Bence yengeç ya da oğlak olmalı
Sebebi ile birlikte evleneceğiniz kişi hangi burçtan olmalı?
Bence yengeç ya da oğlak olmalı
Ohoo burçlara göre bakarsan benim çok az seçeneğim kalıyor demektir.:) Şimdi ben her burcun bana göre kötü özelliğini yazacağım. Kararı sen ver.
Asla terazi burcu olamaz. Çünkü en flörtöz burçlardan biri. Eski sevgililerinin hiç biriyle ile arası kötü değildir. Maşallah hepsinin kalbinde bir yeri vardır. Kalbini bir eve benzetecek olursak. Bu Hollywood yıldızlarının 112 odalı malikânelerine benzer.
İkizler burcu da olamaz. . bir gün severler ertesi günü vazgeçerler. Her konuda. Kararsızlığın dibini yaşarlar. Sana da aynısını yaşatırlar. Kendileri özgür olmak ister ama sana her şeyi kısıtlarlar.
Başak burcu da hayatımda gördüğüm en tripli, en inatçı, en kıskanç burç. Kıskandılar mı sana hayatı zindan. . ediyorlar. Triplerinden geçilmiyor. Evet, kıskanılmak güzel bir şey. Ama bunlar sana yol su elektrik olarak geri dönüyor. Bu hiç hoş değil.
Yengeç burcu. Hayatımda görüp görebileceğin en kinci burçtur. Çıkarına göre hareket eder. Arkandan öyle iş çevirir ki farkına bile varamazsın, seni uyutur. Içinde biriktirir, biriktirir. Ondan sonra sana öyle kazık atar ki şaşar kalırsın. Zaten Fbi in yaptığı araştırmaya göre, en psikopat insanlar bu burçtanmış...
Aslan burcuyla da sanki ilişkide 3 kişisiniz. Bir kendisi bir sen birde egosu. Hep kendini över durur ki kibir hayatta tahammül edemediğim şeylerden biridir.
Koç burcu hep kendi dediği olsun ister. Seninki doğru olsa bile illa onun dediği olur. Sana kabul ettirir.
Akrepler. Bizim erkeğimiz çok çapkındır, bizden daha kıskançtır. Sana göz açtırmaz ama kendi. Hoydıri meydan. Sevdi mi? Güzel sever ama çapkınlığı dillere destandır.:)
Yay burcu da özgürlüğüne düşkündür. Çok sosyaldir. Kendi rahat etsin diye seni de özgür bırakır. :)
Balık mı? Allah korusun. Evet çok sever çok duygusaldır falan filan ama kıskançlıkları ile sana olmadık şeyler yaparlar. Ayrıca işine gelmediği an seni anında satarlar.. Hemde hiç gözünün yaşına bakmazlar.
Kova burcu işine geldiği gibi davranır. Içten pazarlıklıdır. İşine gelmiyorsa anında çeker gider. Hayatta gördüğüm ikinci çıkarcı burçtur.
Boğa burcu. Senden çıkarı yoksa sana yanaşmaz. Her şey paradır onun için. bir şeyden bahsederken önce parayla ilgili kısmı söyler. Paradan bahsetmeyi çok severler. Aşık olduklarında dibine kadar aşık olurlar, çok değer verirler. Kavgada yorulmazlar kavga etmek için yaratılmışlar sanki... aşırı derecede detaycılar. Her şeye dibine kadar takarlar...
Merhaba hanımefendi Güneş burcunuzu tam olarak belirtseydiniz sorunuzu çok rahat cevaplayabilirdim fakat yine açıklamaya çalışacağım :) Oğlak ve Yengeci baz alırsak Örnek:Oğlak'ı güneş burcunuz varsayalım Oğlak (Toprak Elementi) burcu olduğu için sizin Su Elementi burcu (Balık, Akrep, Yengeç) olan biriyle birlikte olmanız bu sevgili olabilir arkadaşlık olabilir sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü Toprak-Su ile Ateş-Hava ile uyumludur ve daha iyi anlaşırlar. Sizi Oğlak Toprak Elementi sayarsak eğer Su Elementi burcu olan biriyle olmanız sizin için daha iyi olacaktır ama eğer Oğlak Güneş Burcunuzsa bu böyledir. Yengeç Güneş burcunuzsa (Toprak Elementi (Başak, Oğlak, Boğa) burcu olan kişilerle arkadaşlık kurmanız ya sevgili olmanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü Su-Toprak Ateş-Havayla bir bütün olabilir. Mesela bı örnek daha veriyim diyelim ki sizin Güneş Burcunuz:İkizler yani siz Hava Elementisiniz sizin Ateş Burcuyla (Yay, Koç, Aslan) birlikte olmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Element uyumu çok önemlidir çok uzun yazdım sizi duruma güzelcene anlatabilmek için umarım kusuruma bakmazsınız. Çok bilgi olduğum bir konu sormak istediğiniz bir şey olursa bana yazabilirsiniz. Doğum haritanıza bile bakabilirim tabi ki isterseniz. Umarım aradığın kişiyi doğru zamanda doğru anda bulur çok mutlu olursun. Sevgilerle🌹
Merhaba, yengeç burcu ile genelde iyi anlaşıyorum. Kadın erkek hiç fark etmiyor.
Rica ederim
@Lavinya02 Aslan
Ben akrep olduğum için yengeç, akrep, balık, oğlak, boğa ve başak diyorum. 😄
Ben boğa eşim Akrep öyle efsane bir çiftiz ki Çok iyi anlaşıyoruz 🤩
Cevap
84Cevap
Biraz balık olmalı
Duygusallık açısından
Biraz yengeç olmalı
Evcimenlik açısından
Biraz koç olmalı
Eşi yokken her sorunu halledebilme açısından
Biraz oğlak olmalı
Evliliği için inat edebilmeli
Biraz terazi olmalı
Her şeyi dengeli yaşayabilmek açısından
Biraz yay olmalı
Geceleri ortamı germek için
Biraz ikizler olmalı
Kararsızlığında eşinden yardım almalı
Unuttuğum diğer burçlar için özür dilerim
Hepsinden olmalı bence☺️☺️☺️
@_irem_11
Ortalığı koçlara yıkma gibi bir niyetim yok kardeşim. Sadece birazcık güçlü olmalı demek istedim.
Ev erkeğin kalesidir, evi en fazla temsil eden kadındır. Yani kadın kalenin koruyucusudur.
Erkek evde yokken, en ufak problemde eli ayağına dolaşmamalı, ayağı yere sağlam basmalı.
Kötü amaçla demedim yani🙏☺️🙏
Ok
Emojiyi ciddiye aldım biraz 🙏☺️🙏
Yükseleni yengeç, ay burcu akrep olan ikizler burcuyum. Kendim gibi ya da benzer bir burçla evlenmek güzel olur gibi. Atıyorum yükseleni balık olan kova burcu ya da yükseleni yengeç olan terazi burcu vs. Hem bir o kadar duygusal, çocuksu, hem de bir o kadar olgun, mantıklı bir insanım. Gerektiğinde böyle bir insan olabiliyorum yani. Karşımdaki kişinin hem aklına, hem kalbine, hem ruhuna âşık olmak isterim. Çabuk sıkılan, vefasız birini istemem. Burçlara inanmıyorum. Gerçek olsalardı böyle düşünürdüm ama 😃😃
Monotonluğu ben de sevmiyorum, her zaman değişiklik, yenilik arayan bir insanım ama iyi bir insandan niye sıkılayım. Kimseyle tabii ömür boyu yaşamadım ama böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum. Sevdiğim, evleneceğim kişide dostluğa çok önem veririm. Aşk, sevgi vs. gerçekten biterse bir gün, bizi bir arada tutacak büyük bir gücün olması lazım.
Burcu kova yükselen balik olan ben 😂🤪
- ♈Koç burcu erkeği: Birlikte olduğum adamın burcu.
Benim zıt burcum. Ben Venüs'tenim - O da Mars'tan olsun.
- Benim gibi, burcu hava grubundan olanlarla daha iyi anlaşıyorum.
Burcu, ateş grubu burçlarından koç ve yay olanlarla da iyi anlaşırım.
Valla efendim.. Benim burçlar hakkında fazla bi bilgim yok malesef.. Fakat koç ve balıktan nefret ettirdiler... Bunun dışında hangi burç hangi burca uyumlu onu bile biliyorum.. Ama ne kadar boğa kadını tanıdıysam hep anlayışlı oldular.. Ben Oğlak Burcuyum.. Eğer Oğlak erkeği ile anlaşabilen burçları biliyorsanız yazabilirseniz sevinirim bende öğrenmiş olurum sayenizde..
Burcuna değil ruhuna, karakterine ve kalbine bakarım. Ama burcunda azımsanmayacak bir etkisi olduğu aşikar. Açıkçası kendim gibi birini isterim. Bu yüzden ikizler olabilir. Bazı ikizler erkekleri, çok sinir bozucu olabiliyor ve tabi flörtöz. Bu iki özellik en sevmediğim şeylerdendir. Bu yüzden direkt burca bakmam. Sevmeyi bilen, Allah'tan korkan ve kalbi güzel olan biri kafi gelir.
Hava grubundan olmalı. Ben kova burcuyum; en az benim kadar hümanist, insan seven, özgürlük alanı olan, saygılı, anlayışlı ve cool, enerjik ve komik; terazi, ikizler, kova.
Yengeçim, yükselenim terazi kendim diye söylemiyorum. Sempatiğimdir, ince fikirliyimdir. Benim gibi bir yengeç neden olmasın? Ama yine de burç takıntım yok anlaşabilmem benim için yeterli her burca kapım açık.
Burca göre evleneceğim kişiyi seçmem yani burçların varlığına inanan biriyim ama kendi kişilik özelliklerimizi de kendimiz yoğurabiliriz.. Sadece burç bunda etkili değil. Her burçun insanı ile de anlaşabilirim.
valla ben yengecim kendim cok vesveseli ve duygusalım , bu yuzden bana biraz daha rahat birisi lazım ki dengeleyelim iliskiyi, su grubu olduguma gore dengelemek icin bana ates grubunun enerjisi, hava grubunun zekası ve rahatlıgı gerekli
Burclar sadece karsinizdaki kisiye karsi onyargi olusturup onu kolay yoldan cozme cabasidir. bu isler aceleye gelmez yavas yavas ilerleyerek olmali. sadece burcla olsaydi ohooo
Burç değil muhabbet ve hukuk önemli. Beraber gülüp beraber ağlayabilmek, aynı dili konuşup, şu ömrü birlikte hiş geçirebilmek önemli. Karşılıklı sevgi saygı vefa ve sadakat olduktan sonra burçların bir önemi kalmaz ki...
Evlenmeyeceğim ama evlenecek olsaydım;
Boğa, çünkü çılgınlar. Ve sakinleştirebilecek varsa onlar.
Aslar, çünkü auraları çok çekici. Baskınlığa karşı tepkileri güzel.
Yay diyeceğim ama yorulurum diye korkuyorum.
Burç demek istedim sanırım burçlar a inanmıyorum hayatın verdiği zorluklar ve yaşantılar insanların ve toplumların genelde aynı olduğu için burçlara yöneliyor fakat burcuna bakarak evlenmek saçma olmazki
Saçma olmaz mı
Şu burca mensup olsun diye şartlandırmıyorum kendimi. Burca göre sevgili/eş seçmek sağlıklı bir durum değil
şu an hangisi olmalı değil hangisi olmamalı bunu cevaplayayım.
İkizler ve yay olmamalı.
Oğlakla da anlaşamıyorum malesef onlar dışındakiler kabul.
Akrep olmalıymış burç haritama göre bence de olabilir ben yay burcuyum akrep erkeğiyle çok iyi arkadaş olabiliyorum. Arkadaşlıktan evliliğe dönen bir ilişki de mantıklı geliyor.🌸
Akrebim ve akrep isterim. Zeki dişli atılgan tuttuğunu koparan lama cimisi olmayan lafı döndürüp dolaştırmadan direkt söyleyen.
Bayılıyorum bu kız modeline
En iyi anlaştığım burç akrep burcu. O yüzden akrep burcu olsun derim. Yengeç ve akrep burcu zaten astrolojik olarak da anlaşan iki burç. Severim akrepleri.
Burcu Kova, yükseleni akrep/yengeç olsun.
Kova benimle anlasabildigim uyumlu olan burç, akrep özel hayatımız için veya yengeç olsun biraz aşk yaşayalım.
Ben sana bir sır vereyim mi? Eşimle benim burcum, asla ve hiç anlaşamayan burçların en başında geliyor... Yorumlar öyle diyor, sadece yorumlar öyle diyor :))
Akrep burcuyum balık veya boğa olsun isterim çünkü bu burçlarla duygusal olarak daha iyi anlaşabiliyorum
Koç olmamalı bunu biliyorum. Sebebine gelince inatçı, kıskanç, dediğim dedik, otoriter bir yapıya sahip oluyorlar sevgilim koç burdan biliyorum.
Burçlara bu kadar inanıyor musunuz shsjsjsjsjsjdjdj
Burçlara göre seçmiyorum evleneceğim kadını merhametine sevgisine sahiplenmesine sadakatine bakarım
En iyi akrep, boğa, koç ve oğlaklarla anlaşıyorum. Bunlardan biri olabilir 😋
Hiç fark etmez, burca göre seçecek kadar aklımı kaybetmedim xd
Aslan olmalı her şekilde beni tamamlıyor. Yoksa ikizler veya kova olabilir. Daha yaratıcı, eğlenceli ve zeki buluyorum.
Falcı aslan demişti bakalım doğru çıkacak mı
bu arada hiç aslan erkeği tanımadım acaba nasıllar 😂
Her burctan olur seciciligim yok bu konuda fakat aslan burcu olmamalı egoları evlilikten daha büyük bence
Gökteki milyarlarca yıldızın veya gezegenin insan karakterini belirlediği, insan üzerinde olumlu ya da olumsuz sonuç getirdiğine inanan bir g. zekalı ile hayatta evlenmezdim.
aslan ya da boğa burcu olmalı 😔😔 çünkü aslanlarla çok iyi anlaşıyorum ve boğa burçları da çok güzel oluyor
Akrep olmasın da ne olursa olsun. Son yillarda karşıma hep Boğa çıktı. Vardır bir hikmeti demeye başladım...
Tüm burçlarla anlaşırım ama evlilik için şu desem yalan olur. İnsanın kendini geliştirmesiyle alakalı.
Valla ben burcu bilmem hangi burç kadını hareketli ateşli kıpır kıpır sa o olmalı çok afedersiniz kalas gibi yatan değil
Burcunun bir önemi yok kriter olarak baz almıyorum. Evlenmeyi de düşünmüyorum. Aslan burcu olmasın yeter ksjdjksd
koç / terazi /akrep
kıskanç
baskınlığı seven ki ben aslanım
sahiplenen
Burçlarla ilgili bildiğim şey kendi burcum o kadar. Oğlak.
ben başak burcuyum fakat çokta sevilen biri değilim burçlara önem vermem
Burçlara çok takılmamak lazım ama içimden hep Kova burcundan biri olsun. diye geçiyor 😀
Bir kova olarak. Hep bir kova kadını ile tanışmak istemişimdir.
Ben yengeç mişim, kimle anlaşır bilmiyorum. Çokta burçlara yormuyorum bu işi.
Aslan burcu dısında ne olursa olsun hic önemli degil
İnsan kanı duygusu Taşıyan vefası olan ömürlük olsunda gerisi boş
Cok önemli değil ama ben akrebim koc boga ve aslan olabilir
Essek, öküz gibi burçlardan olmasın da ötekilerin gideri var.
Akrep kadinlari acayip ateşli
Onlar olur bak
Ama 34 bedenli olanından
Burçların insan ilişkilerine etkilerine inanmıyorum
Burcu önemli değil, poposu güzel olsun, ateşli olsun yeter.
Burçlara pek takıntılı değilim insan olması yeterli...
Sevgilimle ikimiz de terazi burcuyuz, terazi terazi uyumu bir başka oluyor zaten
Aslan veya akrep olabilirdi ama neye niyet neye kısmet :D
Aslan dışında sıkıntı. İkizler Ya da akrep de olabilir belki
Evlenmek istiyorsan burcun ne olursa olsun yengeç başak ve Boğa tavsiye.
Kova. Gezer tozar eğleniriz. Tartışsak da birbirimizi dinleriz. Anlayışlı olduktan sonra her sey cozulur. İkizler burcuyum ben
Çok fazla İkizler arkadaşım oldu onlar da çok kafa dengi insanlardı, İkizler olabilir. İkinci olarak akrep sonra ise Başak.
boğa burcuyum uyum şeysine bakacak olursak boğa boğa oluyo akrep boğa oluyo başak boğa oluyo aslan boğa var ama aslanla anlaşamıyom o anlamda akreple yürümüyo (denendi) başakla iyi oluyo (denendi) ama skjsdfl
Ben oğlakım, yükselenim de kova. Şu ana kadarki hiçbir partnerimle burçta kesişmedik ama hep yükselende kesiştik. O yüzden ben yükseleni kova, terazi ve ikizler olan partner olmalı diyeceğim
Kovayım kova erkeği denk gelirse çok iyi olur hjkl kılavuza gerek kalmaz. :D
Burcun önemi yok evleneceğim kişi anlaşacağım kişi olsun yeterli.
Bilemedim ki şimdi 😅 zor yerden geldin
Baklavam yengeç yoksa ondan önce bende yengeçten nefret ederdim😀
Hele ilk önce bir arkadaş olalımda😂
😅😅😅 Ay doğru bakalım bekliyoruz bişiler @Catutigernos dimi
Dua edin çok ihtiyacım var nolur
İşin duaya kaldiysa bir papaz imam neyin bul 😂 strateji önemli olan 😈
Yaramı deşme dur zaten canım çıktı dünden beri zırlamaktan🥺
hayırdır niye zırladın :o
🙄
o bakış ne öyle
Sanki bilmiyorsun bakışı ayrıca o emojinin yeri bende çok ayrı
hımm aklına geldi diye ağladın ben de ekstra özel bir durum oldu zannetim