Baş Örtülü kızlar Mı daha çekici yoksa açık olan kızlar Mı?
Başörtülü
Açık olan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
başörtülü bir kız çekiciyse bir sorun vardır tabii türbanlıysa ben tesettürlüyüm ve çekici bulunmak asla istemem bir erkek tarafından zaten tesettürün amacı güzelliğini örtmektir
Hayır tabiki ama çekici gelmesi sıkıntı olur ama yani kendim için diyorum yanlış anlama kapalı kızlar modalı kapalı olan değil normal kapalı olanlar bile çekici geliyor daha çok
bilemiyorum artık ama ben hiç çekici değilim yolda görsen abla dersin zaten böyle olması gerek
Ben çekici dediysem bana daha inandırıcı geliyor güzellik yönünden felan kapalı kızlar ve ben yolda abla demem asla kimseye teyze olabilir sjsjsjsjdj
aynen tam teyze gibi duruyorum
valla şu an kapalılık çok acı verici durumda ayak bilekleri el bilekleri bir tutam saç
Haklısın ama düzgün kapalı olanlar da var ben şahsen onları daha çok beğeniyorum yani kapalı kızla evlenmek isterim şahsen bana daha çok çekici ve seviyorum
gönlüne göre bulursun inş
Aynen inşallah zor ama
zor değil ille karşına çıkar
Kafa dengi olmaz yani benim kafama göre zor insan bulunur
ne diyeyim o zaman bulamassın uğraşma mı
Yok o kadar değil ama illa vardır bana göre kafa dengi çok azdır
Merhaba,
Başörtülü kızlar (tarza değil, farza uygun giyinenden bahsediyorum.) dikkat çekmemek için örtünürken onu bile çeken bir nefse sahip olmak çok kötü bir durum olmalı...
Tarza göre giyinen örtülüleri bu yorumun dışında tutuyorum çünkü amaç zaten dikkat çekmek olur.
Dünya ve ahiret dengelenmesinden kasıt bu değildi...:)
Bu durumda sahihî örtülülerin dikkat çekici bir giyimi olduğundan söz edilemez.
Bir arkadaşım vardı, açık kızlara “bu kapalı olsaydı beğenir miydim” diye bakarak güzel ya da çirkin olduklarını anlıyorum diyordu. Kapalı kızların da güzel bulduğum güzeldir diyordu ahsşabelsbalbemaldha bence saçma ama komiğime gitmişti
Aynen bende kapalı kızlar açıklara göre daha çekici gibi sanki
Cevap
2Cevap
Başörtülü kızlar daha çekici olur
Aynen
Başörtülü kızlar çok ilgimi çekiyor
Aynen benimde
Bu zamanda kapalılar
Evet bazıları açık gibi kapalı olanda çok ama normal düzgün kapalı olan kızlar bazıları çekici olabiliyor
Yok en son yorumuna katılıyorum haklısın şu anki kapalılar benim için daha dikkat çekici ve iyi bence
Ne kadar da salak salak sorular
Niye salak salak olsun ben ciddi anlamda dedim herkez fikri farklı
Daha çok erkekler üzerine sorulan bir soru idi bu kızlar cevaplasada sorun olmaz ama bak erkekler için bazıları kapalı kız çekici olur bazıları açık kız neden saçma olduğunu söyle münazara yapalım
Herkesin fikrine saygı duy bence bencil olma neden bu kadar sinirleniyorsun ne oldu sorumda yani
Saygı duyuyorum isteyen istediği gibi düşünür ama lütfen hakaret etme sende saygı duy beğenmeye bilirsin soruyu herkez her şeyi beğencek diye bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?