Bir Diziden Örnek Almışsın Ragnarok Dizisi ve Bunu Yazmana Sevindim Çünku Diyer insanlar Gibi şu Dizi yi izleyeyim Hiç Olayı Bir Kere Bile Gerçekçi gözüyle Bakmayayım Yapıyolar diyer insqnlar Ama Sen Değilsin Ama Şunu Bil Dostum. İskandinav Dunyayı Yaratan kişiler değil Dünyada Ve Kendi Gezegenleri yaşır ve bunu anlatır şunu demek istiyorum Benim gibi Eğer Duz Mantık Gozuyle Bakmassan Bu Dunyada Neler Geçiyo Neler
2 ay önceki yazıyı nereden buldun :) Doğru ben herkesin baktığı gibi bakmam. Peki bu dünyayı yaratn kişiler kimlerdir? Vede biliyorsan ben ne kadar daha sabretmeliyim kimim ben?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir Diziden Örnek Almışsın Ragnarok Dizisi ve Bunu Yazmana Sevindim Çünku Diyer insanlar Gibi şu Dizi yi izleyeyim Hiç Olayı Bir Kere Bile Gerçekçi gözüyle Bakmayayım Yapıyolar diyer insqnlar Ama Sen Değilsin Ama Şunu Bil Dostum. İskandinav Dunyayı Yaratan kişiler değil Dünyada Ve Kendi Gezegenleri yaşır ve bunu anlatır şunu demek istiyorum Benim gibi Eğer Duz Mantık Gozuyle Bakmassan Bu Dunyada Neler Geçiyo Neler
2 ay önceki yazıyı nereden buldun :)
Doğru ben herkesin baktığı gibi bakmam.
Peki bu dünyayı yaratn kişiler kimlerdir?
Vede biliyorsan ben ne kadar daha sabretmeliyim kimim ben?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!