19 yasındayım ne sevgilim oldu ne de kız arkadaşlarım. Kafam büyük suratım kücük gözlerim bile garip. Sanki Allah tarafından gönderilen bir yaratık gibi hissediyorum kendimi. Biliyorum tipsizim öyleyim. Yaşım büyüdükçe iyice takmaya başladım. Dışarda gördüğüm insanları kıskanır her gece ağlar oldum :( :( Akşam abimlerle gezmeye gittik öyle bir fotoğraf çekiliyim dedim ve fotoğrafta kendimi görünce tamamen moralim bozuldu şu an ağlamaklıyım. Yaşama isteğim hiçbirşeyim yok yemek bile yiyemiyorum sırf bu haldeyim diye :'( allaha isyan ediyorum sırf bu yüzden :( :( ne olacak sonum merak ediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim bak kimsenin ne zaman gelişeceği ne zaman yakışıklı olacağı bilinemez. Cristiano Ronaldoyu bilirsin. Adamın 15 yaşındaki fotoğraflarına bakarsan hoşt dersin resmen :D ama bir de adama şimdi bak dalyan gibi delikanlı. Ben erkeğim adama ben bile aşık oldum. Yani diyeceğim herkes kendini kötü görür. Mesela bende aynanın karşısına geçiyorum bu tiple mi evlencem ben diyorum böyle suratımda lekeler sivilceler falan ama Allah seni inandırsın ben hiç bir kıza teklif etmedim. Hep kızlar bana çıkma teklifi etti :D Böyle işlere kafa takma bazen işi oluşuna bırakmak gerek. Anlıyorum yani 19 yaşında olsan da daha ergenlik psikolojisinden kurtulamamışsın. Çirkin insan yoktur. Ben çirkinim diyen adam her zaman kendini hiç yoktan acındırıyordur. Seni seven böyle sever. Ama illa ben güzel olcam diyorsan kendine bakcan doğal beslencen. Öyle doktora gidip estetik falan hiiiiç gerek yok. Aynısını 2-3 sene önce bende düşünüyordum senin düşündüklerini. Çok takma bak cidden. Bana güven kendine güven
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. çoğu insan görünüşünden hoşnut değil bu kadar büyütme kardeşim her şey tiple olmuyor. ben kendimi bu şekilde avutuyorum şahsen sürekli yaparsan kandırıyosun kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden kötüsünü ve çirkinini göremedim. Sen neden kendini avutuyosunki sende birşey yok :/
- +1 yıl
mesele orda bir şey yok işte :D kardeşim sana şunu söyliyim müzikle uğraş ne zaman böyle şeyler hissetsem biri benle dalga geçse müzikle uğraşırım. Bizden yakışıklılar diye aynı duyguları yansıtamazlar. Bir uğraş bul kendini iyi olduğun mutlu hissettiğin uzmanlaş o işte ki durup kendine diyebilesin tamam bu yok ama bu var
- +1 yıl
DMiles :) tipinde bişi yok ne dert ediyoon beya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunu aşabilirsin. Benim de sevgilim olmadı. Ama sevgili olmak illa tiple olan bişi degil. Önce bunu öğrenmelisin. Herkes cok yakışıklı ya da cok guzel olacak diye bişey yok. Tipin iyi değil diye bu senin zeki olmadıgını ya da baska konularda başarılı olmayacagını göstermez. Konuşma kabiliyeti cok daha önemli inan bana. O yüzden tipine çeki düzen verip kendini başka konularda geliştirebilirsin. Hem özgüvenin artar hem kendine uygun birini bulabilirsin. Ama önce bu korkularından kurtulman lazım.
00 Yorumla
+1 yılne olursa olsun isyan etme Allah'a. O'na sığın. böyleyse eğer mutlaka başka iyi özelliklerin vardır onları keşfetmeye çalış. erkeklerin arkadaşlıkları daha kuvvetlidir. kızlar gibi, biri yanlarından ayrılınca çekiştirmezler, dış görünüşüne göre yargılamazlar. yani yargılamayanları da var. çevreni genişletmeye arkadaş edinmeye çalış. kendinle daha barışık olmak için terapi alabilirsin bal ne durumda insanlar var ama kendileriyle barışık ve mutlular. en çok imrendiğim tipler. onlar gibi olabilirsin.
39 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir artı özelliğim yok diyebilirim sana o derece. Ne konusabiliyorum ne tipim var. Kız gördüğüm zaman bile heyecanlanıyorum o derece
- +1 yıl
psikyatriste gidebilirsin. inan faydalı olacak. kendini kusurlarına rağmen sevmene ve heyecananını yatıştırmana yardım edecekler. ayrıca artın yok değil, sen keşfetmemişsin. baktın yok, eksi bir yönün üzerinde çalışıp geliştirmeye bak o zaman.
Soran+1 yılPsikiyatrist'e gidicemde 1 gün düzelticek 2. gün aynıyım yine :( :(
- +1 yıl
yo ne biliyosun inanırsan düzelir 1 2 ne fark var da ikinci gün aynı olasın tedavi aynı tedavi sonuçta
Soran+1 yılDuyulursa dalga geçilirim daha beter olurm
- +1 yıl
niye dalga geçilsin bunu yapacak insanlar varsa çevrende at onları çevrenden zaten. hem onlar nasıl görsün seni psikiyatristte görmeleri için kendilerinin de gidiyor olmaları gerekir?
Soran+1 yılPsikiyatrist benim tipimi değiştebilecekmi. Hayır. Aynaya baktıgma yine aynı ben'i gördüğüm zaman eski hale gelicem.
- +1 yıl
evet ama kendini bu halinle sevmeni sağlar ve saçını kaşını, sporla vücudunu, cildini dişini düzeltebilirsin?
Soran+1 yılSpor yaptımmı dha beter oluyorum suratım çöküyor hortlak gibi birşey oluyorum. Gözler kayık zaten :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
20Cevap
+1 yılKendini topla ve git aynaya bak surati yanan ve yuzunde yanik izi olan insanlari dusun sukret haline ole bir hale gelirsin ki keske eski halim olsaydi der simdi ki halini ararsin Allah korusun
Eminim sende ozel biseyler vardir bunu sen goremezsin tarzni deistr ve ddgm gibi sukret13 Yorumla
Soran+1 yılŞükür şükür nereye kadar yok değişmiyo. Kafamdaki düşünceleri naaptıysam değiştiremedim :'(
- +1 yıl
Sen baya bunalma girmissin ya
Soran+1 yılBen şu an sağlam düşünemiyorum. Doğru düzgün yemek yiyemiyo sağlam düşünemiyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama eminim dediğin kadar yoksun depresyondasün ve herşeyi büyütüyosun
İnan bana dış güzellik geerçekten önemsizdir benim bir arkadaşım vardı çocuğu görsen ödün kopar kaapkara bir şey ama öyle sevimli kiii bugün gelse evlenirim dış görünüşün hiiç bir önemi yok güzelliik geçici bir şey bir kaç yıla herkes yaşlanıcak
Seninde eminim güzel yanların vardır sadece görmesini bilene lütfen üzme kendini Allaha şükret ya ayakların olmasaydı ya bir gözün kör olsaydı ozaman napardın?
Tipini bir kenara koy ve kendi kişiliğini geliştir lütfen böyle sudan sebeplerden dolayı üzme kendini ben kıyamam ki sana112 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleyim gerçekten öyleyim yani avutulmak istemiyorum :( Ben sevimlide değilim tipimde yok paramda yok hiçbişeym yok diyebilirim :( Herkes yanına yakışan birini ister elbette kimse tipsizle ugrasmaz. Hiçbir artı yönüm yok benim hep ağlayan üzülen bir insanım :/ Her sebebden üzülüyorm işte
Cevap sahibi+1 yılO çocuğun da parası yok tipide yok
Sevimlo olmak senin elinde bu değiştirebileceğin bişey neden sevimsizim diye yaratıcıyı suçlayamazsın
Herkes sevdiğin birinii isyer vu sitede durmadan tiptrn ahkam kesenlerin güzel insanlarla birlikte olduklarini mi saniyosun insana sevdigi güzel gelir güzel düşünen güzel görür ve hayatından lezzet alır önce bakış açını değis
İşe bir piskologla başla
Soran+1 yılO çocuktan dha tipsiz oldugma yemin edebilirm onu görmeden bile :( Bu yüzden kimseyle konusmak ıstemıyorum cünkü kimseye yakısmadıgımı düşünüyorum :( :( Herkes güzel ben kötü olay bu. Kmseden yardım ıstemıyorum bunun bir çaresi yok :(
Cevap sahibi+1 yılBana bak beni deli etme
Ben ne diyorum sen ne diyosun
Güzelliğin ne önnemi var?
Sen kişiliğini geliştir
Ve pisjolağa gitt lütfen
Soran+1 yılÖzr dilerm k. bkma :( hiçbirini malesef yapamıcam :(
Cevap sahibi+1 yılNeden ama çok üzüyosun beni :(
Soran+1 yılÖzür dilerim ölmekten başka bişe düşünmüyorum yine aynaya baktımda yine moralim bozuldu :(
Cevap sahibi+1 yılSenin ne muhteşem gözlerin olduğunu bir bilsen ömrünü şükrederek geçirirdin
Soran+1 yılÖyle birşey yok :( Gizliliğini açarmısın 1 dakikalıgına. Resim göndericem snra tekrar kapatırsın. Mesaj atıcamda :(
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
Yorum?
bende tipimsen aşırı tiksiniyorum ve mutlu değilim sanki herkesin yaptıklarını yaptığımda çirkin olduğum için yargılanabileceğimi düşünüyorum çünkü güzel değilsen kimse seni yargılamadan sevmez kendini onlara kanıtlamak zorundasın ama güzel veya yakışıklıysan hemen yanlarında yer açıyorlar ben yalnızlığın sıkıcı olduğunu düşünüyorum kimseye ihtiyacım yok felsefesini de istemiyorum ben sadece gece yatarken bugün çok güzel geçti çok eğlendim demek istiyorum ne biliyim hayatımda bir şeyler değişsin istiyorum sanki konuşurken sus artık seni dinlemek istemiyoruz diyecekler sanıyorum ve aklımdan geçenleri konuşmuyorum
20 YorumlaKardeşim benim tipten gelen eksikliğini giyiminle kapat. bak kafan büyükmüş güzel bir şapka takarak başlayabilirsin olumsuz gibi görünen şeyleri kendi lehine çevir. yani bunun gibi birşeyler yap gözün küçükmüş güneş gözlüğü tak ama tarz olsun bilmem anlatabildinmmi?
00 Yorumlasevgilin olması için tip önemli değil. mesela benimde 2 senedir değil sevğili kankim bile olmadı. yakın zamanda araştırma yaptım. biraz karşı cinse fırsat vermen gerekir. sanaldan tavlamak istiyorsan 1 mesaj atarak başlayabilirsin. ama reel olarak biriyle takılmak istiyorsan gülmen yeterli...
05 Yorumla- +1 yıl
Iyi diyorsunda bu tipe bakarlarmi baksana
- +1 yıl
Haklisin helal olsun kardesim :)
la yalniz yinede tipimde sorun var mı - +1 yıl
Sorun olarak ne var dostum
+1 yılAllaha isyan ne demek? . Sen şu resime bir bak şükret haline. Resimdeki bayan o gördüğün adamın karısı. https://i.hizliresim.com/mqJq1R.jpg
80 Yorumlaarkadaş her şey tip demek değil ki. senin bilmediğin güzel özelliklerin vardır ve bunlarla ön plana çıkıyorsundur zaten. dünyadaki herkes çok yakısıklı değil ki. hele de bu ülkede :) kız arkadasın da iyi ki olmamış boşver onun derdiyle mi uğraşıcaksın sen de bendensin. isyan etmeyi bırak önce ve toparlan acilen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'a isyan etmek yerine sukret en azından elin kolun ayagin gözün burnun kulağın ağzın var. Ve hic bir ozurun yok. Sukretmeyen sukursuz kalır der annecim.
Seni seven dış görünümüne değil, kalbini sevsin. Ve unutma ki birgün kalbini çalacak birisi çıkar karşına.13 Yorumla- +1 yıl
Annenin agzina saglik dogru soylemis :(
Bk resmime dun cekildim gercekten dedigim kadar var demi cirkinlik feln
Cevap sahibi+1 yılYa sen ol git. Fazlasin buraya özürlü.
- +1 yıl
Neden oyle dion abla
Allaha ne diye isyan ediyon kardeşim im. Allaha Şükür et. Seni engelli olarsk getrmemis dünyaya. Senin gözlerin i kör olarak getirmemis. Şükür etmesini bil
14 Yorumla- +1 yıl
DMiles :) tipinde bişi yok ne dert ediyoon beya :)
- +1 yıl
ayyy yanlıs yere yazdım:D
sosyal olarak eksikliklerin olabilir, bunun nedeni tipin değildir. bir şeyler yolunda giderse, kendini sevmeye başlarsan, inan aynaya bakınca mutlu olabilirsin. bu konuda psikolojik destek almanı öneririm, hayat yaşamaya değer.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman mutlu olamadım aynada falan :( Hele kameralar düşmanım :(
+1 yılOfff. of. Elimden bir şey gelmiyor şu an ama böyle hissettiğin için benim de içim sıkıldı :/
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum teşekkrler yinede :(
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Aaa yapma ama böyle, Allaha isyan etme. her insanin bir guzelligi vardir. Benimde hic olmadi sevgilim. Cirkin oldugun anlamina gelmez bu. Uzulme birgun karsina seni cok seven biri cikacak:)
13 Yorumla
Soran+1 yılYo benimki çirkinlikten. Aynaya bakılcak halim olmadıgı ıcın :(
Soran+1 yılYokki hic fotoğraf cekilmem bn :(
Şimdi Allah'ın yarattıığ her canlı güzeldir diyeceğim klasik bir cevap olucak değşime uğrayabilirsin bu senin elinde :) bende 16 17 yaşında çirkin tombik sevimsiz birşeydim
04 Yorumla
Soran+1 yılBen oldum olası böyleyim :( :(
Soran+1 yılBılmıyorum sağlam düşünemiyorum :/
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeni düşün
kel göbekli ve gözlüklüyüm
aynaya bile bakmıyorum
ama sevilen bir insanım
hayatın birazda başka tarafına geçmek lazım02 Yorumla
Soran+1 yılBen sevilmiyorumda :(
- +1 yıl
e biraz toplumun insanı ol
herşey yakışıklı olmak değil
unutma yakışıklılar çabuk unutulur
çirkinler unutulmaz
mesela sen ve ben
+1 yılAllah yarattı seni allahın yarattığına cırkin deme :) elin ayağın tada gözlerin olmasaydı? O zaman ne olurdu. Şükür et Allah daha beterini vermesin hiçbirimize. kimse mükemmel değildir senin için güzel olsun yeter ki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama. herkes çok mu mükemmel herkesin kusurlu yanı vardır, ya sakat olsaydın ya daha mı guzel olacaktı. mutlu et kendini guzel guzel giyin ne bileyim saclarını farklı kestır belki bu sacma dusuncelerınden kurtulursun. sonra da otur sakat olmadığına şükür et ne insanlar var daha
00 Yorumla- Diğer konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılisyanın seni bir sonuca ulaştırmaz kendini olduğun gibi kabul edip mutlu yaşamalısın, sağlıcakla
11 Yorumla
Soran+1 yılEdipte napıym ki hep böylemi sürecek ölene kadar :(
Üzülme Allah her insana bir eş yarattı bana ulaşır mısın lütfen elimden geldiği kadar destek olur yanında olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılHayr kmseden yardım ıstemıyorum özür dilerim :'(
Soran+1 yılK. bkma özürdilerm :'(
iyide herşey dış görünüş mü ya? Bü dünyada hala insanlığa kalbe dürüstlüge karaktere bakan insanlar var
01 Yorumla
Soran+1 yılBence artk yok. Dış görünüşü kötü olanın içini anlamak ıstemıyor kimse
+1 yılKardeş ne tipin bozuk ne şeklin 2. si elin tutuyor ayağın basıyor gözün görüyor bunun içinmi allaha isyan ediyosun?
02 Yorumla- +1 yıl
Hakliisin I ama Napim
Mesela o teaming dun duncekildim - +1 yıl
Pardon o resmi
Syan etmen cok yanlis herkesin bir kusuru var kendi tarzini yarat iyi hissetcegin sekilde giyin saglikli oldugun icin sukret
07 Yorumla
Soran+1 yılHçbir kusur göremedim insanlarda :( boy fizik herşey var ama tip 0 sanki allah öylesine yaratmış da yarıda bırakmış gibi birşeyim :(
Soran+1 yılBılmıyorum mesela senin çekildğin gibi bir resim çekilmeye kalksam kesin hüsrana uğrarım görenler dalga bile geçer o derece
Soran+1 yılSana yakışıyo :( üçgen suratım var :(
Soran+1 yılSaç şekli yapacak kafa yok. Saçımı kestirdim bugün. Kafam yamuk yumuk falan öyle birşeym yani :(
+1 yılNickinden anladığım kadarıyla seni övmemizi istiyosun :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir
+1 yılaynı ben
cok cirkinim keske gebersem artık lanet olsun11 Yorumla- +1 yıl
ulan güldürdün gece gece:))
yahu arkadaş insanların içinde hep bir nankörlük var sana kolu bacağı olmayan, gözleri görmeyen kulakları duymayan ama içinde yaşam sevinci dolup taşan bir yığın insan gösterebilirim, hiç birşey olmasa bile sağlıklı olduğumuz için, aldığımız her nefeste Allah'a şükretmemiz gerek, tipler eşit olmayabilir ama zekayı kullanır kafayı çalıştırırsan kız işi fasa fisodur önemli olan insanın yaşadığı hayattan zevk almasıdır kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz, zorunda hissediyorsanız ananıza babanıza kardeşinize beğendirin sizi ilelebet yalnız bırakmayıp sevecek olan tek varlık onlardır bunu hiç bir zaman unutmayın
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yorumumu görürsen kardeşim bana dönmeni rica ediyorum
00 Yorumla
+1 yılŞu an bende öyle hissediyorum aynı durum cidden fotoğraf falan yakınlaştırıp bakayım diyorum sonra kendim kendimden utanıyorum çok iğrenç geliyorum kendime nefret ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılestetik de mi bir işe yaramıyo? giyim ve estetikle kapat?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunu takmamalisin bunu bir sorun haline getirirsen daha fazla uzulursun sonucta hersey guzellik cirkinlik degil ayrica sevgilinin olmasi mecbur degil belkide cok sanslisin ama farketmiyosun bende guzelim ama hic mutlu degilim maalesef:((
00 Yorumla
+1 yıll*n olum nasılım konusuna ambargo mu koydun neden hep sen bu konudasın
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen O'na isyan ediyorsun ama karşına evleneceğin kızı çıkarıcak olan gene O.
O'na isyan etme ki O'da seni bırakmasın !10 Yorumlafoto koysan iyi olurdu. ona göre konuşurduk
23 Yorumla
Soran+1 yılYokki. Hiç çekilmem nefret ederim aynalardan kameralardan :(
Soran+1 yılPeki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum aynıyız bu konuda bende kendim için ucube derim sürekli tipsiz olunurda bu kadar mı olur
00 Yorumla
+1 yılSenin mi sevgilin olmadi birak ya 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Noldu)
Neden oyle konustun ablaaa - +1 yıl
Haha burada insanlar iyi seyler desin diye cozum uretmissin acitasyona girmissin. Zeki cocuksun yeminle 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bak wallaha oyle bisey. yok eger oyle bir sey varsa babam ölsün tamamen icimden gelenleri yazdim keske eig secseydim birazdaha erken gelsieydin
- +1 yıl
Bir sey olmaz 😂 iyisin iyi
İntar etmeyi düşündünmü
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünüyorum cünkü kaldırmıyo kafam bu durumu
Soran+1 yılDışı kötü olan insanların içine kimse bakmaz merak etmez bence gerisi boş
- +1 yıl
yoruma bak ya sende hepten gazmı veriyon ya murat :/
o kadarda kötü değilsin
01 Yorumla- +1 yıl
Sen cok iyisin unutma bunu tamammi eig seccektim ama baskasini secmisim
deme öyle kimse cirkin değildir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen malesef öyle :(
Soran+1 yılZorundayım ama insanlar kabul etmez bu durumu
Dert etme bu durumu kabullenmeeye calis
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmayanın anlaması zor :(