Diğer Beni gozleriyle soyanlara ne desem artik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yiyecek gibi bakiyorlar gozleriyle soyduklarina hissediyorum☺ yeter artik soyma kilodum kaldi sadece diye bagiracagim artik Güncellemeler+1 yıl Soymayin artik☺ Beni gozleriyle soyanlara ne desem artik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendini gözlerden korumak için nas ve felal sürelerini oku, ayrıca açık giyinme. Sen bu anlamda sormadın büyük ihtimalle ama olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok iyisin ki sen☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah iyi insanlarla karşılaştırsın Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Portakalı soydum baş ucuma koydum şarkısını söyle 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Portakal ben oldum resmen Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Benziyorsundur muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Benzedigime degil ki baska birsey olsam da soyarlardi☺ Yorumla
demir1999 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Bol giyin, dekolteden uzak dur. Biraz rahatlatir 1 0 Yorumla
rookii92 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O kadar güzelsin yani 1 1 Yorumla rookii92 +1 yıl Olur 😅😅 Yorumla
espressso Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Offff seni her tarifini bende soyarımmm😈😂😂yerimmmm 0 0 Yorumla
rdvntorun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bağır sende 1 3 Yorumla rdvntorun +1 yıl Yok bence bu olaydan memnun gibi duruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ya hayir☺ Yorumla rdvntorun +1 yıl Ya hayır diyip gülümsemek 😂 Yorumla
Dayıneyaptınya Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kafam güzel ama başı güzel 0 1 Yorumla Dayıneyaptınya +1 yıl Nasıl Yorumla
Bumerang44 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bi görelim bakalm o kadar varmıymış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendini gözlerden korumak için nas ve felal sürelerini oku, ayrıca açık giyinme. Sen bu anlamda sormadın büyük ihtimalle ama olsun
Cok iyisin ki sen☺
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Portakalı soydum baş ucuma koydum şarkısını söyle
Portakal ben oldum resmen
Benziyorsundur muhtemelen
Benzedigime degil ki baska birsey olsam da soyarlardi☺
Bol giyin, dekolteden uzak dur. Biraz rahatlatir
O kadar güzelsin yani
Olur 😅😅
Offff seni her tarifini bende soyarımmm😈😂😂yerimmmm
Bağır sende
Yok bence bu olaydan memnun gibi duruyorsun