Kader ve irade hakkında ?

Üç yıl önce bir erkek instagramdan bana istek yollaNormalde kabul etmem silerim ya da engellerim. Ilk başta sen bir polissin ve sanaldan mı ilişki kuruyorsun diye buna tepkim oldu. Herkes boyle tanışıyor oldu cevabı. Tarzım değil tanımadığım insanları eklemiyorum dedim. Sonra ne olduysa kabul ettim bi bakmışım sohbet ediyoruz. Oylesine ciddiye almadan konuştum hatta 2 ay bahanelerle göruşmeyi reddettim. Bir anda gorustum beraber oldum (ilk beraber oldugum erkekti) herşeyi jet hızıyla yaşarken buldum kendimi. O kimseyi hayatına alıp sevemeyen ben bağlandim aşıktım. Bana roller yapti yattmak icinmiş hepsi. Ayrıyız. Sorum şu , normalde hiç netten tanışmak vs işi olmayan birini hayatına almadan once kılı kırk yaran biriyken bu sahtekara nasıl inanıp onca şeyi yasadim. Ve onun beni bulması o kadar erkek peşimdeyken onu tercih etmem, ustelik netten tanismak tarzım degilken neden? Çok da zor hissedip inanırken ne bu zaaflık mı? E yıllarca kurtlar gordum kanmadim. Onun beni bulması benim kabul etmem kader mi irade mi?
Kader ve irade hakkında ?