+1 yılmaalesef ettim:( daha doğrusu etmek zorunda kaldım. normalde hiç kavgacı biri değilim. hatta kavga edilmesi gereken birçok durumda alttan alırım kimseye bulaşmam. çok fazla sabırlıyım ama bazıları insanın sınırlarını zorlamayı başarıyorlar. ortada hiç sebep yokken sataşmaya başlamışlardı. o gün zaten moralim bozuk olduğu için kafamı dağıtmaya çıkmıştım. yalnız kalmaya ihtiyacım vardı. tek başıma limandaki kayalıklara gidip denize bakıp dalgaların sesini dinleyerek kafamdaki düşüncelerden kurtulacaktım. fakat olmadı. iki tane serseri önümü kesip bir türlü rahat bırakmadı. arkamı dönüp gideyim dedim ona da izin vermediler. gidemedikçe de giderek öfkem katlandı ve bir noktadan sonra öfkemi kontrol edemedim ve olan oldu:( eğer birileri yetişmeseydi o gün katil olabilirdim. birinin kolunu kırdım farkında bile değildim. bayıldığı için onu bırakıp diğerine saldırmıştım. ön dişlerini kırdığım halde yumruklamaya devam ediyordum. onların yüzünden nezarette kalıp ertesi gün savcılığa çıkarılmıştım. suçsuz olduğum anlaşılınca serbest bırakıldım. çünkü benim sabıka kaydım yoktu ama onların dosyaları kabarıkmış. hırsızlık, gasp, yaralama hepsi varmış adamlarda. umarım bir daha öyle bir an yaşamam. çünkü her şey bir an da olup bitiyor. bir anlık öfkeyle onlardan biri elimde kalsaydı bütün hayatım hapiste geçecekti. bu yüzden hep alttan almaya devam ediyorum. varsın bana korkak, pısırık desinler. hiç umrumda değil. çünkü öfke insanı ele geçirdiği zaman neler yapılabileceğine bizzat şahit oldum
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbize tokat atana biz çiçek atarız... ama MEZARINA !!!
62 Yorumla
bir keresinde bir Kızla Kavga ettim. Baktım Kız beni Dövecek kaçmaya başladım. Neyse, bu kız arkamdan bisikletle kovalıyor. Nasıl oldu bilmiyorum kıza araba çarptı yanına bile gitmeden kaçmaya devam ettim.
Ne hikmettir ki bir daha görmedim kızı. Şimdi düşünüyorum da kaçmak yerine dövseydim keşke.11 Yorumla
+1 yılSevgilimin kucağında bir kız yakaladım sinemada kızı sinema merdivemlerinde sürüyerek indirdim sonra gişenin orda dövdüm ama bu sadece hafif bir sinir hafif? Kız hastaneye yattı hakkımda soruşturma açıldı ama babam avukat olduğu için sıvışmam 3 dakika almadı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılBir hafta boyunca ara ara tartışmıştık bir arkadaşla. Bir gün merdivenlerde yine karşılaştık. iş büyüdü. 2-3 salladı tutturamadı o an sinirlendim bir de ben vurdum. Hiç düşünememiştim o an, adam merdivenlerden yuvarlandı 3-4 metre. Sonra sırtıma aldım çıkardım dışarı hastaneye götürdüm bir de. O gün bugündür hiç yanaşmam bu işlere..
14 Yorumla- +1 yıl
Niye eksi basıyorsunuz anlamış değilim
- +1 yıl
Yok biliyorum da her kimse işte..
+1 yılminibüs caddesinde giderken bir minibüs şoförüne laf attım. adam önüme kırdı. 180 boylarında bir tipti. 2 dk içinde dayaktan bayıldı. sonra birden 4-5 minibüs şoförü geldi. boy ortalamaları 160 civarı. bir an bölünerek çoğaldıklarını düşündüm:) sırtlan sürüsüne her hamle yapmamda dağıldılar. aralarından birini yanıma çekip çok şiddetli hırpaladım. diğerlerinden bu arada 2-3 yumruk yedim ama hiç göğüs hizasının yukarısına gelmedi. kalanlara dönünce hilal gibi açılıp küfür etmeye başladılar. sonra arabama binip gittim. 15 gün sonra mahkemeden yazı geldi. adam beni dava etmiş. mahkemede "ben şeridimden gidip yolcu indiriyordum ki bu kişi bana saldırdı" diye cümle kurdu. Hakim buna ayarı verdi::adam gibi anlat!"
17 Yorumla- +1 yıl
hiç kimse kolay kolay benimle kavga etmek istemez. arabanın içinde boyumu fiziğimi hesaplamadan çıktı. çıkacağına da pişman oldu.
- +1 yıl
babannen mi söyledi? çok ayıp etmiş. geçmiş geçmişte kalmalıydı.
lisede kendi çapında delikanlı bir çocuktum. kız kardeşime askıntılık ettiğini gördüm bie elemanın. hem de benim mahallemde? ikinci katta balkonda sigara içiyordum. balkondan atlayıp kovaladım çocuğu. gözüm dönmüş olacak ki, kendime geldiğimde çocuğu bir evin bahçe duvarına öyle bir yaslamış öyle bir pozisyonda kilitlemişim ki, savurduğum tekmeler yumruklar yetmemiş gibi, belini kırmaya çalışıyordum çocuğun. o şekil zorlarken ayırdılar da kurtuldu çocuk. sonra mehmet abim bir tokat attı da kendime geldim.
09 Yorumla- +1 yıl
sanki kardeşim askıntılık ediyordu. kardeşimi rahatsız ettiği apaçık ortadaydı. kız kardeşimin erkekler ile düzeyli ilişkiler kurmasına hiç karşı olmadım ben. fakat rahatsız olduğu belliydi. bu beni iki kat sinir etti. 1- askıntı erkeklere fitil olurum. 2- rahatsız edilen kız benim kardeşim. allahtan gücüm kuvvetim tam yerinde değilmiş ergenmişim de belini kırmamışım.
bilgün saçma gelicek size ama mahallemizde bir kız yüzme yarışmasına girmiş birinci olmuş madalyasına bakıyoduk eve gidicem dedi aksam gelirim dedim madalyon kalsın bende dedim elimde sallıyodum kardeşim geldi yanıma tartışmışlarmı ne olmuş onu anlatıyolardı tam tartıştıkalrı çokcuklar geldi bunlar birbirine girdi bende ilk ayırayım dedim baktım ortam duracak gibi değil banada sarıyolar madalyon avcumun içindeydi çocuga bir vurdum yuzune madalyonla yukardan aşagı kasının kenarından elmacık kemigine kadar kesti bir andan elimin içinide kesitde bende bişey yoktu sonra kaçtı bunlar ertesi gün ailesi geldi akrabaları falan yüzüne 23 dikiş atmışlar hiç unutamam o gunden sonra kavga etmedim... kendimi korumak dışında
02 Yorumla- +1 yıl
gülecek ne var bunda anlamadım.
2 yıl önce 2 kişiyi hastaneye bende karakola gönderildim :) :)
2 Yıl önce sevdiğim kızla yürüyordum iki tane suratı faça aga dedi basılmalık mı dedi neyse sesimi çıkarmadım gülümsedim geçtim, bunlarda o bulunan taraflarda takılıyo, ben kızı eve bıraktım bırakmamla tekrar o yere geri döndüm ve fırının önünde bazen odunlar falan oluyo ordan bir odunu aldığım gibi o laf attıkları yere gittim valla baktım ikiside kafası kıyak dumana vuruyorlar, neyse çaktırmadan arkalarından gittim ikisininde kafasına indirdim kütüğü yeri öpmeleriyle allah ne verdiyse vurmaya başladım millet aldı elimden sonra ambulans ile polis geldi, ambulans o arkadaşlara polislerde bana arkadaşlık etti.. :) :) sonra haber aldım birinin kafsına 18 dikiş atmışlar diğerininde dilseği kırılmış :) :) biri kafadan diğeri koldan oldular :) :)03 YorumlaMalatya gibi bir şehirde büyüyünce kavga etmeme şansın olmuyor, öğrencilik zamanlarımızda haftasonları her dershane çıkışı kavga ederdik. Genellikle kız meselesi olurdu, illa ki bir tanıdığın kavga eder ve sana çıkışta kavga var kaybolma derdi.. Kıvırsan olmaz kıvırmasan olmaz.. Boktan birşeydir yani.. Bu arada kimseyi komaya sokacak derecede dövmedim ama burnunu kırdığım olmuştu, bende az dayak yemedim hani
10 Yorumla
+1 yılben kavga anlamında çok hızlı yaşadım dagıttıgım suratın haddi hesabı var mı bilmiyorum ama sana en büyük kavgalarımdan birini anlatayım 4'er kişi benimle bir arkadaşa bilardo sopalarıyla saldırdılar bizde sadece muşta vardı (ele geçirilen demir yapımı alet) bizim sırtımız komple mos mordu ama adamların hepsinin kafa göz dagılmıştı polis bizi aldı ulan dedi siz rambomusunuz iki kişi 8 kişiyi ne hala sokmuşsunuz dedi polisler bile bize saygı gösteriyodu nezarette düşün.
18 Yorumla- +1 yıl
niye inanmadın mı? inan yalan söylemiyorum ben neden yalan söyleyeyim.
- +1 yıl
yaa işte ben ozaman 20 yaşındaydım askere gitmeme 6 ay vardı arkadaşım askerden yeni gelmişti 22 filandı dövüştüğümüz adamlar gazino sahibi siirtliydi 30-35 yaş arasıydı hepsi bizde karslıyız ikimizde ülkücüyüz gazinonun önünde mahfettik onları, tabi arada 2,5 sene filan geçti bazen böyle girdiğimiz kavgalar aklıma geliyor ulan diyorum biz deliymişiz hiç silah çekerler vururlar ederler diye düşünmüyoduk zaten insan elini çektikce korkar oluyor bu işlerden
- +1 yıl
son yorumunu görmedim karşında 4 kız oldugunu düşün sana onların elinde bilardo sopası sende muşta bizi anlarsın ozaman :D.
- +1 yıl
haa evet olabilir derken peki :D?
maalesef yaptim bir erkek kardesime sardi bende tuttym su borusu var ince biraz beyaz normalde onunla dovmeyecektim korkutmak icin getirmistim elimle dovecektim sonra isin boyutu deisti konusmalari iyice gıcığıma gitti bende istem disi tuttum kafasina bir gecirdim oğlan etinde eziklik vardi :DDDD ama iyi korkuttum :DD
00 Yorumlabir keresinde bitanesinin üzerine çıkıp a. koydum. beni tutup almasalardı daha devam edecektim. suratına yumruk attıkça canım daha çok istedi, daha sert istedi.. derisinin altındaki kemiğin ezildiğini hissetmek istedim.. derisini pestil etmek istedim.. alğadığı halde daha çok ağlasın istedim.. onu fena s*ktim..
ama hastaneye kaldırmadılar09 YorumlaSopayla okadar çalıştım sırtına sırtına kafasına da çalışıyordum da kapanmıştı kafasına içim hala yanıyor kafasına vurup hastanelik etmedim diye
17 YorumlaBu zaman kadar hiç bireysel olarak kavga etmedim yani nasıl denir benim kendi davam olmadı :D Hep arkdaşlarımın dövüşüne girdim. Hepsinin sonucu da hastanelik oldu. Dayak yemedim ama hastanelik ettim. Bu arada nasıl bişeyse dayak yemekten de korkarım :Ddd
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece bir kere bir az fazla hırpaladım birini. Denize gitmiştik hiç unutmam çocuk ablamın kafasını suya sokup çıkartıyordu. Ablam o zamanlar biraz çelimsizdi. Hızla koşum çocuğu suya düşürdüm sonrada kafasına var gücümle bastırıp onu boğmaya çalıştım ama durdurdular o zamanlar 10 yaşında falandım. Onun dışında kontrolümü hiç o kadar kaybetmedim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAklınca şaka yapıyordu ama ablam zaten astım hastası birde üzerine nefessiz kalıp heyecanlanınca o gece doktorda oksijen vermişlerdi. Ben biraz kindar bir kimseyimdir aradan 1-2 yıl geçmişti ama unutmamıştım. Hala da unutmam
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hastahanelil etmem dozunda doverim her zaman. Oldu bide basima bela alicam :D 1kere yasadim ben o mahkeme islerini birdaha o riski almam.. hastahanesi karakolu hooop mahkemesi bitmez:D
02 Yorumla- +1 yıl
He canım heee
Bir box macimda ilk raund ta rakibime attigim sag dirrk le beyin tramvası gecirmisti iki gun komada yaninda bekledim uyaninca ilk beni gordu 3 yil olduu ve şu an birlikte yasiyoruz :D
04 Yorumla- +1 yıl
Evlendiniz mi l*n :))
- +1 yıl
geniş adamlar :D
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. iyi bir dövdüydüm burdaki komşunun oglunu hemde bizim eve eve çagırdım gel bişey konuşacam dıye bir güzel çaldım buna sonra kapının onune bırakdım kendınden geçtı yumrugu yıyınce vah o neydı dedı emme iş işden geçdi :d :D :D
00 Yorumla
+1 yılrahatsız eden sivrisineği bile öldüremiyorum insan insana bu zulmü yaparmı çoğğüzücüüü =((
21 Yorumla
+1 yılEvet ettim. bir tane kizin kafasini isirdim kanamis baya.
Digerininde saclarini var gucumle cektim bide boynunu kirdim o da hastanelik oldu oh oldu. d03 Yorumla- +1 yıl
Evet. Boynunu ceviremiyomus. Falanda filanda off :d haketti valla oyle avradimi soverse hem kel kalir hem boynu kirilir :)
+1 yıl4 tane adamı döverek hastahanelik ettim sonunda ne mi oldu?
Onlar hastahanede 6 ay boyunca bebek maması yediler bende 6 ay boyunca hapiste yattım.
Sebebim ise; Sevdiğim kıza laf atıp taciz etmeleriydi !00 YorumlaKimse daha okadar sinirlendirmedi böyle büyüklenmeye gerek yok asıl asalet karşındakinin seviyesine düşmemekle belli olur aksini kibirli insanlar yapar
00 Yorumla
+1 yılElimdeki telefonu NOKIA (durumun ciddiyetini anla diye diyorum) çocuğun kafasına iki defa vurduktan sonra ayırdılar. Kısaca birisinin kafasını kaya bozması telefonla ezmeye çalıştım. :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTaksim'in ortasında, verdiğim elli lirayı beş lira ile değiştiren, bir de üzerine dik dik konuşan taksiciyi kaputa yatırıp yumruklamışlığım var..
04 Yorumla- +1 yıl
Gençtik işte, salaktık..
- +1 yıl
%99'u öyle onların..
Kız arkadaşıma biri telefondan dadanmıştı bana söyledi bende çocuğu dağa götürdüm çıplak ayak şehire kadar yürüttüm...
05 Yorumlaben etmedim ama beni ettiler lisedeydim öyle ufat tefek bişiydi diklensem nolur buna dedim ufak mufak serdi beni yere adam judo yapıyomuş kolum çatlamıştı... intikamım acı oldu sonra eniştem olmuştu kısa süre
013 Yorumla- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılçocukken arkadaşımın kolunu kırmıştım yanlışlıkla, ama babam dövmüştü :D
17 Yorumla- +1 yıl
aynen düğünde kovalamaca türü bir oyun oynuyoduk o ara nasıl oldu hiç anlamadım çocuğun kolunu kırdım valla. kavga da etmiyoduk oyun oynarken yanlışlıkla olmuştu.
- +1 yıl
ama kötü yanı da var tabi, çocuğun eli eskisi gibi dğeildir belki de şuan.
- +1 yıl
soran bunamı haksızlık etmişler anlamadım? :D olan cocuga olmus
- +1 yıl
ben masumum isteyerek niye kırayım o an yanlışlıkla yere düşürmüştüm yanlış hatırlamıyosam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır. beynimle düşünüyorum şiddet ile değil. evet diyen insanlarında gözümde saldırgan bir ayıdan hiçbir farkları yok. hayatımda kavgaya karışmıs biri değilim ne çok insan varmıs burada belli idi zaten :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilimin yeni sevgilisini hastanelik etmiştimmm... yani sç baş yolmak yokk yumrukla dalarım sonu kötü oldu mahkemelik vss çok uğraştık ama sonundaaa kız beni nerde görse kaçar yani
01 Yorumla
+1 yıl3 kere 1. si tehdit ettiği için 2. si onun darp raporu yüzünden 1.5 hapis cezası alıp ertelettiğim ve davayı geri çekmesini istediğim için 3. süde 2. uyarım oluyor :)
05 Yorumla- +1 yıl
4. sünde öşdürmeyi düşündüm ama o it için hapis yatamam ben. d bekliyoruz bakalım gerçi onlardan sonra çekti 5 sene içinde benzer bir suç olmazsa uçacak havaya cezam :)
- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
Ne varji?
- +1 yıl
Ne varki?
ilköğretimdeyken herkes benimle kavga etmek istiyodu ben kaçıyodum fakat bir ara ölümüne kavga etmiştim çünkü sıkıştırmışlardı.
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengemi dovmustum. Yani dövmek dediğim bir tekmede bayılmıştır kavgamiz sırasında meğer sezeryan olduğu ameliyat yerine vurmusum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnemle kotu konuşmuştu dovdum hak etti hak etmese dovmezdim. Sonra ben değil o pişman oldu özür diledi.
+1 yılburaya yazıp da ; a şuna bak hava atıyor dedirtmem :D
01 Yorumla
+1 yılBir keresinde okul arkadaşım pis pis şakalar yapıyordu. Küfürlü şakalara tahammül edemediğimi defaatle söylememe rağmen durmadı, olan oldu... :) Ama pek kavgacı değilim damarıma basılmadıkça.
00 Yorumla- Diğer konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılHastanelik şöyle oldu ; burnunu ve 1 kaburga kemiğini kırdım öyle hastanelik oldu yoksa döverken hastanelik etmemeye çalışırım
01 Yorumla Etmiştim lise dönemlerimde şmdiki aklım olsa etmezdim çok saçma geliyor çok gerkmedkce hoş br drum değl de haketmşti fzlasyla. Sonıc akşam annesi şikayete gelmişti eve eapor almışlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef yaptım o cahilliği 42 gün yoğun bakımda kalmıştı o çocuğa bir şey olacak diye çok korktum 42 günde o çocuk mu komadaydı ben mi anlamadım.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir gün mahallede gezerken kuzene bir baktım dudağı patlamış kaşı açılmış 8 kişilik grup saldırmış sonra onların mahalleyi bastık 4 ünü yakaladık gerisi kaçtı ben abartmışım ben kavgadayken kendimi kaybederim o an ne olduğuna dair bilincimi kaybederim en kötü huyumdur malesef çok sakin biriyim sakinliğimin nedeni öfke kontrolü yapamamam. Baktım mınçıka sallıyor bir bunu birde polis sirenleriyle kaçtığımızı hatırlıyorum gerisi yok arkadaşlar korkmuş çoocuğu elimden almaya. Hayatımın pişmanlığı sonra ortalık soğuyunca helallik almaya gittik neyse ki çocuğun durumu iyi ikinci ve son kavgamdı.
Cevap sahibi+1 yılİşin kötüsü de ilk kavgada onun da suçu yokmuş o da arkadaşlarının yanında olmak için oraya gelmiş beni asıl üzen de buydu.
- +1 yıl
üzüldüm cocuğa :/
+1 yılDovmeme gerek kalmamisti soyledigim sozler yuzunden bayilmistinkizin biri ahaha
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilime yavsiyordu. Bende haddini bilmesi gerektiğini nasil bir kiz oldugunu soyledim gerçeklerle yüzleşmesi agir oldu ki bayildi
+1 yılhastanelik etmedim ama azını burnunu kan içinde bıraktığım çok kişi var.
11 YorumlaBir çok kez hastanelik ettim. ama yalan söylemicem. Bir çok kez de ağır şekilde hastanelik oldum :)
01 Yorumlaevet ettim hastane ücretini de benden aldılar karşılığında davacı olmadılar.
09 YorumlaLafımla Bu Alemi titretirim Şeklimle herkeze önünü ilikletirim.. Ayıq oL
ben yoğurtlu pilav yemeye gidiyorum.10 Yorumla
+1 yılkorkakmıyım l*n benn ettim :daskjaslkjda hemde sayısı aklımda kalmayacak kadar alkdjasd
03 Yorumla- +1 yıl
bunun korkak olmakla ne alakası var.
- +1 yıl
kavga esnasında geri çekilmem yani
+1 yıl2 gün önce berberi dövdüm paramı vemedi bende dövdüm seyine tekme atmışım sinirle hatırlamıyorum
11 Yorumla
+1 yılKick boksla uğraştım lisans var dışards kavga etmem yasak malesef
05 Yorumla- +1 yıl
Evet eğer kavga edersen dayak ye veya döv farketmez. Polise şikayet giderse hapse kadar gidiyor
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Ettim :) agbileri de beni etceklerdi ama bulamadılar :)
04 Yorumla- +1 yıl
Arkadasima kufr etmişti yolun ortasında kavga etmeye basladk arkadasmn okul eteğini yrtti kız baktm onlari izliodum biri geldi sacimi çekti yalan yok ben sac bas kavga etmem kızın bogazina sarildim tirnaklarda uzun bogazni kollarini bide yanagini resmen kesmisim isteyerek yapmadm ama BN vuruyorum tırnaklar daha çok ise yaramis kızı ailesi hastahaneye gotrmusler agbileride okula gelmiş aarka kapidan kactm dava acldi nezarete girdik 2 3 saatliğine çocuk adliyesinde oldu bitti çektiler şikayeti öldrceklerdi bizi :)
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. hastanelik etmesemde bir yumrukla bayılttım... ama bir o kadar da üzüldüm..
05 YorumlaHayır, etmedim. Ama bazılarını hastanelik etmeyi çok istiyorum.
00 Yorumlasen vurursun yüzüme dikiş atarlar, ben vururum üstüne toprak atarlar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHastanelik etmeme rağmen hastaneye gidip rapor alıp mahkemeye vermiş -,-
10 Yorumla - Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılEttim hiç pişmanda değilim üstğne bşde kış ayında drnizdr ıslattım
00 Yorumla site psikopat dolu :) hiç hastanelik ettiğim insan olmadı yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=VgSMxY6asoE
bu müzik eşliğinde tüm yorumları oku :D
Diğer konusunda 349 cevap paylaştı. itiraf etmek gerekirse evet hem hastanelık ettım hemde kendım hastaneye goturdum
00 Yorumlailk okulda evet ettim hiç pişman değilim çok haketmişti :D
00 Yorumla
+1 yılsevgilimin eski erkek arkadaşını hastaneye kaldırmışlar diye duymuştum
01 Yorumla- Diğer konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAyni kisinin 3 kere kafasini yardim bir kizin bacak arasina tekme attim:((
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk 14 yasindayken bir cete kurmustum. Cetenin icinden birine birc verdim zamani geldiginde odemeyince hastanelik etmistim.
20 Yorumla
+1 yılbayılttım ama sarhoştu oda belki sızmış olabilir :)
00 YorumlaHemde. Nasi ama onlari dovdugum yer kizllar wcsiydi sevismek icin bulgaristan da boyle :-)
00 Yorumlaİki 190 lık adamı param parça ettim bana laf attılar sonra dayak yediler bu arada benim boy 196 kilo 128
00 Yorumla
+1 yılEn son beni zıvanadan çıkartan bir kadını hastanelik ettim.
312 Yorumla- +1 yıl
yok artık. bir kadınımı hastanelik etttin? umarım o hastanede ölürsün tövbe yarabbi.
- +1 yıl
Şimdi sizi de döverim tepemi attırmayın.
- +1 yıl
Maçan yiyorsa bunu yanımda söyle
- +1 yıl
sen bir zavallısın. kendini savunacak gücü olmıyan bir kadına saldıracak kadar, tanımadıgın insanları tehtit edecek kadar. kişilik bozuklugun var.
- +1 yıl
Gücü yetmiyorsa meydanda okumayacak kadın denen zavallı. Meydan okursa dayağını yer oturur. Hodri meydan, maçanız yetiyorsa bunu yanımda söyleyeceksiniz.
Diğer konusunda 944 cevap paylaştı. kardeşimle depoda birini depoya alıp hastanelik oldu hala dava devam ediyor :D
00 Yorumlapek kavga etmedim aslında fiziksel olarak iriyim biraz ondan galiba :)
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat