bir soru var aklımda,
sevgilinin lütfunu gördüğün zaman sevmek kolaydır,
ama kahrını görünce de sevebilir misin.
Balım ikidir soruyorsun ama ben gizlenip güzelliğimi saklamak istemiyorum 😅
Agh ben de diyorum gözlerime ne kaçtı senin ışıltınmışşşş 🤩🤩🤩
Yiiaaa düştümmm🥳😍
Ben düştüm
15 saniye boyunca gözlerini kapatınca hiçbir şey görmeyeceğini biliyor muydun?
Aslında ilk kapatınca da görmüyorum fksnf
Nası ya
Ben aslında körüm
İçimi okudun
Seni onemsemeyip, mesjalarina geç cevap veren birine yazmaya devam eder misiniz? Ama sevdiğin.
Yok yazmam hatta genel olarak insanlara pek yazmam
Sevdiğin birisi olsa bile mi
Evet huyunu biliyorsam eğer yazmam ama bu sevgimi etkilemez
Anladım teşekkür ederim. Bende öyle yapayım.
Rica ederim yap tabi 😄
Yazıyorum 5 saat sonra cevap veriyor. Sonra ben 1 dakika içinde cevap veriyorum bidaha ,3-4 saat sonra 1 mesaj atıyor. Hiçbir işide yok evde yatıyor.
Canı istemiyordur yargılayabileceğin bir şey değil
Yargilamiyorum zaten ki. Nasil isterse öyle olsun
kız arkadasim elimi tuttu sonra iki kez surtundu sence kirlendin mi? artık ellerin erkegimiyim? :(
Ellini tuttuğu için ellerin erkeğisin tutmasaydı olmazdın yapacak bi şey yok
En son kendine ne aldın. Aklima soru gelmedi. Gizli nasil olunur onuda bilmiyorum
Bugün trendyoldan 4 parça giysi bir tane de saç bakım maskesi aldım
Açık soracağım. Gıcıksın.
Bu bir soru değil
Biliyorum nedensizce söyleme gereği duydum.
Soru olmadığını bilip soracağım diye yazman peki...
Laf salatası yapmaktan hiç vazgeçmiyorsun, bu görüş gizli mi değil onu açık soracağım dedim, sonra bir şey belirttim.
Diken gül meselesi şahsi algılama normalde insanların eksik yanlarını durduk yere salatama maydanoz etmiyorum merak etme :))
Böyle bir tarzın varsa ne mutlu sana. Ne kadar gül olsanda dikenin rahatsızlık veriyor, tartışmak için soruna gelmedim zaten, eğoist tavırlarına ayar oluyorum o kadar buna gıcıksın cümlesi ile söylemek istedim ama her zaman ki gibi üstünlük kompleksinin derecesi çok yüksekte.
Burda söylemek istediğim sen nasıl gelirsen ben de öyle gelirim. Senin tavrına karşılık bu üzgünüm insanlardan hoşgörü bekliyorsan hoşgörülü davranmak zorundasın. Beni ilen bilir ki kimsenin de bilmesine de gerek yok hoş ben asla egoist biri değilim kabul etmiyorum. Sen ve senin gibilere karşı tavrım bu ve değişmeyecek 🌹
Her neyse, ben zaten saygı göstermediğim birinden saygı beklemiyorum. Bol keyifler.
Sen uçmuşsun ablası fjdhföçx
Saygısız birini anasayfamda görmek istemiyorum engelleyeceğim ama saygısızca engellemeyeyim haber vermiş olayım 😂 son sözünü söyle fjskfk
Hıhım uçuyorum 876 ft yüksekte.
Ne zaman nasıl ve neden fenomen oldun
Hatırlamıyorum site şartlarını yerine getirerek ve canım istediği için
Teşekkürler
Her şeyi sorabilir miyiz?
Sen misinnn
benim sucuk cevapla bakayım. d
Sor sor sorrr
tamam benim sorum buydu sucuk saol cevap için. d
Manyak fksjfks
En fazla kaç saat seks yapabilirsin 😅
Bilmiyorum maratonda değiliz sonuçta
Burbie fenomenlik nasıl gidiyor
Aşkım ne yalan söyleyeyim kendimi aldatmış gibi hissediyorum çünkü hiç gitmiyor 🤪
Çok gözükmüyosun sitede sadece sorularını görüyoruz ondan sordum dkkdksosos
Öffff gerçekten öyle ya hayat yoğunluğu nedeniyle bütün KS den özür diliyorum fksjfl
Sorayım şu an napıyosun
Sitede takılıyorum işte fkskkf
Başkaaaaa😊
her konu olabilirmi mesela +18
nickin anlamı nedir?
Barbie ile alakalı adım falan filan
ne soralım ki
egolu biri misiniz?
Asla değilim 🍒
İsmin ne 😂