Çirkin olduğum için kendimden utanıyorum?

O kadar utanıyorum ki Instagramda 1 tane bile fotoğrafim yok veya diğer platformlarda profil fotoğrafımda da yok o kadar çirkinim ki dışarı çıkmak istemiyorum annem veya babam güzel kızım demiyorlar bile en son 10 yaşımda söylemişlerdi ve annem artık çirkin olduğumu itiraz bile etmiyor hatta benden utandığı söyledi 2 kere önümden gidiyor hep abim falanda öyle herkes küçükken en azından tatlıydın şimdi oda kalmamış falan diyor odamda kalıp hiç bir yere gitmek istemiyorum sesim bile iğrenç aile üyem arasa bile konuşmaya utanıyorum çünkü sesim iğrenç görünüşüm yüzünden zorbalığa uğradım okulda gitmek istemiyorum arkadaşım 3 tane var sadece bakım falan yapsam bile iğrenç olurum hiç bir elbise veya tişört falan bana yakışmıyor aslında fotoğraf çekmeye bayılırım ama çirkin olduğum için hiç çekmiyorum veya açık renkleri severim pembe gibi ama insanlar dalga geçer diye hep siyah seviyorum dedim kimse fikrimi önemsemiyor güzel kızlarla veyr erkeklerle tanisirken o kadar utanıyorum ki çünkü ben tipsizim her konuda kötüyüm ama onlar harika her an bende dalga gecerlermis gibi geliyor birisi bana kız falan diyince garipsiyorum çünkü kim benim tipsiz insan için kız der ki babam bana kızım değil oğlum demeye başladı gratise ne zaman arkadaşlarımla girsem benle müşteriler veya çalışanlar dalga geçer diye dışarda bekliyorum veya gidiyor parfümlere falan bakıyorum 2 sınıftan beri zorbalık görüyorum ve cidden artık çok yoruldum bende normal bir kız olmak istiyorum kendisini çirkin sanan kızları görünce kendimden iyicene utanıyorum o kadar çirkinim ki ilerdeki çocuğum görünüşü bana çekerse kesin benden nefret eder diye çocuk bile yapmak istemiyorum ilerde ve kendi sevdiğim şeyleri söylemeye bile utanıyorum artık güzel olmak istiyorum aç bıraksam zayıflar mıyım onu bile bilmiyorum nasıl güzel olabilirim ve kendimi nasıl insanlara sevdiririm keşke bir odada hayvanlar ben telefonum kulaklığım kitaplar olsa sonsuza kadar mutlu yaşayabilirdim
Çirkin olduğum için kendimden utanıyorum?