Diğer Gua sha taşı kullanıp memnun kalanınız var mı? ? EkruPudra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çene hattım daha belirgin olsun istiyorum. Kullanıpta memnun kalanınız var Mı?Gua sha taşı bilmeyenler için görsel ekledimŞurdaki bonbelik nasıl gider? . Bizim inf. Mı abartıyor yoksa 200küsür bir taşa verip tırt çıkmasın🙄 Güncellemeler+1 yıl Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim 😂🙄 Gua sha taşı kullanıp memnun kalanınız var mı? ? Cevapla Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
denizcan1992 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Bir arkadaşım yüz yogası yapıp üzerine bu taşla masaj yapıyor , gerçekten faydası var. 0 0 Yorumla
Catloverr_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl gorkem karman cikardi ondan al 0 6 Yorumla EkruPudra +1 yıl İşe yarıyorsa alırım hiç kullandın mı? Yorumla Catloverr_ +1 yıl ben kullanmadim canim ama ona guvenim sonsuz kullananlarin yorumlari bayagi guzel Yorumla EkruPudra +1 yıl Bir bakayım teşekkür 😘 Yorumla EkruPudra +1 yıl Ürermemişki sitesinde bulamadum. Başka bir markayı kendisi kullanıyor galiba Yorumla Catloverr_ +1 yıl valla instada reklamini yapti daha satisa cikmadi ozaman sen zaten guzelsin ne bosa parani harciyon😚 Yorumla EkruPudra +1 yıl Çene hattının keskin olmasını çok beğeniyorum benimde biraz yüzümde fazlam var açıkçası ondan ama teşekkür ederimmm🥰🥰🥰 Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Ne olduğu bile bilmiyorum 0 1 Yorumla EkruPudra +1 yıl 😂😂 yüze serum sürerken bu taş ile uyguluyarlar yüzdeki kasları mı ne çalılıştıruyormuş bende çenem belli olsun diye alıyom diyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir arkadaşım yüz yogası yapıp üzerine bu taşla masaj yapıyor , gerçekten faydası var.
gorkem karman cikardi ondan al
İşe yarıyorsa alırım hiç kullandın mı?
ben kullanmadim canim ama ona guvenim sonsuz kullananlarin yorumlari bayagi guzel
Bir bakayım teşekkür 😘
Ürermemişki sitesinde bulamadum. Başka bir markayı kendisi kullanıyor galiba
valla instada reklamini yapti daha satisa cikmadi ozaman sen zaten guzelsin ne bosa parani harciyon😚
Çene hattının keskin olmasını çok beğeniyorum benimde biraz yüzümde fazlam var açıkçası ondan ama teşekkür ederimmm🥰🥰🥰
Ne olduğu bile bilmiyorum
😂😂 yüze serum sürerken bu taş ile uyguluyarlar yüzdeki kasları mı ne çalılıştıruyormuş bende çenem belli olsun diye alıyom diyordum