BULGULAR:SE T1 sagital, GRE T2*aksiyal FSE T2 sagital
Servikal kifozda artiş izlenmiştir. vertebra korpus yukseklikleri ve sinyalleri normaldir
Servikal intervertebral disk sinyali normaldir
C3-C4 diskine baski etkisi oluşturan disk ekstrüzyonu izlenmiştir
C4-C5 diskinde dural keseye hafif baski etkisi oluşturan ve her iki nöral forameni hafif indente eden geniş tabakali disk bulging izlenmiştir. Yaziyor buna göre engelli raporu alabilirmiyim alabilirmiyim bilgisi olan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun belli başlı bir puan cetveli vardır buda doktorların yanında olur ona bakarak oran verirler burdan ne söylesek yanlış olur.
Boyun fıtığı ilerlerse ellerde uyuşma yaşarsın
Ellerim özellikle geceleri uyusuyor. ve kolarimda guç kaybi var. Kansizliğimda var ztn hemoglobin en son 8 di ondan sepepmi bilmiyorum ama iki adim atsam tikaniyoorum nefes darliğida yasiyorum
Ameliyat olman gerek
Normalde fitiktan değilde egrilikten ameliyat olmmağzimdi o zmnlar yaşim kücük gelişme aşamasindayim diye etmediler. başka bir doktora gittim geçenlerde oda fizik tedavi dedi dogru duzgun ilgilenmedi bile. Bi 3-4 ay sonra kendi doktoruma gidicem yine
İhmale gelmez ciddi bisey boyun hemen gitmeye çalış hatta
İnş. Ama şu an imkanim yok. 4-5 ay sonra gitmeyi düsünüyorum. Sizce rapor alabilirmiyim bu sebeplerden pek fazla bi sey bilmiyorum bu konuda. Tek bildiğim dayanilmayacak sırt ağrilarjm. Boyun ağrisiyla yillardir yaşamaya ztn alismistim ama şimdi kas spazmindann dolyi sanirim sırtima vurmaya başladi.
Alırsın diye tahmin ediyorum çünkü doktor da durumun ciddiyetinin farkındadır
İns. Ya ilgin için teşekkur ederim 🙏 rapor alabilrsem eğer coook işime yaricak. Çünki bu durumdan dolayi calişamiyorum. Kendi ayaklarim üzerinde durmak istiyorum ama fiziksel olarak o kadar güçlü değilim.
Bir kadının isteyip de başaramayacağı hiçbirşey yoktur önce hastalıktan kurtul gerisi zamanla inşallah
İns. Ama o kadar çook umutsuzum kii. Hiç kurtulamicakmişim gibi. Bide hikayesini duysan gulsenmj ağlasanmi şaşirirsin. 😁14-15 flandim lunaparkta oldu boynum
Tövbe estağfurullah nereye kıstırdın boynunu
Kistirmadim aslinda bu savuran şeyler varya ismini bilmiyorum onalra binmistim. Sonra coook korktum ani hareketler yaptim o an o basinçla oldu. Sonradinda eve geldim o gece yattim uyudum ertesi gun yattaktan kalkamadim 1 hafta boyunca yattim boynumdaki tüm lifler kopmuş gibi hissediyordum i an boynumu kaldiramiyordum havaya. Sonra doktora gittim mr çektirdik boynumdaki kemiğin tam tersi şeinde durdugunu söyledi. Öne dogru eğilmiş kemik. 😁 5 dk eğlencem diye ömürlük iş açtik basimiza. Neyse sağlik olsun bunada şükür simdi sürünüyoruz iste
Çok şükür beterin beteri vardır bununla atlatmışsın yine
Ayn öyle bunada şükür ya. 🙏 İlgin için tesekkur ederim allah ragzi olsun 🙏
Allah sizden de razı olsun rica ederim
Bunu soracağın en son yer burası