Maddi sebeplerden ötürü çocukken olmadı ama dişlerimin bozuk olması da çok rahatsız ediyor mecbur bu yaşta takıcam teli 22-23 yaşında tel takan birini görseniz ne düşünürsünüz?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok üzülüyorum arkadaşlar bı kadar geç yaşa kaldığı için ☹️
Bence çok tatlı duruyor teller ben kötü bulmuyorum o yüzden de kimsenin ne düşündüğü umrumda değil. Hem zevkten takmıyoruz neticede mecburi sağlık için
Köpek disimin bi tanesi yukaridaydi . Çok fazla ağrım olmadı. Severek taktım ben. Temizlemesi biraz ugrastirirdi. Bi de bazen yara olurdu tel yüzünden o zamanlar sıkıntı oluyordu biraz. Çocukları korkuturdum 😂😂😂 Şimdi olsa yine takarım .
Biliyorum normal insanlar takmaz fakat çocukluğumdan beri hep alay konusu oldum yaşıtlarım büyüklerim hep farkında olmadan ağır eleştirileriyle kırdı beni şimdi de özgüvenim o kadar düşük ki gülmekten bile utanıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim de 23 yaşımdayim takılacak yakında. Kimse de umrumda değil açıkçası. Sadece evlilik filan olursa onun için sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
Gerçekten mi içim çok rahatladı şu an benim durumumda biri olduğu için peki bu cesareti nasıl buldun ben çok üzülüyorum ☹️
Bence çok tatlı duruyor teller ben kötü bulmuyorum o yüzden de kimsenin ne düşündüğü umrumda değil. Hem zevkten takmıyoruz neticede mecburi sağlık için
Çok teşekkür ederim sana ❣️❣️
Ne demekkkk❣️❣️❣️
Ben 24 yaşımda taktım.
Doktorumun eşinde de varmış sanırım 40 li yaşlardaydı kadın.
Nasıl bir serüvendi o zamanlar gerçekten içimi çok rahatlattınız
Köpek disimin bi tanesi yukaridaydi . Çok fazla ağrım olmadı. Severek taktım ben. Temizlemesi biraz ugrastirirdi. Bi de bazen yara olurdu tel yüzünden o zamanlar sıkıntı oluyordu biraz.
Çocukları korkuturdum 😂😂😂
Şimdi olsa yine takarım .
Niye abes olsun canım gayet normal kimseyi takma evlılık olmayacaksa boyle dış çekim fotoları falan taktır hiç abes olmaz
Dişlerinin arka kısmına taktırabiliyorsun yani dışardan biri baksa da göremez
Neden abes olsun zaten max 1 sene takarsin dislerin düzelir öbür türlü ömür boyu cirkin dislerle yasamak daha kötü
Tel her yaşta takılabilir ve abes bir tarafı da yok.
sağlıksal olan bir şeyde de yaşa takmazsın be
Biliyorum normal insanlar takmaz fakat çocukluğumdan beri hep alay konusu oldum yaşıtlarım büyüklerim hep farkında olmadan ağır eleştirileriyle kırdı beni şimdi de özgüvenim o kadar düşük ki gülmekten bile utanıyorum.
hayır ya rahatsız oluyorsun kesinlikle taktırmalısın ayrıca başkalarını salla
Hayır ben de takmıştım
Peki utandın mı taktıktan sonra insanlar nasıl karşıladı
Yok ya aslında daha fazla talep gördüm diyebilirim
Köyü bir şey düşünmem.
“ Kötü “
Ya ne alakası var her yaşta takılır
Abes değil neden böyle düşünüyorsun.
Özgüvensiz olduğum için ☹️
Yok yok sakin ol sakin kal 🧘
O'tel sonrası daha düzenli bir diş yapın olucak
Düşünceni değistirmelisin elbette abes durmaz