Bu konuda çok ciddiyim bazılarınız ergensin vb. Diyebilir fakat sorunum öyle değil, insan hani sevilmesse hisseder ya bu yanlış bir duygu değildir bir insan sevilmiyorsa hisseder bunu. bende öyleyim 3 kardeşiz ben ortanca ve evin tek erkek çocuğuyum belki inanmassınız ama 5 yaşımda yaşadığım bazı önemli yerleri bile hatırlıyorum hayatımda, her neyse konuya gireyim ben küçükken pek anlamazdım nede olsa babam derdim ama büyüdükçe anladım sevilmediğimi 2 kız kardeşim var ve bunları nedense babam benden çok seviyor sanki erkek çocuk istememişte ben olmuşum gibi küçüktüm 6,7 yaşımda yanlışlıkla babamın çay bardağını düşürdüm evde misafir vardı beni tekme tokat odadan atmıştı yine aynı bir dönem sabah etken kalkman lazım diyerek sabah saat 10 da yakamdan ve bacağımdan tutup beni yere atmıştı uyan diye hatta kendisi saat 7 de kalkıp mutfakta yemek yer ben 10 da kalkardım mutfağı kilitlerdi bir sonraki yemekte yiceksin diye bunlar küçükken olurdu ama işte anlamazdım ve bunlar gibi eminim çok olay yaşadım ama hatırlamıyorum. hetkesin babası böyle heralde derdim arada ablam çikolata vb isterdi alırdı ona. ben isterdim genelde almadan gelirdi alırsada eskiler bilir 25 kr luk çikolata alırdı het neyse yaşım 14 oldu brni işe yolladı o zman tabi okulda okuyorum işede gidiyorum iş dediğim yerde bizim market brn bakmaya başladım tabi ilk zmanlar keyifliydi babam yokken istediğimi yerdim ama sonrasında aradan 3 yıl geçince sıkmaya başadı durmak istemiyordum artık ne arkadaşım vardı nede konuştuğum insan malum markette durmaktan insan içine çıkmıyordum sabah 6 akşm 10 du tabi bu sırada ablam. Ve kardeşim gül gibi yetişiyor
Bense bir gün aletji ilaçları kullanıp yattım diye yanlışlıkla saat 12 de kalktım bilen bilir alerji ilaçları baya uyku yapar babam eve geldi bağırdı çağırdı bana beni 17 yaşındaki çocuğu tekmeleyerek yakamdan tutup boğazımdan tutup kapıdan attı sen haketmiyosun bu evi diyerek işte böyle olaylar baya yaşadım sizinkide böylemi?
Bense bir gün aletji ilaçları kullanıp yattım diye yanlışlıkla saat 12 de kalktım bilen bilir alerji ilaçları baya uyku yapar babam eve geldi bağırdı çağırdı bana beni 17 yaşındaki çocuğu tekmeleyerek yakamdan tutup boğazımdan tutup kapıdan attı sen haketmiyosun bu evi diyerek işte böyle olaylar baya yaşadım sizinkide böylemi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer