+1 yılBenim kuşta öyleydi iyice kudurdu gittim bir kuş aldım oda ondan biraz küçük olunca mı ne vermedi Allahm bir kıskançtı küçük muçuk benm kuşu döverdi asla yem yedirtmezdi sonra oldu benm kuş otekide hemen ardından qeberdi
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
çiftleşmek doğal hakkı bence :) onu yalnızlığa mahkum etmen üzüntüden ölmesine de sebep olabilir hayvanlarda içgüdüsel bir şeydir bu :) bence ona bir eş getir :)
02 Yorumla- +1 yıl
valla insanlara bakarsan erkeklerin eşlerini düşün :D mutlu da oluyorlar konuşuyorlarda :D
bence daha güzel öter eşi gelirse :D tavlama mevsimleri yok mu zaten o zamanlarda çok aşırı ötüyorlar :D teyzemin de var bizimkide erkek ve durmuyor yerinde aşırı oynuyor bir seneyi neredeyse yalnız geçirdi ötmesi azaldı teyzemde eş bakacak ona yazık yani :D
8 aylık bir muhabbet kuşu cinsel olgunluga erişir. bu durum kullandıgın yem ile alakalı olabilir.
abazanlıgı gecene kadar günde bir defa kuşun kıçını ovalayıp tatmin edebilirsin..
15 gün sonra normale döner.13 Yorumla
Ona eş al diycem ama buna benzer, kıskanır onu aranız bozulur
sv102.piclect.com/.../...bbet-kuslarim-500x482.jpg
Onun için sen ona bunu al :D
sv102.piclect.com/.../...bbet-kusu-oyuncaklari.jpg120 Yorumla- +1 yıl
kerataya bak nasıl bakıyo öyle :D benimde küçükken mavi dişi kuşum vardı çok hırçındı kendi yumurtasını didikliyodu öyle satanist bir kuştu sonra zatürre oldum teyzeme verdik orda da huyu bir değişmiş kadının ağzından bişeyler yiyiyordu sevmek istedim elime almaya çalıştım o sırada birden ısırdı parmağımı ağlıycak gibi olmuştum :D kuş banyo yapmayı sevmiyodu ışıkları söndürüyoduk bişey göremeyince hop diye birden bir yakalıyodum suya daldırıp çıkarıyodum ciyak ciyak bağırıyodu :D kuşu kendimden soğutmuşum meğer büyüyünce anladım :D
- +1 yıl
valla anılarım canlandı ya küçükken ne oynardım onla uzaktan kumandalı arabanın üstüne binerdi gümm diye çarptırırdım arabayı bir yere kuş pert :D oyuncakları dökerdim ne var ne yok birlikte oynardık. bana çok bile dayanmış aslında. ayının çocuğunu sevdiği gibi severdim onu sıktırrdım sonra öperdim sırtından çok özledim ya :D tırnaklarını annem kesiyodu o sırada hiç bağırmadığı kadar ciyaklıyodu evin en kuytu yerine gider oraya yumulurdum yastıkla kulaklarımı tıkardım onu duymamak için :D
- +1 yıl
yok kesiliyo öyle çok uzun olunca kafamıza geçiriyodu en uygun şekilde kesilme yöntemi var onun
https://www.hizliresimyukle.com/image/PjX3
bide dibinden kesmiyceksin tabi ucundan biraz sivriliğini azaltmak için - +1 yıl
pençelerini geçiriyo derken aklıma geldi babannem yerde namaz kılıyodu o zamanlar başına bir kondu o eğilip kalkarken lapırt diye bombaları bırakıyodu başına :DD anneminde bir garip huyu vardı onları alır çiçeklerinin içine gübre olsun çiçekler canlansın diye atardı büyük saksının yanından geçmek istemezdim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılyavru bakımı zor değil sen bakmıyorsun yuvada büyüyorlar. zamanında 1 kafeste 8 yavrum vardı. hepsini aileye dağıttık tüyleri çıkınca çok zevkli bir olay :)) tavsiye ederim
18 Yorumla- +1 yıl
millet manyamış la görmeyeli. anne kuş kusar yavrunun ağzına dışardada insanlar iğnemi sokuyorlar yavru kuş beslemek için? saçmalama yahu.
- +1 yıl
dene bence çok güzel oluyor
- +1 yıl
8 yavrum vardı dedim ya :D 9 sene muhabbet kuşu besledim erkek olan yani ilk kuşum son kuşum oldu. ilk onu aldım en sonda o öldü. dişisi daha çabuk öldü her sabah kalktıgımda iteliyordu hayvan kışı kanaya kanaya doğurmaktan öldü valla. küçüktüm 1de 3 gün ağlamıştım. erkek ölünce ağlamadım biraz daha büyümüştüm 1de köpeğimde vardı. annemi göz yaşları içinde gördüydüm sabah. ama güzeldi yani ilk doğurmasında 9 tane doğurdu 1ini yuvadan attı anne falan. diğer 8ini büyüttük çok tatlı oluyorlar böyle et gibi yeni tüyleniyorlar falan bayada komikti
- +1 yıl
Hiç hatırlamıyom valla ya olabilir zaten hemen olmuyor yavaş yavaş tüyleniyorlar çok komik oluyorlar tüylenirken
+1 yılBnmki kus benim dudagimdan opup duruyordu ve parmagimla ciftlesmeye calisiyordu snn gibi disi alirsan konusmaz. v bakimi zor ama ciftlesmek hepimiz gibi onunda hakki baka bilirim diyorsan al bnce kanks
01 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşuyorsa yanına eş getirince konuşmayı bırakabilir ama zaten konuşmuyorsa bir dişi al bence. Hem sıkılmaz sürekli ilgilenmene gerek kalmaz, sıkılırsa tüylerini yolar bitirir. İşkence çektirerek havyan sevgisi olmaz yazık kuşa valla.
00 Yorumla
+1 yılAklima teyzemin kuşu geldi ciftlesmeden hamile kaliyordu yumurtluyordu da ici bos cikiyordu kiriliyordu filan ahahah :)
01 Yorumlamaket bir el al kendi eline benzesin at kafesin içine uğraşsın dursun işte. oyalanır hep piskolojik bir deney gibi düşün. bir zaman sonra anliyacakki bir fayda yok bu iş böyle olmuyo sen elini uzattğndada öyle dawranmak istemeyecektir. :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk defa duydum bögle bisey kus akli bile olsa parmagnin kus olmadigni anlaya bilir zeki hayvanlar muhabbt kuslari sen yanlis anlamissin hayvancagzi :D benimkide ayak parmaklardla oynamayi seviyor :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖpusmeye mi calisiyor
Kuşun azgınıda oluyormuş demekki daha neler göreceğiz l*n ^^
01 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynı durum benim kustada var :D yaklaşık 1 yaşında bir isligimla parmagimda :D
012 YorumlaYavruları olmaz kuluçkaya yatırmazsanız. Korkmadan yanına bir dişi alabilirsin yani =D
00 Yorumla
+1 yılyazık la kusa bır dısı bulun elızabet takılıyo fakir :/
00 Yorumla
+1 yılgaga taşı al bendede var muhbbt kuşu gaga taşı ile çiftleşiyor :D
04 Yorumla- +1 yıl
yeterli ama kuşun gaga taşıyla mastürbasyon yapıyomu
- +1 yıl
kafesten belli bir süre dışarı çıkarma ve gaga taşınıda kuşun yakınına koy kuşta belli bir enerji birikmesi olmuş alışması lazım
+1 yılver elini boşwer :D dişi alırsan sana yaklaşmaz bile. D bende çift var seveken tek tek çıkarıyom :D
04 Yorumla- +1 yıl
:) al yazık ya nezamnın acısını çıkartsın hayvan :D
- +1 yıl
4 aydırki yalnız :D hayvan benim kine 10 ay oldu ama ne yumurta ne bişi :(((
+1 yılArtık hayvan ne hale geldiyse garip üzüldüm valla :D
11 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsiteye kayıt ettir. bu kadar abazanın içinde zorluk çekmez gizli pembelilere falan sarar :D
11 Yorumla
+1 yılher kus yapiyor bunu. parmaginla oynar iki dk gecer sonra olay yapma.
01 YorumlaYanına bı erkek muhappet kuşu at da gay olsunlar kanks yumurtlamazlarda
11 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 521 cevap paylaştı. Ahahahah ben parmağımı uzatıyorum yemek yediriyo bana :)
04 Yorumla
+1 yılsende nasıl bir kızsan artık kuşu bile yanlış yola sokuyorsun :D
04 Yorumla- +1 yıl
fotodaki sensen benim kuşta eline sürünmek ister :D
- +1 yıl
ama bu senin kuşundan büyüktür kalındır sürünmesini isterin :D
+1 yılonu biraz yalnız bırak , bir şekilde kendine yetmeyi öğrenecektir :D
07 Yorumla- +1 yıl
yani kedi gibi mevsimsel bişe olabilir mi onu hiç araştırdın mı :D
- +1 yıl
yemine suyuna eritip uyku hapı at , biraz hormonları sakinleşir :D
- +1 yıl
:D şaka yaptm henüz o kadar kafayı yemedim
Dişi al yanına. Onun da ihtiyaçları var. Evcilleştiyse, yani alıştıysa sana dişi kuşu al yanına mutlaka.
00 Yorumladikkat edersen parmağına beyaz bir damla bırakır devam edersen
02 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 342 cevap paylaştı. çiftleştir yoksa sinirli olur elini vs tırmalar :D yavrusunu petshop'a verirsin
01 YorumlaBenim kuş konuşuyo top oynuyo ama kudurdu ondan yani dişi almayı planlıyım kafese sürtüyo bide aşırı saldırgan yumurtaları kırar diye kprkuyom ne yapmalıyım
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 519 cevap paylaştı. oyuncak parmak bırakın kafese tatmin eder kendini o :D
00 Yorumla
+1 yılkanatlarını acar soyle kerkınır ayagına bızım de vardı aynı ayagımıza kerkınırdı :)
04 Yorumla- +1 yıl
:P :P
- +1 yıl
ciddi kız öyle yapıyordu
- +1 yıl
Kudurak fatmalar :D
- +1 yıl
ınsan hayvan gıbı davranıyor bazen bırak hayvan yapsın hayvanlıgını :)
+1 yılelinle sevişiyo yokluktan yazık l*n yakında kafesi falan deler sddsaf
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılbişey olmaz her zaman yaparlar onu özellikle yaz ayları kuşların çiftleşme dönemidir
00 Yorumla Kanatlarını gerip gizliyor bir de:-D muhteşem bir hayvan
00 Yorumla
+1 yılBenim 1 yasinda sov jumbo var.. oda cok kizgin elime kur yapiyo sürekli..
00 YorumlaAynı şeyi ben de yaşiyorum eş aldığım halde devam ediyor bir de konuşan kuş konuşmayı bırakmaz
00 Yorumlayapacak birşeyiniz yok erkek muhabbet kuşlar öyle genelde :D bu daha iyi neşeli oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım sen yapamıyorsun, bari hayvana yapma bunu...
Al bir tane eş ona...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılazicik ilgilenn ciflesiyormusunuz gibi davrann yazik kusa ya? D
00 Yorumlanormal o ya benimkide öyleydi :D
03 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuşun ötüyor.
Hayırlı olsun :D :D12 Yorumla Kuşa anası bakar. Bırak hayvan çiftleşsin
013 Yorumla
+1 yılkuşla aynı kaderdeyiz şansa bakk :D
16 Yorumla- +1 yıl
Bende ciftlesmek istiyorum:D
- +1 yıl
Hayir seni istiyorum
- +1 yıl
İlk once seni sonra babani o zaman :D
Evcil Hayvanlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Su tipe bak sene kus napsin :-)
04 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParmağını ver kurtul yavruylada uğraşmazsn :D
11 Yorumla çiftleştir yumurtlar yumurtlamaz yok et
00 Yorumla
+1 yılhayvana yazık yaa ihtiyacını gidersin
00 Yorumla
+1 yılbir disi alip ciftlestirin yavruyu satarsini
04 Yorumla- +1 yıl
Yani danizlik alcan 50 liraya filan da var sorarsin oralarda nekadar bilmiyorum:-)
- +1 yıl
Iyi cok guzel alirsin yine :-)
+1 yılHahaha :D gerçekten kudurmus
00 Yorumlahep bir parmakla başlar dikkat ediniz.
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 3,8b cevap paylaştı. tanıdıgın kısılerde dısı ıle bırlestırın
00 YorumlaHemen bir eskort bul kanki
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Disi muhabbet kuşu al :) çiftleşir yavruları sat
00 Yorumlasakin ol benimkidw böyle xd dişi kus alınca geçti
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParmağını çoğaltcak nerdeyse :D
00 Yorumla
+1 yılcok susamıstır
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı Lann :D
06 Yorumla- +1 yıl
Benim köpek ve ördeğim vardı ikiside sapıktı :) kuşların bu tarz hareketleri olduğunu ilk kez duyuyorum :) keşke benim olsa ismi ne kuşun
- +1 yıl
Bıcır sahibini yanlış seçmis ona çok şey öğretirdim :) serçeleri yuvasıns atar işini gördürurum valla :DdD
Evcil Hayvanlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. kuşu azdırma :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişi mi?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDişi olsaydı benim kuşa çiftleştirirdik. Oda kafesi yıkıyor arada. Daha milli olmadı D
OFF işin zormuş :D
10 Yorumlaevlendir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de oyle :D
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası