Sevgilimden ayrıldk ben ödeyemezsem borcumu o ödeyecek onun üzerineydi hat ben öderim dedi nasıl verecem ona yazma dedi?

Sevgilimden ayrıldık 2 haftası bana faturayı soyledi ödeyemem dedim 3 haftası yazdı ne yaptn dye hattm onun üzerine. Numaramı değiştirdim vermedim zatn ayrıyız bana wpten yazsana dedi snra yazdm bas basa kalrz dedi bulusrz knsr bie nokta koyarız bende ne sıfatla bas basa kalrz dedim güvenlmez lnsanm dmi dedi bende bununla alakası yok dedim öyle ya önce knsmak gerek snra ara dedi 2 dk ara dyene kadar ara dedim araynca neden aramadn dedi aramak istemedim kapatalım dedi bende soyle soyle dedm aramak istememin sebebi bas basa kalalım dedi sonra hal hatır knstk snra ona boyle dyene kadar barısmk istym falan der dedim braz tartstk uzatma falan dedi beni tanmyormsn dedi canmı sktn dedim yanls bir sey demedm dedm haklsn dedi snra knsmayı yapmadm say dedi braz daha knstk bende oyle dedm snra kapatmak istedim bana birdaha o zaman arama yazma dedi dedm bir öyle bir boyle dyorsn ne istyn bnden o zaman barısmk istemyn dedm snra sen engellcm dedi engelledi aradm kaldrdı faturayı atarsn dedi geri engelledi wpten knsmaları sildi ingden sildi bana sen başkalarını bul ben oyle yapacam bulmaya basladm baskasyla knscm aklından barısmayı ckar daha da yok bitti dedi ama ordan engellemedi szce ne yapmak istyor ve iban atmadı bana nasl vercm borcumu eger o öderse
Sevgilimden ayrıldk ben ödeyemezsem borcumu o ödeyecek onun üzerineydi hat ben öderim dedi nasıl verecem ona yazma dedi?