canlar, ben bişeyi çok düşünen biriyim yani boşver geç diyorum kafama hep takılan bişeyler oluyo , düşünmeden duramiyorum ve sürekli rüya görüyorum yoruluyorum cidden bakın, her saat başı zaten tuvalete kalkıyorum gece sabaha kadar , rüyaşarım orda bölünüyor geri uyduğumda rüyayı kaldığı yerden devam görüyorum. Bilinç altı bişey diyolar buna, neden olabilir ki ve nasıl gider.
Allah aşkına boş yorum yapmayın bilen yazdın nbdhhshs
Allah aşkına boş yorum yapmayın bilen yazdın nbdhhshs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilinçaltına hoşnut olmadığın bişeyi yerleştirmişsin yerleştirmişsin derken hoşnut olmadığını sıkça hatırlamış olmalısın ki rüyanda bunun etkisi olsun dua oku
tamam teşekkür ederim , yapacağım inshallah
Aynen dua et random atma değişik değişik random atıyorsundur uyumadan rüyalarda karman çorman olmuştur 😅😅
Kafana takma bende öyleyim. 1 gecede 10 farklı rüyayı aynı anda görürüm.. Dizi cekiyor mübarek kfkfkcvk rüyalarim gerçek hayatta çıkması kötü oluyor onun dışında sorun değil
ya ben bişeyi kafamda kuruyorum düşünüyorum, rüyamda gerçekleşiyo negativ hep , Allah hayra tesbihlesin
Çok değişik. Herşey rüyana mı yansıyor?
evet, yani belirli konular, halledemediğim şeyler iş güç gibi, insanlarla uğraşmak tuf bişey ya