120 kilo bench basabiliom knk 50 kilo halter 6 tekrar kaldirabiliom. kavga esnasinda adrenalinde gelirse o zaman vurdugumu deviririm buyuk ihtimalle boyum 187 kilo 93 . ama hayatimda hic kavga etmedim ve hicbir dovus sporuylada ilgilenmedim maalesef :(
Benim de boy 194 kilom 90 Bench preste iyi basıyorsun ben 80 basıyorum ne kadardır yapıyorsun? Dövemezsen bile onu gücünle durdurabilirsin. korkacak bir şey yok. Yüzüne gelirse hissetmiyorsun zaten ben çok yedim.
Knk 3 senedir fitnessle urasiyorum ama dolu dolu yapmadim. yani yeri geldi 1 ay hic aksatmadan yaptim yeri geldi antrenman yapmadim hic dikkat etmedim beslenmeye. basladigimda 17 yasindayim 120 kiloyu yasinin ortalarinda gordum. Cocuklugumdan beri cok şinav cekerim onunda cok faydasi oldu. Bence Şu an 80 kilo basiosan cok rahat 1 seneye 120 130 gorursun ara vermeden devam edersen spora knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tahminsel konuşuyorum bence o anki öfke sinir ve adrenalinden ilk 5 dk hissedilmez.
Bıçağa nasıl acı hissedilmesin..
İlk başta hissetmezsin
Hissedilmez
Adrenalin kavga aninda fazladan guc veriyormus o dogrumu reis
Evet
120 kilo bench basabiliom knk 50 kilo halter 6 tekrar kaldirabiliom. kavga esnasinda adrenalinde gelirse o zaman vurdugumu deviririm buyuk ihtimalle boyum 187 kilo 93 . ama hayatimda hic kavga etmedim ve hicbir dovus sporuylada ilgilenmedim maalesef :(
Benim de boy 194 kilom 90
Bench preste iyi basıyorsun ben 80 basıyorum ne kadardır yapıyorsun?
Dövemezsen bile onu gücünle durdurabilirsin. korkacak bir şey yok. Yüzüne gelirse hissetmiyorsun zaten ben çok yedim.
Knk 3 senedir fitnessle urasiyorum ama dolu dolu yapmadim. yani yeri geldi 1 ay hic aksatmadan yaptim yeri geldi antrenman yapmadim hic dikkat etmedim beslenmeye. basladigimda 17 yasindayim 120 kiloyu yasinin ortalarinda gordum. Cocuklugumdan beri cok şinav cekerim onunda cok faydasi oldu. Bence Şu an 80 kilo basiosan cok rahat 1 seneye 120 130 gorursun ara vermeden devam edersen spora knk
Basladigimda 17 yasindaydim 120 kiloyu 19yasimin ortalarinda gordum
Knk birde patlayici guc calis bol bol agirlik arttirmak icin
Patlayıcı güç?