Çok heyecanlı bir yapıya sahibim. Çok heyecan yapıyorum gereksiz kurgular ve bu bende çok strese yol açıyor ellerim titriyor kasılıyorum nasıl giderebilirim bunu ben çok sanım sıkılıyo bu duruma
#sonkamelyatatlişşey
#sonkamelyatatlişşey
Aşırı heyecan duygusunun üstesinden gelebilmek için öncelikle bireyin heyecanlanmayı kompleks haline getirmemesi gerekmektedir. Heyecan duygusu oldukça insani bir duygu olurken, bu durum kişinin verimliliğine ya da genel olarak yaşamına zarar vermeye başladığında sorun olarak görülmelidir. Bunun dışında güven eksikliğinin aşılması, hata yapma endişesinden kurtulmak, daha önce yaşanan travmalara dikkat etmek gibi durumlar aşırı heyecanlanmayı yenmek için dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır. Öte yandan aşırı heyecanlanmayı yenmek için bir psikolog ya da psikiyatristten profesyonel destek almak da doğru bir yöntem olacaktır. Bu gibi durumlarda uzmanlar hastalarına terapi yöntemleri uygulayarak sorunun kaynağını tespit etmekte ve problemin üstesinden nasıl gelinebileceğini göstermektedir.
Yapma tatlım ve sürekli nefes egzersizleri yap kafanı dağıtacak hobilere yönel
Cevap
12Cevap
Peki birisi arkandan sessizce gelip böh yaparsa ne yapıyorsun 😃
Hmm ben de şu sınavlar da hiç heyecan anlamadım gitti 😃
Kesin bu da troldur he hayatı trol olandan ne beklersin ki😈
Sakince bekle ve sakinleşmek için kendine süre tanı kendine kulak ver geçer
Sen ben misin kankam 😕
gardaş bu durum beni de ayar ediyürrr
tanışalım aminüm
Arabesk müzik dinleyerek.
Bende aynı durum.
Bilmem içine kapanık biriyim kimseyle işim olmaz misal biriyle konuşurken ellerim titrer hemen heyecanlanırım o yüzden kimseyle konuşmamaya çalışıyorum özgüvenim yok yani tatlı dil konuşamıyorum kimseyle.
Benimde tam tersi sınavda daha atılganım bende 😂 sen stresten öyle oluyorsun rahatına bırak kendini
Aşk acısı yaşayarak 😅😅😅
Zamanla gider herhalde emmioğlu :)
Tam olarak hangi konularda heyecanlanıyorsun. 🙄
Yani üstüne gitmen lazım bunun anca öyle yaşarsın. Sık sık o ortamlarda bulunman gerek ki o durum normal gelsin. Bildiğim yolu bu başka var mı bilmiyorum :/
Doğduğundan beri böyleyse düzelmez
Pasifflora en zararsız sakinleştirici ama receteli oluyo galibaa ya
Oda bitkisel gibi zaten ama cidden hic bi zararı yok şurup bi bünyen hassa degilse uykuda getirmez
Bisey değil❤
Heycan yapmayarak pskxjxjsbskxdjd
Zor giderdim valla sıkıntı o
@Karamelaaaa Ablaaaa 🙃
Cağğğniiimmm😂😂
Yettim qardaşim🥳🥳🥳
Yaptım işimi gel gidek yiğidim ✌️
Bir bardak su iç 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?