Diğer Sinirlerim çok bozuk. Konuşabileceğim biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Beni dinleyecek yargılamayacak birisi... Güncellemeler+1 yıl Aranızda hanginizin abaza olmadığını ben nasıl ayırtedecegim 😅 Güncellemeler+1 yıl Aranızda birine derdimi anlattım çok teşekkür ederim hepiniz geldiniz 😊 Sinirlerim çok bozuk. Konuşabileceğim biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yardım edilecek bir şey varsa dinlerim fikrim yoksa da kb artık 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. Böyle birini dinledim sonra engel attı bana pis fa.. şe... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Başka konulara mı geçtin acaba 😅 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Bilemem acaba kim geçti 😜 Yorumla Soran +1 yıl Neyse 😅 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Hemen çamur at başka konulara mi geçtin... he sadece başka konulara biz geçiyoruz anasını satayım... siz hiç gecmiyojNuz Yorumla Soran +1 yıl Ben birşey demedim öyle yaptıysan engellemiştir onu demek istedim 😅 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Neyse? Yorumla
Aşıkmumy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Nedir derdin derdini söyle sana kim olduğunu söylim 0 0 Yorumla
nnuronlinee Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bekle bi on dakika 8332965 tane abaza gelir şimdi 2 0 Yorumla
YourName333 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Hayır yok, kusura bakmayın. 0 0 Yorumla
ÇayırÇimen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 496 cevap paylaştı. Konu nedir yaz istersen 0 0 Yorumla
nolifer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Konuşmak istersen burdayım^^ 0 5 Yorumla Bosverbenicanimya +1 yıl Sen ne arıyorsun burada? Benden izin aldın mı? Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Ablası gelmiş Yorumla Bosverbenicanimya +1 yıl @yanlizkurt8434 sevgilisi* Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Nasiiiiii Yorumla nolifer +1 yıl Bayaaaa Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl soruna bağlı ne belli senin dalga geçmiyeceğin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden dalga geceyim insanlara kendimi karalamaktan başka birşey değildir bu Cevap sahibi +1 yıl burda çok oluyo gizlisinde nerden bilicez Soran +1 yıl Öyle de Öyle yaparak kalitemi kücültwmem Cevap sahibi +1 yıl söyle sorunu Cevap sahibi +1 yıl Abaza deyilim sorunu sorabilirsin
kayıpkentlidöndü Takip Et Bilge Yaş: 78 +1 yıl ben dinlerim neden yargılayıalım anlat yaz 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 667 cevap paylaştı. Anlat bakalım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konuşabiliriz 0 0 Yorumla
CinselliğeDüşkünüm Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl No yargı yes dostluk yaz dostum... 0 1 Yorumla CinselliğeDüşkünüm +1 yıl Yazacsksan yaz bebeğim😒 Yorumla
umudunnn Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl tabı 0 1 Yorumla umudunnn +1 yıl sen bılırsın Yorumla
SensizNerelereGidem Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Meditasyon yaparak konuşacağıma söz veriyorum. 0 0 Yorumla
Keşkebenimolsan Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Tabiki var dinlerim 0 1 Yorumla Keşkebenimolsan +1 yıl Bana da anlatsan Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. neyin var? 0 3 Yorumla bidenemeli +1 yıl anlatırsan dinlerim. yol göstermeye çalışırım. Yorumla bidenemeli +1 yıl Hadi geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 abaza cikmadi Allahtan 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dinleyebilriim 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abazalıkla alakam yok Yorumla Soran +1 yıl Tamam olur sorayım ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dinliyorum Yorumla Soran +1 yıl Burda mı 😅 herkes burda okuyabilir benim sorunumu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yardım edilecek bir şey varsa dinlerim fikrim yoksa da kb artık
Böyle birini dinledim sonra engel attı bana pis fa.. şe...
Başka konulara mı geçtin acaba 😅
Bilemem acaba kim geçti 😜
Neyse 😅
Hemen çamur at başka konulara mi geçtin... he sadece başka konulara biz geçiyoruz anasını satayım... siz hiç gecmiyojNuz
Ben birşey demedim öyle yaptıysan engellemiştir onu demek istedim 😅
Neyse?
Nedir derdin derdini söyle sana kim olduğunu söylim
Bekle bi on dakika 8332965 tane abaza gelir şimdi
Hayır yok, kusura bakmayın.
Anlat merak ettim.. Sakinleeşş
Konu nedir yaz istersen
Yapabileceğimiz bir şey varsa tabi
Konuşmak istersen burdayım^^
Sen ne arıyorsun burada? Benden izin aldın mı?
Ablası gelmiş
@yanlizkurt8434 sevgilisi*
Nasiiiiii
Bayaaaa
Kendi icinde coz bence
soruna bağlı ne belli senin dalga geçmiyeceğin
Neden dalga geceyim insanlara kendimi karalamaktan başka birşey değildir bu
burda çok oluyo gizlisinde nerden bilicez
Öyle de Öyle yaparak kalitemi kücültwmem
söyle sorunu
Abaza deyilim sorunu sorabilirsin
Yargılamadan dınleyebılırm:)
Benim kendi sıkıntılarım var
ben dinlerim neden yargılayıalım anlat yaz
Evet bütün abazalar buraya dolmuş
Anlat bakalım
Konusalim
Yok knk
Olur dinlerim
Konuşabiliriz
No yargı yes dostluk yaz dostum...
Yazacsksan yaz bebeğim😒
Abaza değilim. Buyur
Ben gel bea
Noldu?
Neden?
buyur
Yaz panpa
hayırdır ne oldu
tabı
sen bılırsın
Meditasyon yaparak konuşacağıma söz veriyorum.
Gel konuşalım
Dinlerim buyur gel
Buyurun
Seni tek yargılayacak Allahtır 🤭
Tabiki var dinlerim
Bana da anlatsan
Mevzu ne
neyin var?
anlatırsan dinlerim. yol göstermeye çalışırım.
Hadi geçmiş olsun
Teşekkür ederim 😊 abaza cikmadi Allahtan 😊
Buyur
Tabi buyur
Anlat dinlerim
Burdayım
dinleyebilriim
abazalıkla alakam yok
Tamam olur sorayım ozaman
dinliyorum
Burda mı 😅 herkes burda okuyabilir benim sorunumu