Resmi ve yazılı olmayan tüm halk söyleyişlerde şeytan çok kötü bir fiziği olduğu belirtilir. Neden kötüler kötü fizikli tarif edilir? Loki, Fenrir, Hades, Baalzebub, Asmodeus, Aşmeday, ve şeytanın onlarca ismi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evrendeki tum guclerin sahibi ve kokeni Allahtir. Fani dunya hayatinda bunu kemdisine saygi gosteren gostermeyen herkese rastgele dagitmistir, fakat bu dunyanin ardindan gelecek sonsuz hayatta ise sadece razi oldugu kullara verecektir guclerini. Şu an iblisin sahip oldugu sayanistlerin imrendigi fani dunyadaki olumsuzluk sadece kiyamete kadar, sonrasinda fani dunyada sadece kiyamette tattigi eceli sonsuz cehennem hayatinda sonsuz kere tekrar tekrar tadacaktir. Iblis cehennemin sahibi kraki falan degil, aksine fahisesidir, tum cehennem halki onun ustunden gececektir, gorursen selamimi soyle o anlar, insallah haremime katacam o picci ;)
035 Yorumla- +1 yıl
iyi de onu haremine katarsan sen de şeytan olmuş oluyorsun çünkü büyük ihtimalle o topraktan olan seni düzecek, yani öyle olmasaydı, yani sen ondan güçlü olsaydın, şu an bir evliya olmalıydın
- +1 yıl
onun şarkısını biliyorum ben madem bu kadar istiyorsun bu gece yüzleşebilirsin kendisiyle
- +1 yıl
Tartini's Devil's Trill Sonata - Allegro assai - performed by Vanessa Mae[classic version]
youtbe yazın. uyumadan önce dinleyerek uyuyun. gece mutlaka kapınızı çalar - +1 yıl
bende gelmişti :D
- +1 yıl
konuşmadım her şey çok spontane gelişti. bu müziği ilk keşfettiğimde çok basit bir tınısı vardı. biliyorsun diablo şeytan demek latincede. bu müzikle uyuyakaldım. hayatım boyunca hiç karabasan gelmedi bana. o gece rüyamda uyandım. kendimi yatakta gördüm. bu arada müzikle birlikte uyumuştum. ve bana doğru gelen bir karanlık gördüm. yaklaştıkça ruhumu paraladı. zorla uyandım. farkındaysan videodaki fotoğrafla aynı:) uyanamadım ilk önce ama uyandığımda kendime gelemedim bir süre
- +1 yıl
şeytan çok güçlü birisi. beni pek çok defa kandırdı. tanrıdan vazgeçmeyeceğimi anlayacağınca o kadar etkili taktiklkerle saldırıyor ki:d inan bana çok zeki
- +1 yıl
nasıl dik duracağım? sanırım ben onlarla bilmeyerek bir anlaşma yapmış olabilirim
- +1 yıl
tanımadığım insnaların ruhlarını kısmen okuyabiliyorum. ve birkaç şey daha var, mesela şeytan tüyü gibi kavramlar, ama bunların karşılığında irademe çok yenik düşüyorum. iradesizim. bunu nasıl anladın dersen, çünkü hayat bir yerden alıyor bir yerden veriyor, bunun tek açıklaması bu olabilir
- +1 yıl
Her insanin bir seytani var, bu Allahin sinavi. bir filmde soyle replik vardi, seytanini asla olduremezsin, sadece onunla yasamayi ogrenirsin, onun amaci senin nefsini idini azdirip haram yedirmek, bu haram sebebiyle sana hukmetme yetkisi almakta Allahtan, o yuzden haramdan uzak durmalisin, cunku Allah harami terkeder
- +1 yıl
yaklaşımını sevdim. peki bir şey sormak istiyorum, tanrı kavramı pekala, onda sorun yok. peki ya din? mesela geçen gün birisiyle din felsefesi konuşurken bir ayette kişinin cariye ile ilişkiye girebileceği yazıyordu. kuranda. işte bir mi 2 mi 3 mü kaç taneyse. bu bana çok saçma geldi. ne düşünüyorsun=
- +1 yıl
ben tanrının yolundan ayrıldım ama ondan ne istesem kabul ediyor ve gerçekleşiyor. ama tanrının yolu çok ağır geliyor kabul edemiyorum. dedim ya sana. adım adım takip ediyorum, izliyorum şeytanı. satanı. o beni vazgeçirtemedi tanrıya inanmaktan. şimdi en çok sevdiğim şeyimi oynuyor. özgür ruhlu bir insanım ve bununla şantaj yapıyor bana tanrı karşısında. yani ben tanrının istediği hayatı yaşayarak bir keşiş gibi olmak acı verici derken...
- +1 yıl
Seninle ortak yonumuz cok, bende kendi nefsime guc yetiremedim, ama Allaha da yuz cevirmedim, dua okudukca beni reddetmedi Allahim sukurler olsun. Seytan eger seni resetlerse, ruhuna iskenceye baslar, bir hatanda bunalimla intihara ikna etmeye calisir, bisey kaybetmis degilsin bence uzak durmaya calis
- +1 yıl
oh yok intihara meyilli değilim. aslında felsefeyi çok severim, ve idolüm bir nihilist. nietzsche. kendisi çok severim, idolümdür. her ne kadar kendisi putlarınızı kırın dese de... ama yine de nihilist bir yaşam sürüp, tanrıya inanmak. bu iki uçurumda eşzamanlı yaşamak ne kdar ölümcül bir bilsen
- +1 yıl
cennete gitmeyi hiç düşünmedim bu yüzden yaptığım günahlar için pişman değilim. benim derdim tanrı. o da biliyor ya. çok seviyorum. sevmem için öyle çok nedenim de yok ama bilmiyorum içim coşkuyla doluyor
- +1 yıl
şehvetime yenik düşüyorum. öyle böyle değil, ciddi anlamda düşüyorum. genel olarak iradesiz bir insanım. her şeyin afedesin ama b*kunu çıkarıyorum. bir şeyi yaşayacaksam veya sahip olacaksam b*kunu çıkarmadan bırakmıyorum
- +1 yıl
teşekkür ederim sohbet için iyi sahurlar, iyi bak kendine
En İyi Cevaplar
alkol kullanan insanın suratı kötüleşir sigara kullanan çabuk çöker uyuşturucu keza aynı ve bu insanlar sana çirkin gelir bu saydıklarımın hepsi kötü şeyler demek ki azıcık beynini kullanırsan kötü şeylerin çirkinleştirdiğini anlarsın
02 Yorumla- +1 yıl
alakası yok. burada 86 yaşında komşumuz var yazlıkta. kendini bildi bileli sigara içiyor. adam hala sağlam. sigaradan bir ahlak yaratıp kötüleşir diyebiliyorsun ya pes yani
+1 yılZıt canlılarız biz insanlar için güzel olan şeyler onlar için çirkin, onlar için güzel olan bizim için çirkin. Yani kendi türünde güzel yaratılmıştır. İnsan için çirkin bir mahluktur.
09 Yorumla- +1 yıl
iyi de şeytan ben iyiyim demiyor ki. izafi olarak o kötü. hiçbir zaman iyiyiyim demiyor. ama insanoğlu iyiyim dedikçe, kötü şeyler yapıyor. biz onlardan daha çirkiniz bence
- +1 yıl
O senin düşüncen işte.
- +1 yıl
sen ne düşünüyorsun? şeytandan daha mı iyisin sence?
- +1 yıl
Şeytan kötü değil ki. Şeytanın işi insanlara kötülüğü aşılayıp yaptırmaktır.
- +1 yıl
kötü değilse tanrı neden onun yolundan gidenleri cehenneme atacağını söylüyor?
- +1 yıl
Çünkü kötülüğe sevk ediyor.
- +1 yıl
ama sen kötü değil, dedin
- +1 yıl
Kardeşim şeytan kötülük yapan birisi değildir. Kendini beğenmişlikten dolayı tanrının yarattığı en yüce mahluk olan insana itaat etmeyerek bir mücadeleye girmiştir. İnsanların kötülüğe yatkın ve akılsız canlılar olduğunu savunmuştur. Bundan dolayı da insanları kıyamet gününe kadar kötülüğe sürüklemeyi görev edinmiştir. Kendisi kötülük yapmamakta. Yaptırmakta.
- +1 yıl
iyi de güzel kardeşim, ben ahmetin aptal ve zayıf olduğunu bilsem ve onu kolay kandıurabileceğimi düşünüyorsam, bak ahmet, git ve kartvelisamsam'ı ayart, onu kandır, desem, bu da kötülüğe azmettirmeden dolayı beni kötü yapar.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Loki fenrir hades şeytan olarak geçmez. Ayrıca kötü fiziği de yok diye biliyorum.
sadece Fenrir kurt.
Bazı satanistler satan'ı Odin olarak bile adlandırıyorlar hatta şeytanı tanrı olarak görüyorlar. karışık yani09 Yorumla- +1 yıl
Fenrir'in babası insan olmasına rağmen kendisi bir kurt, İskandinav mitolojisindeki intikam tanrılarından veya bastardlardan birisi. yani o da onlar için bir şeytan. yani onların şeytanı yok ben sadece figuran olarak diyorum. yinede kötü birisi olduğu için kötü bir tip kurt ne?
- +1 yıl
fenririn babası loki bu arada tanrı ama, insan diyorum, insan görünümlü yani.
- +1 yıl
fenrir loki tarafından azdırılıp intikam içgüdüsüyle büyütülmüş bir mitolojik kavram. buarada lokinin insan olmadığını belirttim yukaıda tasvir olarak şeyetmiştim
- +1 yıl
bence bir çıkarım çıkarabiliriz
- +1 yıl
mesela frejya. anaç tanrı. iskandinavya'da böyle bir şeyin olması çok anlaşılır çünkü orada kadınlarda erkekler gibi savaşçıydı. mesela yunanistan. hermes bile bir tanrı olarak tasvir edilmiş. athena, bilgelik tüm bunlar o coğrafyanın felsefi oluşumuyla da ilgili olabilirr
- +1 yıl
mesela roma'da neptün yunanistan'da poseidon. tamamen akdeniz ırkı olmalarından dolayı deniz sevdalarından dolayı.
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şeytan cinlerden geldiği için güzel olma ihtimali yok.
07 Yorumla- +1 yıl
iyi de tanrının yarattığı bir canlı neden güzel olmasın ki onu diyorum tanrı yaratmadı mı onu da?
- +1 yıl
dış görünüşlerimiz ne işe yarıyor?
- +1 yıl
Bu hayatta çoğu insan için olumlu / olumsuz işe yarıyor ya da yaramıyor ama Yaradan için dış görünüşün bir anlam ifade etmediği gibi, bir işe yaramıyor.
Allah güzelliği yarattı ve bunun %50'sini Hz. Yusuf'a, geri kalan %50'sini gelmiş geçmiş ve gelecek tüm insanlığa vermiş. Sana düşen payı hesaplarsın artık. - +1 yıl
dış görünüş önemlidir, öyle olmasaydı herkes güzel olmak yakışıklı olmak için çabalamaz daha donunu bile giymeden kıçını yapraklarla temizlerdi. bu insanları aşağılamak içindir. dışgönürüş bir insanın %50 sidir.
- +1 yıl
tanrı için önemli değil ama sonuçta tanrı insanları, cinleri çiftler halinde yarattı. canlı beğenilmek ister. güzelsen mutlusundur net. güzel değilsen, kendini avutacak şeyler ararsın
- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılşeytan basit bir varlik degil insanin şeytani kendisidir 💋
10 Yorumla
+1 yılCin soyundan geldiği için çirkin denir
02 Yorumla- +1 yıl
güzel olma ihtimali yok mu yani?
- +1 yıl
Yok😃
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzellik görecelidir.
034 Yorumla- +1 yıl
neyi göreceli? :D bahsettiğim kişileri google'latabilirsin ve ne demek istediğimi anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılDediğin şeyler gerçek değil. Ondan kötü çizildiler
- +1 yıl
işte onu soruyorum. şeytan tasviri hep kötü. kırmızı veya siyah. tek gözlü veya iri gözlü. kötü kulaklı. ama niye?
Cevap sahibi+1 yılKötü olduğu için kötü. Kimse iyi görünümlü birinin kötülük yapabileceğini düşünmez.
- +1 yıl
iyi de insan şeytandan daha kötü biz niye güzeliz?
Cevap sahibi+1 yılOna göre biz kötüyüzdür.
- +1 yıl
niye biz kötüyüz ona göre?
Cevap sahibi+1 yılKötüyüzdür dedim belki iyizdir.
- +1 yıl
niye karar veremiyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇünkü onun düşüncesini bilmiyorum.
- +1 yıl
senin düşünceni istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKötü fizikle tarif edildiklerini pek düşünmüyorum. Şeytan kötü bir varlık olarak anılır. Boynuz kırmızı tarzı renklerde insanda kötülüğü çağrıştırır. Ondan öyle çizilmiş olabilirler.
- +1 yıl
ama boynuz tüm büyükbaş hayvanalrda vardı neredeyse, neden kötü bir çağrışım yapsın ki?
Cevap sahibi+1 yılBilmem. Genelde büyülerde falan kullanıldığı için olabilir. ya da görüntüsünden dolayı.
- +1 yıl
büyülerde boynuz mu kullanılıyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
sen nerden biliyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılBir yerde okudum😊
- +1 yıl
inançlı biri misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet sen
- +1 yıl
inanıyorum.
iyi birisine benziyorsunuz. zamanınız varsa başka konulardaki fikirlerinizi de merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Zaman bol bende😊
- +1 yıl
ama önce size bir şey söylemeliyim
Cevap sahibi+1 yılsöyle.
- +1 yıl
boşver, ben sorulara geçeyim, zaman benim için şimdilik önemli:)
kötülük ve ahlak arasında bir ilişki var mı size?
Cevap sahibi+1 yılÇok farklı kavramlar ama tamamen ahlaklı biride yok. Tamamen ahlaklı biri yoktur bence. Küçükte olsa bir kötülük vardır herkeste.
- +1 yıl
bu kadar resmi olmanın her şeyin düzenli kalmasını istemenin, simetrik olmasını sevmen, her şeyin yerli yerinde ve tam plandaki şekilde olmasını istemen, tesadüflerden ziyade planlı olanlara yatırım yapman, şansa güvenmeyip daima mantığı seçmen, tüm bunların nedeni tanıdığın insanlardan dolayı mı yoksa ailevi mi?
Cevap sahibi+1 yılDoğuştan gelen bir dürtü. ya da kişilik bozukluğu gibi bir şey.
- +1 yıl
etrafını çok iyi gözlemleyip, ve bir yerde dikkat çekmekten çok gözlemlemeyi, zihninde kurmayı, kurduğun ve düşündüğün senaryoları oynatmayı, kendini göstermekten çok gölgelerde kalmayı, topluluktan çok yalnızlığı, aslında topluluktayken bile transa geçip yalnız kalabilmeyi, insanların neler yapabileceğini ve potansiyelini gördükten sonra onlardan yavaşça el çekmeyi, ama şimdi ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey. Sadece insanların arasına karışmak gerek. Tabi dışarıdan. İç her zaman yalnız olmalı. İstisnalar hariç.
- +1 yıl
biliyor musun insanları okumaya başlayıp onların ruhlarını keşfettiğimden bu yana onlara daha sıkı yaklaşıyorum, çünkü onlar ne kadar kötüyse ben de aynı kötülüğü kendimde buluyorum. nietzsche'ye göre bir insan cenneti yaratmak sitiyorsa bunu kendi cehenneminde bulur, der. ve ben kendi cehennemimde insanları görüyorum. yargılamıyorum, ama aşağılığız aslında
Cevap sahibi+1 yılHayat böyledir. Herkes kendine göre haklıdır.
- +1 yıl
iyi geceler diliyorum size teşekkür ederim tüm cevaplar için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. Sizede iyi geceler.
+1 yılBoşver kanka manyak olursun bak
01 Yorumla- +1 yıl
beni manyağın yapsana bilgilerinle
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında Loki mit
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında Loki mitolojide oldukça güzeldir
Hatta kızıl saçlı elf guzelligine sahip bı hermofrofit olarak geçer
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi