Soruma önuarğıyla yaklaşmayın her ay orucumu tutan bir insanim fakat
Amacimizi anlayamadım yaptıgımız kahvaltının saatini ‘sahur’ adı altında kahvaltı gibi gece yapıyoruz
Akşam yemeğini normalinden bi kaç saat geç
Fark olmuyor bence
Neyşn nefsini terbiye ediyoruz
Kaldı ki çoğumız tıka basa karnımızı şişiriyoruz dahada işgence haline geliyor
Amacimizi anlayamadım yaptıgımız kahvaltının saatini ‘sahur’ adı altında kahvaltı gibi gece yapıyoruz
Akşam yemeğini normalinden bi kaç saat geç
Fark olmuyor bence
Neyşn nefsini terbiye ediyoruz
Kaldı ki çoğumız tıka basa karnımızı şişiriyoruz dahada işgence haline geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ramazanı yemek saatlerine göre hatta direk yeme içmeye göre değerlendirmen saçma.
Haklısın Yeme içme dışında %90 nımız evde baygın yatiyor
Eve kapandığımız şu süreçte
İşte saçma olan insanların takındığı tavır. Zaten bizde ibadetten çok gelenek gözüyle bakılıyor Ramazan’a.
Asıl saçma tarafını kacirdin
11 ay her boku yapıp bir ay oruç tutunca günah kalmiyacagini vaad etmek
Hayır saçma değil
Neden değil
Oruç tuttuğunda vücudundaki değişiklikleri görüyormusun aslında allah bizim sağlığımız için bunları yaptırıyor namazda dahil namazdkai hareketler sağlık açısından bir nevi spordur aslında dinimizdeki çoğu şey imanla alakası yok sağlık için emrediyor allah mesela sağ tarafa neden yatmalıyız sol tarafa yatınca hem kalbinin üstünde yatıyorsun zarar veriyorsun hemde yediklerin midene gitmiyor kilo veremezsin ama sağ tarafa yatınca yediklerin midene gidiyor zayıflamış oluyorsun bak oruç hakkında yutuptan videoşata vücudumuzda neler neler oluyor mesela neden ayakta su içmemeliyiz çünlü içinde direk midene e düşüyor ve zararlı ama oturarak içersen 3 yudumda yabaş gidiyor midene sorun kalmıyor ama nedense bazı şahıslar allahtan nefret ediyor ki o bizim sağlığımızı düşünürken ne salak insanlar var awk
Teşekkürederim