Fetih suresi okuyacağız. Etkinlik süresi 1 hazirana kadar sürecektir. Okumak isteyenler kaç tane okuyacaksa belirtebilir mı?
Gerçekten artık dayanamıyorum dünyanın 4 bir yanında müslüman kardeşlerimiz zulm görüyor. Kadınlarına tecavüz ediliyor çocuk ve erkekleri katlediliyor. Bitsin bu hayasızca akin diyorsan duaya var mısın? Kaç tane okuyacaksanız belirtebilir mısınız?
Gerçekten artık dayanamıyorum dünyanın 4 bir yanında müslüman kardeşlerimiz zulm görüyor. Kadınlarına tecavüz ediliyor çocuk ve erkekleri katlediliyor. Bitsin bu hayasızca akin diyorsan duaya var mısın? Kaç tane okuyacaksanız belirtebilir mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne duası ya? Dua hiçbir şeyi çözmüyor. Diğer ülkeleri ikna edip savaşa dur demek daha mantıklı. Durmuyorlarsa yapacak bir şey yok
Bence burada araman cok sacma. Herkesin derdi abazalik burada
Elimden geldiğince okuyayım,1 hazirandan önce bana yaz kaç tane olduğunu söylerim, ne kadar okur bilemem o güne kadar
Teşekkür ederim
Rica ederim
@Kecka_Kurda 1 tane okudum yaz
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim, Daha okuyacam ama
Bugün de yaz 1 tane 2 etti
Çok teşekkür ederim
Eğer tanıdıklarınız varsa onlarada duyurun müslüman kardeşlerimiz için her sey
inşallah
Dün ve bugün 2 oldu toplamda 4 etti
Allah razı olsun
Cümlemizden, bugün ki ile 5 oldu
Fetih suresi, 7 oldu bugun
Allah razı olsun sizden
Cumkemizden inşallah
3 ya da 4 sefer daha okudum ama tam emin değilim 3 olsun, bunlarla beraber 10 oldu, sen söyleyeceksin değilmi bu okuduklarimi bağışlayacak olana
11 oldu son okuduğum la
Söyleyeceğim maşaallah çok fazla okumussunuz
Az bile oldu ama bu kadar oldu işte, teşekkür ederim sayenizde sevaba da girmiş olduk inşallah, hemde belki bir faydamız olur inşallah okuduklarımızla
Inşaallah ben pek umutlu değildim açıkçası buradan okuyacak birisinin çıkmasından ama cıktı. Allah razı olsun
Yorumları da kudüm zaten, en azından okuyacak biri oldu bari, sizden de Allah razı olsun
Ecmain
duayla kuran okumayla bişeyler düzeliyorsa hiç yemek yemeyin içmeyin işe gitmeyin allah doyursun su içirsin her ay maaşınızı da yatırsın yan gelip yatın
Dua müminin en büyük silahidir
tamam işte hiçbir müslüman işe gitmesin allah her ay maaşınızı yatırır :) sadece dua edip kuran okuyun
Her daim varım
Fetih suresi okumaya mi
Okudum Ramazan Bayramı'nda