Kadin baya suanla ilgili her seyi Cocugun kalbini kirdigimi, aslan burcu oldugunu, benim ona eskiden cok ilgili davranip sonradan ilgili davrandigimi vs bildi. Gelecekle ilgili de kotu seyler soyledi. Dogru cikar mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gitmedim, gitmem de tahmini şeyler söylüyorlar gaybı yalnız Rabbimiz bilir
Suanla ilgili dedigi her sey dogruydu. Umarim dedikleri cikmaz
Gittim ama ben yine de falcılara inanan birisi değilim. Eğlence amaçlı gittim.
Bende ama kadin suanla ilgili her seyi detayina kadar bildi. Gelecekle ilgili de kotu konustu
Atıp tutturmuştur. Benim de bir arkadaşın eski sevgilisinin ismine değin bilmişti aynı falcı ama bende pek bir şey tutturan biri değildi.
Cocugun fotografina bakarak bu aslan burcu dedi dogruydu. Kisa zaman once cocuga soguk davranmissin kalbi kirilmis dedi evet cocuk kendisi soyledi kalbimi kirdin diye. Onceden cocuga karsi cok ilgili davranmissin sogumus senden dedi dogruydu cok ilgili davraniyordum. Cocugun annesinin acik giyindigini de bildi.
Olabilir. Yine aynı düşünüyorum.
Yani sence gerceklesmez dimi gelecekle alakali soyledikleri. Suanla ilgili soyledikleri birbir olunca korktum
Olabilir de olmayabilir de ama ben inanmıyorum. Ne olacak? Bunu sadece zaman gösterir.
arkadasina soyledikleri gerceklesti mi
Onda oldu, bende olmadı. Demek ki her denilen doğru değilmiş.
her soyledigi mi cikti arkadasina
Tamamı çıktı mı bilmiyorum ama çoğu oldu
umarim benimki cikmaz ya
Kahve falcısına gittim bi bk olmadı yani söyledi ama çok da umursamadım dediklerini de yapmadım. Fal dinliyorum ama umursamıyorum günah... pek gitmem zaten
Kadin suanla ilgili her seyi bildi baya
Boşver bence hayatını ona göre yönetme
Gerceklesmez dimi ya
Yok be bence inanma hayatını fallara göre yönetirsen hayatını falcı yaşamış olur sen sen ol
Geleceği bilemez... ole olsaydi sayisal lotoyu tuttururdu
Kadinin suanla ilgili her seyi bildigini gorunce gelecekle ilgili de gerceklesir diye korkuyorum
Nerde bakti falına
Instagram uzerinden. Tarot bakti
Gaybi Allah bilir korkma sallamış o
Gecen gun cocugun kalbini kirdim onu bildi kisa zaman once kalbini kirmissin dedi. Ona onceden baya ilgili davraniyordum ve cocuk sogumustu benden cocuga cok ilgili davrandigin icin sogumus senden dedi. Seni engellemeis olabilir dedi dogruydu engellemisti beni wpden. Fotografina bakarak onun aslan burcu oldugunu bildi. Korkuyorum ya
Cinleri oluyor bunların cinler geçmişi bilir gelecegi bilemez
Kadin cok emin konusuyor hislerim kuvvetli her dedigim cikiyor diye
Korkmaaa... o zaman neden zengin olmamis bu zamana kadar
Cikmaz dimi dedikleri
Bunu sen anlayabilirsin... köprüden atlayınca ya ölürsün ya sakat kalirsin... gittiğin yolu ölç biç hareketlerini duzelt bir daha falcıya gitme cok büyük günah bak bide stres sahibi ediyor insanı
Eglencesine baktirdim
Moralini bozma o zaman ciddiye alms
Soyledikleri ful dogru olunca korktum
Yav he de geç 😄
Hangi sayfadan baktırdın canım ben de baktırmayı düşünüyorum
azizetarot ama baktirirsan bana da haber verir misin dogru cikiyor mu diye? lutfen
1 kere telefonda baktırdım okadar
Falcı bana geldi 🙈🙈🙈
Arada tutturuyorlar ama pek çıktığı söylenemez
Cocugun fotografina bakarak bu aslan burcu dedi dogruydu. Kisa zaman once cocuga soguk davranmissin kalbi kirilmis dedi evet cocuk kendisi soyledi kalbimi kirdin diye. Onceden cocuga karsi cok ilgili davranmissin sogumus senden dedi dogruydu cok ilgili davraniyordum. Cocugun annesinin acik giyindigini de bildi.
Bunlar sıradan şeyler tahmin etmiş olabilir ama geleceği bilemez.. Ben belki 30 a yakın baktırdım İnan çıkmadı hiç böyle ufak tefek şeyler dışında
Ama bunlar tahmin edilmesi zor seyler. O cocuga ilgili ve samimi davranirken aniden soguk davrandim kalbini kirdim. Onu bile bildi. Cocugun burcunu bildi. Tahmin edilmesi zor seyler gibi. Hic baktirdiklarinda bu kadar seyi tahmin edebilen yok muydu?
Gir youtube ta bir sürü kollektif yani genele yapılan fallar var inan ki sıradan bir tanesini bile açıp dinlediğim de seninkine benzer çok şey söylüyor dene bak sende
Ama yukarida soyledikleirmi tahmin etmesi imkansiz degil mi? Cocuga bir kere bile soguk dvaranmadim ya da kalbini kirmadim. 1 kere yaptim bunu ve bildi.
Çekim yasası denen bir şey var evrende.. Eğer illa ki doğru dersen olmayacağı varsa da çok inandığın için gerçekleşme olasılığını çok yükseltirsin
E napicam ben
Takmayacaksın bir kaç güne unutursun söylediklerini
Geeceklesmez dimi ya?
Emin ol gerçekleşmez
Ay umarim baya kotu oldum cunku
Deneyimledim o kadar inan çıkmıyor hiç
Aralarindan bu kadar tahmin edilmesi zor seyleri bilen var mıydı?
Bunlara basit tahminler olarak bakıyorum yani
Bir iki gun once cocugun kalbini kirdigimi bildi (cocukla 10 aydir tanisiyorum ilk defa kalbini kirmistim soguk davranmistim ki cocukta dedi kalbimi kirdin diye) fotografina bakarak bu aslan burcu dedi annesinin acik oldugunu bildi ona ilgili davrandigimi cocugun beni engelledigini eskiden bana iltifat ettigini ama artik etmedigini de bildi. Bence cinlerden yardim aliyor gibi geldi.
Böyle düşünme bunlar olağan şeyler takılma derim
Cikmaz dimi? Her seyi doğru bildi baya
Çıkmaz çıkmaz çıksa benim ki çıkardı 😅
Ay umarim. Kadin korkuttu baya.
Ne falına bakıyordu
tarot
Tarotta enerjiler değişiyor zaten yüreğini ferah tut..
umarim ya kabusum oldu artik
Sıkma canını bir kaç güne unutursun
unuturum ama yasamam da umarim soylediklerini
İnşallah