Bugun parkda oturuyordum yaklasik 50 metre ilerde kizlar vardi 2tane.5 dk kadar onlar bana baktı ben onlara baktım bakıştık. tabi çaktırmadan bakmaya calistim ben. sonra bu kizlar benim yanimdaki spor aletine dogru geldiler tam yanimdaki spor aletine geldiler aramizda 3 metre ya var ya yok. gene bana bakiolardi ben bakamadim hic cok utandim. sonra maalesef kacirdim kizlari 10 dk durup gittiler. Giderkende benim hakkimda dalga gecip gulduler duydum
Arkadaslar bu nasil gider ya yasim 18 hayla kizlardan utanip hic konusamiom. onlarda insan bende insanim ama olmuor kalbim parcalancak gibi oluyor. Nasil guzelirim lutfen yardim edin Allh icin yardim edin arkadaslar :(
Bu kacirdigim belkide 10. Firsatti :(
Arkadaslar bu nasil gider ya yasim 18 hayla kizlardan utanip hic konusamiom. onlarda insan bende insanim ama olmuor kalbim parcalancak gibi oluyor. Nasil guzelirim lutfen yardim edin Allh icin yardim edin arkadaslar :(
Bu kacirdigim belkide 10. Firsatti :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
knk kaybedicek hi çbirşeyin yok en fazla abileirnden dayak yersin devamke
Yok knk dayak sıkinti degil isterlerse bicaklasinlar beni ben bundan korkmuom. sadece oyle bir utaniyorumki yuzlerine bile bakamadim yanima gelince kizlar
Bu utangaclik nasil gecer knk bu yasima geldim annem ve akrabalar disinda bir kizla sohbetim bile olmadi cok ciddi soyluyorum :*
Opucuk gonderdi yaw mutsuz surat gondercektim ben :(
Knk durumum cok kotu ya :(
"hayla " yazdigin icin yasinin 13-14 oldugunu dusunuyorum😊🖐 " hala "yazilir..
Lise 4um sayisal okuyorum. mat 40 soru 25 net ustu yapiyorum dil bilgisi noktlama isaretleri felan hic calismadim calisma geregide duymadim ablam
Abla nasil guzelir bu durumum?
guzelir mi :))) yaaaa senin yasin kucuk ablam...🤗 yeme bizi
cok ayip, boyle seyler yazmamalisin... Yas buyuklugu kufurle ispatlanmaz. Ben bir anneyim. Muhetemelen senin yasinda cocugum var. Uzuldum yazdiklarina.