Babamdan nefret ediyorum bu yaptigi normal mi? Bu nasil aile?

Kardesimle cok kavga ederiz bugun yine ettik babamda bize sinirlenip siz nasil evlatsiniz dedi ve kapinin camini kirdi normal mi bu ya? Beni sucladi hep benim yuzumden kavga ediyormusuz ya ne olursa olsun esyayi mi kirmak gerekir? Konuscak derlescek hic kimsem yok canim cok yanio birgun nasilsiniz demiyo bir kere beraber bir yere gidip oturdugumuzu hatirlamiyorum zaten bizi sevse bur iki sohbet eder bizim hakkimizda biseyler mmerak eder evet kardesim cok sesini yuksellti ama kapinin cami kirmak ne ya kapi gitti resmen? Sesler baya yukseldi kolu komsuya rezil olduk. az önce oldu ve ben odamdan cikmadim iftarida zehir etti. Sevdigim kiside gitti zaten yikildim. Keske arkamda herzaman duran bir babam olsaydida guclu bir kiz olsaydim teselliyi baskasinda aramasaydim. Ben artik napicsgimi bilmuyorum. En iyisi ben bu evden gidim dedi babam (bahane, gitmek isteyene bahane coktur ) ve ben az önce kuran ustune yemin ettim sinirden babam öldu benim icin dedim Allah sahidim olsun dedim. Napacam akil verin canim yaniyo ya tamam kardesimle cok kavga edioruz ama böyle sinirlenmekde nebiliyim beni cok kirdi. Her kavgada benide sucluyo susmadigim icin. Ya neden hep ben sussyim agzimi acmiyim? Annem okadar uzuldu ki bu halimize. Babam diyo aileyi illa dagiticaksiniz illa gideyim mi diyo ulan boyle bisey icin aile dagiliyosa biz zaten hic aile olamamisiz defol ozaman. Bizi gitmekle mi tehdit ediyorsun yürü git ozaman. Bu saaten sonra nefret ediyorum ondan
Güncellemeler
+1 yıl
Ofof
Güncellemeler
+1 yıl
Yardmm
Babamdan nefret ediyorum bu yaptigi normal mi? Bu nasil aile?