Bilerek sorularına gitmediğiniz üyeler var mı?

Hâlâ şaşırıyorum nasıl kişiler var diye, birisinin sorusuna görüş paylaştım, uzunca da bir görüş, görüşümü silmiş ☺ Yanlış bir şey de yapmadım , yanlış bir şey de yazmadım, ne sanıyorsa kendini.

Uzunca yorumları okumayan kişileri anlıyorum, zaten yorumlarım okunsun diye yazmıyorum ben. Burayı günlük niyetine kullanıyorum lakin görüş silmek niye? Ne yaptım ben sana be vicdansız 😅

Hoşlaşmadığım kişi dahi gelse soruma beğenir geçerim saygısızlık yoksa. Bu kişiler neyin kibirini yaşıyor hâlâ anlamıyorum, ben de kendilerine pek meraklı değilim , böyle kişiler tarafından görülmek istenmemek beni ancak onure eder :D

Başlangıçta da negatif bir enerji almıştım kendisinden, adını koyamamıştım, hislerim yanıltmıyor beni.

Sevilmeyecek, bir değeri olmayan kişileri ne de güzel hissediyorsun kalbim lakin illa gözümle de görmem gerekiyor bazı şeyleri.

Saygısızların, kendini bir şey sananların, kendini kaf dağında görenlerin sorularına bilerek gitmiyorum ve kimin ne olduğunu da gayet güzel hissediyorum lakin yine de hisler kanıt olmadığı için önyargılı olmak istemiyorum.

Ve artık negatif duygularımın olmadığı kişilerin sorularına da gitmiyorum , çünkü içimden bir ses görmezden gel diyor ☺

🌸
🌸

Hiçbir alakası yok lakin şarkıyı da paylaşmak istiyorum, öylesine, valla öylesine :D

Nisan /23/23

Bilerek sorularına gitmediğiniz üyeler var mı?