AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Çekyatım.
Telefon 😅
Telefon.
Yastık
playstation' ım: D
Vibratör 😅
Niee giz
Ne olacağımız belli değil, ben eşimi aldatmak istemem o yüzden doğru karar vermek en iyisi 😅
tıtresımlı mı
E yaani
hımm yoklukta olur bence
Manyak mıyım ben
Vbratör
Oo bunu beklemiyordu KS 😅😅
heyecansız olmaz yanı
masaj koltuğu :D
Çok iyi 😂
tabiiiiiiii masaj lazım özellıkle boyun sırt bölgesı ıcın :D kedi gibi oluyorum bırısı masaj yapınca :D
Sırf masaj yapıyor diye masaj aletiyle evlenilmez ki 😔
masaj aletınden beklentım pilav kuru fasulye yapması değil ki :D :D
Tamam sen masaj aletiyle evlen masaj yaptır sadece 😂
sen telefona ne yaptırcan allah askına söyle :D evı mı temızleyecek telefon cam mı sılecek ne yapacak ha ne yapacak :D
Telefonla evli olduğumdan ordan birileriyle tanışabilirim 😂
hayır öyle olmazzzz fiziksel olarak o cisimden beklentın olması lazım :D bende masaj koltuguna oturan bır kadın bulurum dıyebılırdım :D
Ben telefonumu çok seviyorum bir şey yapmasada olur 😅
ben de masaj koltugunu sevıyorum masaj yapsın yeter :D hem zararlı degıl senın telefonun gıbı radyasyon sacmıyor kıskan işte ohh :D
Sanki o masaj koltuğuna oturduğunda senin elinde telefon olmayacak
olacak ama sadece şunun için: kendımı bırakcam açıcam doğa sesleri yotube dan ohhhhhhhh :D mesajlasmak falan yok :D
Radyasyon yatmıyor mu o zaman
heeeee güzel soru :D yayabılır ama senın daha cok yayıyor bence ben sadece muzık acıp kenara bırakcam :D
Bende hoşlandığım erkeklerle konuşcam ne var yani 😂
konus konus radyasyonu ye de gör :D o zaman dersın yusufun masaj koltugu olaydı da masaj yapaydı bana :D vermem ama paylasmam benım o :D
Telefonum varken hiçbir şeye ihtiyacım yok benim 😅
pekı bakalım hatırlatcam sana bu sözu :D ben masaj keyfı yaparken senın boynun tutulacak o zaman kıymetımı anlarsın işte eyyyyy gidi eyyyyyy :D
Sırtımı yastığa dayadım tutulmaz 😅
kulak memesını omuz hizasında tut öyle otur boyun saglıgı ıcın belıne de yastık daya omurga ıcın :D bak suraya ya tıbbi bilgi bile verıyorum melek mıyım neyım ben sence de öyle değil mi? :D :D :D
Burda melek olan biri varsa oda benim 😅
ben ıkı kat daha melegım o zaman ben senın saglıgını düşünüyorum sen bana erkeklerle konuscam diyorsun :D kımmıs melek sımdı söyle evet tabı kı benım tesekkur ederım :D
Konuşcam tabi gencim güzelim çıtırım 😂 Bu benim melek olmama engel mi
pragmatizm açısından bakarsak benım daha cok faydam var ve ben melek olmalıyım :D ben saglıgımızı dusunuyorum bunun ıkımıze de faydası var ama senın erkeklerle konusman bana faydalı degıl müjgancım :D ben de güzelım bu arada şu tipe bak ay parçası :D
Benim erkeklerle konuşmamın sana yararı yok ama onlara yararı var 😂 ay parçası mı nerde
o açıdan bakınca dogru ama su an da mevzu bahıs benım :D burda işte kanatlarım görünmüyor resımde ama kanatlarım da var melegım çünküsü :D
Sana koltuk yardımcı olsun 😂 Şeytana benziyorsun sen 😂
:D :D benım göbek adım angel boy :D :D melek derler bana nur var bende nur bı kere sensın seytan :D
Maske takınca yüze nurlanmıyor insan bir kere 😂
resmı bır ıkı gun önce değiştirdim yoksa görürdn nasıl nurluyum :D şu gözlere bak nur çeşmesı mübarek :D neyse baska resım koyarım daha cok nur görürsün ama güneş gözlüğü tak fazla nurdan kör olabilirsin :D :D :D iman power is comıng :D
En son ne zaman iyilik yaptın mesala böyle konuşmak kolay tabi😂
bugün yaptım :D hep yapıyorum :D angel boy dıyorum yaaaa neden ınanmıyosun beybisi :D
Angel boy ne ya 😂
bak işte nasıl iyi biriyim ingilizce isim bile buldular bana çünküsü ben bütün insanlık adına burdayım :D
Peki angel boy bana hemen erkek arkadaş bul büyük iyilik yapmış olursun seni tatlı melek 😂
Nöbetçi erkek arkadaş mi bulayım yahuuu ne bu acele 😄😄😄 başka bişey iste mesela büyük boy pizza yenmiiiiii🤣🤣🤣
Diyettim pizza yemiyorum sen ye istersen 😂 nöbetçi erkek arkadaş ne ya yok mu melek arkadaşların bak ordan bi cennette😂
Ben yerim 🤣🤣 stoklarda var mı bakalım özel siparişin var mı 😂😂😂
Melekler yemek yer miydi ya😂 Cennette en yakışıklı melek kimse o olsun tabiki 😅
Ben yiyen turden bir meleğim 🤣 çok şanslısın öyle biri var kendi aramızda ona angel boy diyoruz 😎😎🤘😂😂
Sen misin angel boy başka angel boy‘s yok mu 😂
Yok be benimle idare etceksin artık 😄 çok hamaratim bak ev işleri falan yapıyorum her eve lazım benden 😎🤗😂
Ev işi yapabilen erkek aramıyorum 😂
Evlenince eşin is yapmayınca dersin bir angel boy vardı kaçırdım onu keşke olsaydı da yapsaydı diye amaaaa iş işten geçmiş olacak 😎😄 çok mutlu olabilirdik masaj koltuğumuzla ne diyelim kismetttttttt😄
Evlenmek için aramıyoruz belki Allah Allah 😂 evlenmiycegim erkeğin de iş yapıp yapması beni ilgilendirmez 😅
Her ne için arıyorsan işte o kişi benim angel boy kötülerin düşmanı iyilerin dostu bir adım uzagindayim don't forget me cruel girl 😎🤣🤣🤣
Mutfak bıçağı ve topuklu ayakkabı ile evlenirim diyen angel boylara şans vermeye karar verdim 😂
Tenrimmmmmm beni çok arayacaksın sen dur bakalım hem tek angel boy benim sen de ismini değiştir cruel girl yap çünkü öylesin cruel girl tam oldu sana bu hadi bakalım😄😄
Keşke öyle yapsaydım nicki aklıma gelmemişti hiç 😂 ama onlar daha Zeki cevaplar vermiş yani napabilirdim onlara şans vermekten başka
Topuklu ayakkabı ve mutfak bıçağı mi zeki 🙄🙄🤣 bilemedim cruel beybi girl 😄 sana mutluluklar o halde angel boy ihtiyacı olan birisi varsa onlara yardım ederim bende 😄🤣
Evet topuklu ayakkabı ile sana zarar verebilecek birinin kafasına atabilirsin mesala ve bıçakla bir adaya düşsen avcılık yapabilirsin bence bayağı zeki 😂
Ben de sana o adada masaj koltuğu ile günbatımı keyfi sunmuştum ama gel gör ki yaranamadik tenrimmmmmm 🥺🤣 avcılık da yapardım seni korurdum da ama sen seçimini yaptın evet yaptın hayır dinlemek istemiyorum zalim kadın 😂😂😂
Ama sadece masaj koltuğun var senin avcılığı nasıl yapacaksın ayrıca topuklu ayakkabın da yok bize saldıran yırtıcı hayvanların kafasına fırlatamazsın 😂
Masaj koltuğu ile denize açılırim tahta mızrak yapar balık avlarım hayvanlar için de baktım geliyorlar koltuğu fırlatırim biliyorsun angelim ben yaparım 😄 ama sennnnn cruel girl topuklu ayakkabı ile masaj rahatlığı bulamazsın beni çok arayacaksın 😄😄
Köpek balıkları bana saldırırken sen önüme atlarsan senide alırım yanıma tamam üzülme 😂
Hiç işim olmaz geçer koltuguma izlerim seni yesinler sonra ben de onları yerim karnım doyar 🤣 sonra aklıma gelirsin yahu burası sessiz nerde bu kız diye sonra derim ki ben onu yedim yahu burada olamaz ki 😂😂
İyi ki seni tercih etmemişim işte ben biliyordum masaj koltuğuyla evlenen insandan hayır gelmeyeceğini beni yemeyi planladın
Ben planlamadim sen yem oldun köpek balıklarına ben de acıktim yedim ne var bunda zaten öldün sen bari bana faydan olsun bir iki gün karnım doyar 🤣🤣
Ben korku filminde ilk ölen aptal kız değilim seni yesin köpek balıkları 😅
İlla biri ölecek yani 🤣🤣 bence anlaşalım ve kurtulmanın yolunu bulalım 😄 ama yok sen topuklu ayakkabı secenleri istersin gelsin kurtarsinlar seni simdi hadi bakalım 😂 almıyorum seni tekneye 🤣🤣
Yastık 😂
Hahahahaha fesat düşünmeyecem
Sarılip uyurum ne güzel sjajshs
Sadece uyumak içinse sıkıntı yok lxndkdk
Olur mu sadece uyucam sjhshs
İnandım tamam 🤣
pc olurdu..
Yatakla 😅😅
Ped ile hjshs
şişme bebek
Masaj aleti
dildo