iyi yapmışsın sorarak onlar inanmak istedikleri şeye inanmışlar genelde öyle hacı hoca kisvesi altındakiler umut taciri olur mutsuz evlilik çocuğu olmayan kaynanası ile anlaşamayan yani kısaca mutsuz insanların hikayelerini kötüye kullanan din tüccarları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Hocam kiminle evleneceğim
+ Bir karşı cins ile
- Ay her dediği cıkıyor bi görsen
😂😂 Bizimkiler hep haciya hocaya gidiyor. Ben de aksine hic inanmam şükür. Yine de cok gittikleri icin bi sormak istedim.
iyi yapmışsın sorarak onlar inanmak istedikleri şeye inanmışlar genelde öyle hacı hoca kisvesi altındakiler umut taciri olur mutsuz evlilik çocuğu olmayan kaynanası ile anlaşamayan yani kısaca mutsuz insanların hikayelerini kötüye kullanan din tüccarları
bende sordum bu yilin son aylarinda biri gircek sonraki yil evlilik dedi gorecez
Cıkmaz. Geçmişle baglantisi olanlar cikabilir cunku grcmisten haber almak zor değil. Bu gelecekle direk. Çıkarsa seni tanıyan biridir bence
geleceği ALLAH’tan başkası asla bilemez aksini iddia eden düpedüz şarlatandır
Evet , onlar usta, kadınların göbek altına yazarak aletsiz cin bile çıkarıyorlar.
uzun vadede geleceği herkes bilir fakat kimse müneccim olmadığı için geleceği bilemez
bazı şeyler kesindir mesela en fazla 2,5 saat sonra akşam olması
senin günde en az 1 bardak su içmen?
hocalarda senle konuşurken yemleme sorular sorup seni sana anlatıyor ama sen farkında olmuyorsun
sonra işte en sonda sana derki sende nazar var'der çar curt şeyler söylerler
kısacası cevapları kendi dilinle sen söylüyorsun
ben inanmam. Geleceği yalnız Allah bilir
hem fal günah
Gaybı ancak Allah bilir
hayır be hepsi yalancı
Geleceğin yalnızca ben bilirim 🙄
Sallıyorlar
İnanmam.
Ne geleceği lan
Hayır
İnanma böyle şeylere