Yurt dışında ve hindistan'da yaşayanlarla konuştuğumda bizim kızlarımız daha güzel. İşte neymiş Türkler SAFTİRİK adamlarmış birde en çok şaşırdığım bize PİS bir millet demeleri ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Cevabın nedir?
+1 yılidrarlarını yol kenarına yapan,, çatal kaşık kullanmayıp direk elle dalan,, saçlarından bir kilo jöle eksik olmayan,,, acaip bir şeyi çiğneyip çiğneyip sonra tükürerek etrafı kırmıza bulayan ay da yılda bir duş alan hindistanlılar mı temizz :D şaşırdım kaldım bence geneli öyle düşünmüyor.. hatta türklere hayranlıkları var.. tanıdığım hindistanlılar türklere hayranlık duyduklarını söylüyorlar ayrıca dünyanın en çirkin ırklarındanlar.. genelleme yapmak yanlış aslında ama yinede gerçekler böyle...
07 Yorumla- +1 yıl
ben çok severim bollywood sineması ilgiliyim az çok biliyorum gerçekten küçümsemem * görünen köy kılavuz istemez.. sanatçıları dışında insanlar sefil durumda.. zaten cast sistemi var çok acınacak halleri var türkiyeyi böyle laflar etmeleri abes olmuş biraz.. sen bahma hepsi içten içe bize hayranlık duyuyor...
- +1 yıl
bizimkiler hollywood meraklısı :DD
En İyi Cevaplar
genelini bilemem ama çok yakın beraber çalıştığım Hintli arkadaşlarım var çok şeker ve tatlı insanlar ayrıca hepsi Türkiye'ye ve Türklere bayılıyor :)
02 Yorumla
+1 yılÖncelikle Hintliler arasında çok pis insanlar var, ayrıca yemek alışkanlıklarından ve baharatlarından dolayı kötü kokuyor ve komik bir aksanla konuşuyorlar. Bize pis demeleri normal avrupada yaşayan Türklerin bazıları bizi kötü temsil ediyor. Yaz döneminde Fransa - Almanya- Hollanda gibi bir ülkeye git dönüş uçağındaki Türkleri gör o zaman anlarsın neden bize pis dediklerini.
11 Yorumla
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu kadına bakarak güzellik anlayışlarını görebilirsin, Tek kaşlı hintlilerin.
www.google.com.tr/search18 Yorumla- +1 yıl
Ya peki Avrupalıların ya da dünyanın Hintlilere bakış açısı ne tamam vizede bayılmıyolar ama ingilizcen ve tipin düzgünse Türklere yapmıyorlar pek ama Hintlilere bakış açıları nasıl ingilizce ve tip olaylarına girmiyorum bile
- +1 yıl
Bayılmıyolar ama kori sosu kokmuyoruz. Yani tipin infilizcen düzgünse çokta ırkçılığa maruz kalındığını söyleyemem ama genel anlamda ne oldufu belli bursa Hintliler konu bizden daha mı uatunler insan muamelesi açısından dünya onlara bayılıyomu sanki insan demeye de bin şahit yav on yıl yıkanmıyolar
- +1 yıl
Yani hepsini diyemem ama geneli berbat Avrupalıların ya da onu geçtim dunyanıngozunde şunlardan daha ileride ve sevilesi olduğumuzu düşünüyordum en azından kokmuyoruz ya da sömürge deyiliz eskiden ing şimdide abd somuruyo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
34Cevap
yorumlarin cogu cahil kayniyo resmen abi bos bos yorum yapcaginiza aklinizi kullanin ilk önce hayatinizda hic hindistana gittiniz mi veya bütün hintlilere türkleri seviyo musunuz diye bi soru sordunuz mu biliyorum ki bi cogunuz bunlarin hicbirini yapmadiniz bu arada bende hic hindistana gitmedim burada da hintlileri savunmuyorum ama gercekten bi ülkeye gitmeden ve o ülkenin insanlarinin türkiyeyi sevip sevmedigini bilmeden sacma sapan düsünmeniz cok cahilce ve aptalca bi davranis üstelik ayrica madem hintlilerin türkleri sevmedigini düsünüyosunuz söylüyosunuz o zaman neden bi cok hintli aktör türkiyeye geliyo azcik beyninizi kullaninda öyle konusun akil var mantik var yani
10 YorumlaBizim millet mi pismis TÜRKlerden temiz millet mi varmış. Tuvaleti kim icat etmiş. Onlar önce zenginlik gostergesi diye dislerinin arasında kalan şeyleri temizlesinler igrencler. Cins cins şeyleri var pislik insanlar sac sakal birbirine karışmış temizlik adına hicbirsey yok daha bize laf atıyorlar. Hayatta görünce igrendigim bir Çinliler iki hintliler.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya peki Avrupalıların ya da dünyanın Hintlilere bakış açısı ne tamam vizede bayılmıyolar ama ingilizcen ve tipin düzgünse Türklere yapmıyorlar pek ama Hintlilere bakış açıları nasıl ingilizce ve tip olaylarına girmiyorum bile
Ya hindistanda sırf inekler kutsal diye oraya buraya sıçıp yollarda dolaşıyorlar ve pislikleri bile alınmıyor sonra biz mi pis oluyoruz onlar önce ayda 1 kere yıkanmak yerine 2 günde 1 yıkanmayı öğrensinler
00 YorumlaPislik konusunu bilmem de. Onlar avrupai tipleri sevmez. Kendileri gibi kara tipleri tercih ediyorlar:(
01 Yorumla- +1 yıl
Hintliler kendilerine baksınlar, öküze tapan bir millet mi bizden daha zeki? biz ne kadar pissek onlar 2 katı pis ve yıllarca İngiltere sömürgesi olan ülke biz değil onlar oldu bunu da unutmasınlar, gelmeyeyim oraya..
10 YorumlaAcsinda sict. klariyla oynasinlar. illa gotl. rnd. ki donlarimi alalim biraz kufur ama ne yapalim idare etcez
00 YorumlaSağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fareleri öldürup ineklerin etinden sutunden tezeginden bile faydalandigimiz icinde olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKeklemişler seni. Hintliler ırkçı bir millet değil. Hele hele Türkleri zaten fazla bilmiyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
İyide ırkçılık yapmıyorlar artı pakistanla bangladeşlilere karşı ırkçılar bizi saftirik olarak görüyorlar. Lane bilmiyorlar mahatma gandhinin sözlerinde varız tak mahalı yaptıran İngilizler dimi biliyorlar hadiseyi felan tarkanı bide sürekli çakma şarkılarını yapmışlar, Kendini beyenmiş bir millet gittik gördük. Pisler ve saftirik bir millet olarak görüyorlar turkiyeyi
- +1 yıl
Onu bilemem ben gidip görmedim ama bizim hakkımızda pek bilgileri olduğunu sanmıyorum. Ha ileri geri konuşanları vardır. Her millette var. Bu aşağılık kompleksidir. Bizim millette de var öyleleri.
- +1 yıl
Bilgileri çok yok ama bu bize özgü değil. Cehalet. Priyanka chopra duman felan dinliyo cdlerini almış tarlanın felan. Bilen biliyo sanatçıları yapımcıları oyunculara teklif ediyolar turkiyede bizimkiler istemiyor. Ha genel halka gelirsen çevre ylkeler hariç İngilizler dışında bilgileri yok zaten. Cahil kesim
Hintlilermi. Duyda inanma medeniyetten uzak kalmış ve Türklerden fazlasıyla geri kalmış aciz hintliler değilmi bunlar. Gülerim buna :)
12 YorumlaHiç güleceğim yoktu :) Dünyada bulaşık yıkadığı yerde banyo yapan tek millettir hintliler. Bütün Hindistan tütsü kokar, o tütsülerde olmasa çöplük kokar.
00 Yorumlahttps://www.hurriyet.com.tr/dunya/11635182.asp
biz mi pis mişiz onlar önce kendilerine baksınlar.12 Yorumla- +1 yıl
evet hindistanda örnekleri çok
- +1 yıl
+1 yılEvet ciddende çok önemli bir konunun uluslararası ilişkilere taşınması lazım :D
10 YorumlaBende Hint kadınlarını beğenmiyorum ödeşmiş olduk :D
00 Yorumlahahahah kendi k. çlarına baksın onlar sineklerin biri uçuyo biri konuyo b, klara gidi yaaa
00 Yorumla
+1 yılBir kaç Hintlinin söylediğini, tüm Hintlileri aynı kefeye koyduğuna göre ciddi sorunların var.
06 Yorumla- +1 yıl
@Honered çünkü düşünemeyen bir varlıksın, ırkçı, özürlü bir yaratıksın.
- +1 yıl
@soran ben ırkçılıkla ilgili cevabımı sana yazmadım. Honored diye bir şahsiyet yorum atmış ona yazdım.
+1 yılkendileri çok mu temizmiş :D pis kokudan her yeri tütsüleyip duruyolar :D
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı olsunlar.
Gaz kaçağını çakmakla kontrol eden milletiz ona göre. :)00 Yorumla
+1 yılHadi ya ben de kajool bosanirsa ona yazayim diyordum
00 Yorumla
+1 yılselam kendilerine baksınlar kanka öküze tapanlardan ne hayır bekliyorsun tşkler
00 YorumlaKendilerine kokudan 10 metre yaklaşamadığın kişilerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hintlileri sevmem hele filmleri çok iğrenç çok b*ktan oluyor burdaki hint filmi diye ölenlere kapak olsun
01 Yorumla- +1 yıl
bizde onları beğenmiyoruz pis sapıklar
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hesabımı kapattılar yenisini anca yazdım 48 günde fikri değişenler ergenler genelde be biliyim ben fikir almak istedim
Hintliler bize pis diyecek en son millettir.
00 YorumlaSağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk defa Senden Duyuyorum.
08 Yorumlanolur beğensinler nolur
00 YorumlaAllah allah biz Sanki bayiliyoruz
00 YorumlaAhhahhaa yok artık 😂😂
00 Yorumla
+1 yılTanrılarını kesip yiyoruz sen olsan beğenirmiydin?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFilmlerine zıpladğıımmm
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılineğe file tapan varlıklardan ne beklenir
00 Yorumla
+1 yılBende onlari begenmiyorum zaten ;-)
00 YorumlaSağlık konusunda 6b cevap paylaştı. Ahaha onların ben tiplerini... :))
01 Yorumla- +1 yıl
- Sağlık konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlığa istinaden yazıyorum.. Çokta fifi
00 Yorumla Bizde onlara bayılıyoruz ya :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılAğızlarında diş yok birde bunu mu demişler :)
00 Yorumla Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı. kendilerine baksın * budistleri :D :D :D
00 YorumlaBok yesinler hepsini katletmek lazım sürtükler..
00 Yorumlakendilerine baksın pacozlar :D
00 YorumlaSadece gülüyorum =D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy biz sanki onlara bayılıyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
hmm üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokta tın
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?