Kutunun içinde verdi. Birde not vardı. Yıldızlar kadar ömrün olsun, papatya kız yazmış. Kolye takmadığımı bildiği halde takmam için ısrar ediyor. Hayatımda ilk defa ansızın uzaktan biri düşünerek hediye aldı. İnsan ister istemez mutlu oluyor. Hatta çok mutlu oldum 😊
Bir arkadaşım hediye verdi. Sizin de ince düşünceli arkadaşlarınız var mı?
Değerini bil gerçekten zor bulunur. Benimde var bu arada hep birbirimize hediye alırız böyle 🙂
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
😊😊Aynen. Ama biraz karışık birisi. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eski ilkokul arkadaşım. Aynı sırada 1 sene oturmuştuk. Sonra başka bir erkek çocuğu ile oturttular onu. O çocuktan kıskanmıştım. Çok tatlı günlerdi. Yıllar sonra konuşmaya başladık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değerini bil gerçekten zor bulunur. Benimde var bu arada hep birbirimize hediye alırız böyle 🙂
😊😊Aynen. Ama biraz karışık birisi. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eski ilkokul arkadaşım. Aynı sırada 1 sene oturmuştuk. Sonra başka bir erkek çocuğu ile oturttular onu. O çocuktan kıskanmıştım. Çok tatlı günlerdi. Yıllar sonra konuşmaya başladık.
Nerden bulabilirim acaba bende arkadaşıma almak istiyirum
Bu altın olarak özel yapılmış. Ama görseli aratarak aynısını bulabilirsiniz.
Teşekkürler
çok hoş zarif nazik boynuna harika olur :)
Teşekkür ederim 😊😊🙈
Cok zarif ve şık. Güle güle kullan. Bence arkadaşını kırmayıp takarsan cok güzel olur.
Evet kibar bir kolye ve yakışacağına eminim 😌😌
Hayır yok