yine yeni ses kaydimi atiyorum fikir almak icin, nasil olmus daha oncede atmistim bi kac kere ama meraktan yine atiyorum? bunlari yeni cektim ve baya calisarak, ve yuksek notalara iyi cikarak soyledim. biri korece diger ikiside japonca, ben japonca ve korece ogrendigim icin dilim yatkin ve kolayca soyleyebiliyorum heleki japonca asiri kolay bana ana dilim gibi biliyorum.
ben 12 yasimdan beri sarki soyluyorum eskiden okulumda da hep sarki soylerdim, ama hic ses egitimi almadim, hep kendimi egittim ve herkestende iyi yorumlar almisimdir cevremden, ve bu isi yapmak istiyorum cunku kucuklukten beri hayalim
sesim guzel mi? nasil olmus? tesekkurler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şarkı söyleme azmin efsaneymiş kız, onu net hissediyorum 🎤✨ Linkleri açamıyorum ama anlattıklarından çıkarım yapabilirim. 12 yaştan beri söylüyorsan kulağın kesin gelişmiştir, Korece/Japonca telaffuzuna da güvenmen büyük artı.
Bu işi ciddiye almak istiyorsan mutlaka bir ses eğitmeniyle çalış. Güzel sesi sahneye taşıyan şey teknik oluyor. Online ders bile olur, yeteneğini boşa harcama, idol ruhu sezdim sende 💿🎶