5 senelik erkek kankam var az önce ona bir öesaj attım ablamı takipten çık diye baya samimiyiz takipten çıkmasını istedim takip etsin istemedim o ise bana neden diye sordu ben nedeni yok arkadşalarımın takip etmesini istemediğimi söyledim o ise kalsın ne gereği var şu bu dedi daha önce başka bir konuda da böyle yapmıştı ablamı ne diye ne için takip edicen çık işte dedim bir samimiyeti de yok diğer arkdaşlarım ikiletmeden takipten çıktı bu ise çıkmaycağını söyledi kalsın dedi bende sinirlendim senden bir s***im olmaz sektir git dedim engelledim o da beni engellemiş sanırım sizce haksız mıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ablan cikarsaydi o zaman bu kadar uzayacagina.. ya da ablandan alıp telefonu iki dakika engelleseydin
Ablamla konuşmuyoruz ve arkdaşlarımın onu takip neden etsin ben ona çıkmasını söyledim diğer arkadşlarıma sadece konu arasında söyledim neden diye bile sormadılar o 5 senelik bu çıkanlar daha 2 senelik düşün
O 5 senenin samimiyetinden kaynaklı zaten..
Yani her zaman yan yanaydık bir dert bir sıkıntısı olduğunda benim yanımdaydı ben bir sıkıntım olduğunda onun ama şimdi böyle yaptı
Bu bı insana küfür edip rest çekmek için basit bı konu.. sana haksizsin demiyorum ama verdiğin tepki çok fazla.
O anlık sinir diyorum ki ona senden rica ediyrum çıkar mısın bana dedi boş yapma mq ne çıkıcam kalsın bir şey olmaz kalsın kalsın dedim rica ediyorum mal mısın diyor bana kim olsa sinirlenir kusura bakma
İkinizde kendinizce tepki vermişsiniz işte.. o demekki samimisiniz diye bunu beklemiyordu senden ondan rahattı
Bilmiyorum ama bana çıkmam diyince bende bir gerilim oldu ve uzatınca daha da sinirlendim o bu hale getirmeyebilirdi taaamam diyip çıkabilirdi diye düşünüyorum ama o çıkmamayı tercih etti
Bence biraz zaman geçsin daha çok sakinleşin öyle konuşur orta yolu bulursunuz
Hep tartışmalarda ben adım attım ona hep ben orta yolu buldum kaç senelik arkdaşım dedim dostum dedim abilik yaptı dedim hep dedim hep adımı ben attım artık ben atmam o yazarsa yazar ararasa arar aramazsa da yapıcak hiçbir şey yok
Eğer huyu senin gibiyse yazmaz
Haklısın. Arkadaşların aileyle işi ne bir de salak salak uzatıyor. Ağzına kürekle vuracaksın öylesinin
İşte bunu anlamıyorum çık dedim yani ablamla sohbeti yok taplı dürüst ne gereği var benim arkdaşımın onu takip etmesine ben istemiyorum benim arkdaşımsın sonuçta onun değil
sektir et ya salla gitsin
Geri gelir zaten😄
Gelir de sen de kabul edersen sen de malsın demektir
Kabul edecek bir tipim var gibi duruyor mu sg işim olmaz onla ilerde biri bana bir şey yapmaya kalsa bir şey olmaz der dövdürür bile beni ibine Biplersin
Ne bileyim mk burada öyle mal kızlara denk geliyoruz ki aklı başında olanı az oluyor
Yok ya ben kolay kolay küsmem bak ve engellemem bir kişiyi numarasnı sildim ve engelledim heryerden çıkardım işim olmaz
Burcun ne senin
İkizler
İkizler genelde dengesiz olur ama sen kararlı bir tipe benziyorsun
Ya hep ya hiç öyle bir şey vardır yol verdiysen bitmiş olması gerek tükürdüğünü yalamak benlik değil
Yükselenin akreptir senin
Ben de sinirlenirdim ama keşke biraz daha sakin olsaydın
Yani benim arkdaşım sonuçta diğer arkadşlarm ikiletmedi çıktı
Kanka ayağına çocuğu kıskanmışsın. Ablanın takipçileri seni ne derece ilgilendiriyor.
Mal mısın sen mk kardeşim abim dediğin çocuk sg ya
Sensin mal mk. Düzgün konuş. Ergence kıskanıyorsun işte. Bunu önce kabul et sonra gel soru Sor.
Aklını zihniyetini tüm türkiye sksn mal zekası aptal sktiğimin kafasızı git biraz daha anlayarak heceleyerek oku belki beynin alır öyle gel yorum yap hadi sg
Aklınla kalbin farklı söylüyor. Küfür ediyorsan bilki haklıyım. Çocuğu seviyorsan ona bunu söyle. Oyun oynama. Ablanı kullanma
Nasıl bir kafadasınız siz nasıl bir yapınız var anlamadım gitti
Çok iyi bir ilişkiniz varmış kankanla
Ne alakaa
5 sene boyunca kanka dediğin biriyle bu şekilde konusmazsin ya da aranızda güven olur. Bence sizin aranızda yeteri kadar güven yok.
Konuşmamda benim hiçbir şey yok olay şu ben ablamla konuşmuyorum ve ben konuşmyorsam arkdaşlarımın onunla bir samimiyeti yok dedim yani takipten çık ben konuşmuyorum sen ne alakasın genel olarak arkdaşlarıma söyledim diğerleri ikiletmedi bu başladı işte boş yapma mk mal mısın ne çıkıcam kaldın şu bu ben de sinirlendim normal olarak empati kursan anlayabilirsin senden bir şey olmaz sg yazdım engelledim
Konuşuyorlar belki biliyor musun ki
Hayır konuşmuyolar samimyetleri bile yok
Boş yapmış "kankan"
Bana boş yaptığımı söyledi kendisi dese eğer abimi işte ablamı takipten çık diye çıkardım ve artı takip bile etmiyorum düşün
kankan ikinizede çakcak
Ablan istemiyor mu o çocuğun onu takip etmesini
Haklısın ablana ilgisi var galiba
Kızım ne fesatsin yaa
Dibine kadar haklısın yürüüü bee
Yani benim arkdaşımsın kardeşim dediğim insansın bundan önce de başka bir kıza karşı böyle yapmıştı bu 2 etti
Haksızsın.
Netttt haksızsın
Ne alaka
pekı bu konuya kardesın ne dıyordu?
Çok saçma ya
Fiziğin çok güzel